Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
FELIS spune:
Mai fetelor... aseara m-am culcat la ora 20... desi dimineata ma trezisem la ora 10.30... Ce o fi cu somnul asta la mine?... Acum m-am trezit sa beau apa si sa vad ce e scris despre ONITZA ca aseara picam... si n-am mai putut sa astept vesti...
Ieri am uitat sa-mi schimb semnatura... de ieri am intrat in 39 saptamani... UAU!... Si maine merg la dr... Nu mai pot de nerabdare... Sa vad ce zice ...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
Mai burtici care urmeaza sa nasteti... OLGA, BUMBACEL... nu mai dati si voi nici un semn?....
Fetele... ati observat pe listuta ca fetitele si baieteii apar... " in gasca" ?.... Se vede dupa culoare... La inceput listutza e mai "pestritza" ... dar apoi... valuri: fetitze... baietzei...
Pozele mele!
FELIS spune:
GANDACELULE ... da ce iubita esti mama pe forum...
Am citit la "evenimentele comunitatii" subiect "A nascut Gandacica" 6 pagini de urari de la tot forumul... UAU!... Felicitari inca odata!... La asa mamica curajoasa, haioasa si o ILE asa destapta... A mai venit acum si Ioachim... sa te tii...
Pozele mele!
try spune:
Onitza, felicitari, bebe sanatos si mancacios si care sa-ti doarma noaptea.
Felis, asta observasem si eu mai devreme ca bebeii astia s-au nascut in valuri, grupuri de fetite, apoi de baietei.
Dana, da-ne si noua un semn de viata, spune-ne cateva cuvinte de bebelina ta. Cum iti merge? Cum te simti? Cum va e viata in 3?
De ieri Alex e mai agitat, adica plange mai mult si a inceput sa vomite cate putin. Adica intra intr-o pasa de-aia de plans de nu pot sa-i fac nimic, nu pot sa-l potolesc si n ustiu cum s-o fac, nici la tzitzi nu mai sta in momentele alea (asta era metoda mea forte de calmare a lui: cum plangea, daca ii dadeam tzitzi se potolea instantaneu). Si cu vomitatul: nu vomita mult, max 2 linguri de lichid care nu e intotdeauna branzit, ci zici ca a tinut laptic in gura si apoi i-a dat drumul. Insa vomita si branzit, ca cei ce beau formula. Nu pot spune daca vomita la fiecare masa caci Alex nu are ore de masa, el cat e treaz aproape ca e intr-o mancare continua. De la ce sa fie oare asta? Ca nu mi se pare coincidenta ca el a inceput sa vomite si sa fie mai plangacios in acelasi timp?
Parca nici colici nu-mi vine sa zic ca are. Am inteles ca la colici trebuie sa planga mai mult timp (el are episoade de 10-15 minute, apoi se mai calmeaza si se pot relua) - pana la 3 ore/zi si ca de regula cei cu colici nici nu se odihnesc bine, adica se trezesc foarte des si plangand. Pe cand Alex doarme bine, zic eu, chiar parca a inceput sa doarma mai mult. Statea mai mult itmp treaz acum o sapt. Acum are 2-3 ore dimineata pana in 12 si seara alte 3 ore de la 5 la 8 cand vine baita. In rest doarme. E adevarat ca are intreruperile de rigoare cu alaptat, cu schimbat cu un 10 minute trezire etc.
Deci... de la ce sa fie vomitatul asta si plansul lui mai agitat? E clar ca-l supara ceva la stomacel, dar cu msa remediez? Caci nici gaze nu scoate cand il pun sa ragaie.
Alex - 5 Nov. 2004
LuminitaB spune:
Buna dimineata fetelor. N-ati mai auzit nimic de la mine de mult. Incerc sa recuperez acum.
In primul rind felicitari tuturor mamicutelorsa fiti sanatoase si putenice si sa va cresteti bebeii cum puteti mai frumos.
Desi nu am mai postat, am citit in fiecare zi ce-ati scris si sunt la curent cu toate noutatile. Toate fetele care au nascut au fost niste curajoase fapt pentru care le felicit din suflet.
Se apropie si la noi marea intilnire cu bebe Tudor. Am fost simbata la control si mi-a spus doctorita ca mai avem vreo saptamina de asteptat. Eu, ca si Gandacelu sunt adepta nasterii naturale fara epidurala asa ca astept ca evenimentul sa se produca de la sine. Nu mi-e frica de nastere ( e a doua )si sper sa va dau vesti bune cit de curind.
tuturor, si mamici si burtici
LuminitaB sapt 39
olga_stan spune:
neata fetelor!!! am observat ca sunt cap de lista la nasteri. am intrat in saptamana a 40-a. maine mergem la ne'doctorul sa vedem daca mai asteptam.
olga!
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
am intrat doar sa va salut, am o stare de nu am chef de nimic...sper sa-mi revin.
va pup
monica
fulguletz spune:
azi noapte, in loc sa dorm, mi-am mutat burtoiul de pe o parte pe alta...si asta e o treaba tare grea..
am o durere in parte lombara dreapta cu picior cu tot...
mey..eu ma dezmebrez..simt ca-mi pierd oscioarele pe drum..
azi am sedinta de acupunctura..daca nasteam , scapam..da asa..ghinion..tre sa ma duc
al meu sotz zice ce miercuri nasc(pe 1 dec)...eu as prefera maine ca e ziua lui sora-mea...
inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze
bits spune:
TRY faptul ca nu ragaie e semn ca vin si la voi colicile.se formeaza o spumita in stomacel si nu mai permite aerului sa iasa,de aceea eu ii dau Sabsimplex,dizolva spuma aceea si apoi ragaie fara nici o probl.fazele de plans nu e o regula sa planga tot timpul,cand se acumuleaza gaz mult in stomacel incep durerile de burtica si atunci plang de nu mai stii cum sa-i potolesti.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
TRY nu e o regula ca laptele branzit sa fie de la formula,e laptele statut in stomacel si care nu e digerat,asa apare ca o branzica.si Ken mai varsa lapte branzit.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb