Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
Bobita spune:
Buna dimineata nascutelor si nenascutelor.
Felicitari proaspetelor mamici, Onitza, Miche, Gindacelul, Ionela.
Decembristelor nu va grabiti, caci nu o sa mai am cu cine conversa pe acilea, toate o sa fiti ocupate cu bb.
Mamicilor pe mine nu m-a lasat medicul sa-i dau altceva pt. colici decit ceai de anason si chimen.
Aseara cind i-am facut Mariutzei baie, nu ca sa stau cu ea sa ne jucam in baie, si atat mi-a fost, sa te ti pe urma contractii si nici acum nu prea m-au lasat, sper sa ajung in sapt 38. Credeam ca am scapat de durerile de pitpalac dar nu, azi au revenit, mai nou experimentez o durere de coloana, aproape de "noada", cred ca impinge bubulina prea tare.
Fetelor o dupa ce nasc nu o sa am acces la net prea des, o sa va duc lipsa.
Bobita, 36 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Mai burtici care urmeaza sa nasteti... OLGA, BUMBACEL... nu mai dati si voi nici un semn?....
Felis acum am venit de la doctor. Bebe nu da nici un semn cum ca ar vrea sa ne vada...Daca nu se intampla saptamana asta lunea viitoare am sa merg iar la control si vom vedea cum facem sa-l "chemam"...
Am trebaluit tot weekendu' iar camera lui e gata in sfarsit.
Avem numai hainute albastre, dar setul de nume e pregatit pentru ambele situatii
Am citit mesajele nou postate. Felicitari fetelor care au nascut, bebelusi sanatosi si mancaciosi. Cand citesc mesajele voastre atat de optimista devin, sunt atat de sigura ca totul o sa mearga bine...foarte bine imi fac.
Asadar, asteptam cumintei, ne rugam sa fie totul bine si usor.
bumbacel si bebi 39 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Am citit mesajele nou postate. Felicitari fetelor care au nascut, bebelusi sanatosi si mancaciosi. Cand citesc mesajele voastre atat de optimista devin, sunt atat de sigura ca totul o sa mearga bine...foarte bine imi fac.
Asadar, asteptam cumintei, ne rugam sa fie totul bine si usor.
bumbacel si bebi 39 saptamani
BUMBACEL... Ma bucur ca esti optimista... ca mie a inceput sa-mi fie cam ... frica... Am emotii...
Sa intzeleg ca ma astepti pe mine?...
Cred totusi daca ai DPN 1-4 dec ca esti in saptamana 40...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
MICHE... ce face Darius?...
Cum e acasa cu un bb mic si scump?...
Cine a castigat pariul?...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Cred totusi daca ai DPN 1-4 dec ca esti in saptamana 40...
Am uitat sa schimb semnatura
Tu ce-ai de gand? Pronosticasem 4 decembrie...Nu vrei sa ma lasi sa castig
bumbacel si bebi 40 saptamani
dama spune:
Buna mamici si burtici.
Onitza, felicitari pt baietel, s va traiasca, sa fie sanatos si sa creasca mare. Tie refacere rapida dupa operatie.
Fetelor, nu prea am timp sa citesc din urma, abia am reusit sa citesc ce s-a scris in cap. asta. Am si eu cateva intrebari pt mamici. Davidtz plange uneori si dupa ce ii dau san, dar nu cred sa fie colici, ci mai mult pare ca nu se satura. Se scoala in general la 3 ore pt papa. Noaptea mananca pe la 12, apoi se mai scoala pe la 4-5 si apoi pe la 7-8. Dar la san sta cam 45-60min, timp in care mai si adoarme mai spre finalul suptului. Ce cantitate de laptic trebuiesa bea un bebe de 2 sapt.? Eu m-am muls azi dimineata ca curgea lapticul ca la robinet din ambii sani si am adunat vreo 40ml (fara sa-i golesc de tot). I-am dat pe la 10 cantitatea asta si mi s-a parut ca s-a saturat, cel putin pe moment ca apoi iar cauta san. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
In alta ordine de idei, ati inceput cumva sa le dati bebeilor din cand in cand si apica (fiarta si racita) sau e prea devreme?
Si as mai avea o intrebare pt mamicile care au avut cezariana: vi se mai vede taietura? Pe mine ma cam ingrijoreaza ca deasupra taieturii este putin umflata zona. Este normal sa fie asa? La spital mi-au spus ca se va retrage cu timpul, dar mie mi se pare ca e mai ulflata decat cand eram in spital. Bits, la tine cum e?
pozitze
Sabina spune:
dama, daca doarme 3 ore se satura.de ce nu-i dai sa suga direct???De ce sa te mulgi? Chiar daca ai rani, doarfex doar in primele 3 secumde, daca suge buine nu te mai doare.
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Ele spune:
Mamicilor am si eu nevoie de un sfat.
I-a aparut fetei niste bubitze de fapt o iritatie pe frunte si e o parte a fetei, langa ochisori ( sunt mici cat un varf de ac).
Nu stiu de la ce este dar cu ce o pot da??? eu am dat-o cu baneocin dar daca voi folositi altceva spuneti-mi si mie ce.
Elena si bb Denisa
Ele spune:
Dama, si la mine deasupra operatiei este la fel, dar nu cred ca e umflat ci este un rest de burta.Parerea mea...
Elena si bb Denisa
gandacelu spune:
fetele, azi ne-a cazut buricutul!
ioachim isi tine capsorul si daca-l pun pe burtica se taraste!
si tocmai i-am facut copilului pozeeeeeeeeeeeeeeeeee