Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

inca ceva: apar si eu pe acolo cu o farfurie de cartofi prajiti

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

gandacelu, am vazut pozeleeeeeee! super scump ioachim!!! si dolofan si cu freza chic! si tu esti ca o fetita in poza aia!!!

sa te refaci repede!!!
cum e bb ioachim, cuminte?

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Sa-ti traiasca Ioachim draga Gandaceluleca e frumos ca mama. Sunteti minunati amindoi.

LuminitaB
39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna fetelor!Am intrat si eu repede, sper sa ma lase Mariuca "terorista"sa termin mesajul.Ieri am avut un SHOW de zile mari.De la 17.30 nu a vrut sa mai doarma...Aseara, dupa ce ne-ma chinuit sa o adormim atat leganata in brate/copaita, la san,i-am facut in urlete cumplite o baie rapida.De unde sa adoarma?!Si dai urlete in continuare..plansul de oboseala, ca le-am invatat:plans de foame, de colici(cand se si inroseste ca un ardei mititica), de oboseala, de impresie/rasfat.Este atat de obosita incat nu mai adoarme.Urla de se invinetise.Al meu se sperie si o cheama pe soacra-mea .Saraca a reusit sa o calmeze pe la 22.30(deci nu a dormit 5 ore consecutiv)Eu am dormit cu al meu si am mers doar sa-i dau sa manance.Nu stiu ce sa-i mai fac sa doarma,altfel e teroare.
In alta ordine de idei, azi am fost la doctor, are 4,000 kg(a luat 750g.in 3 saptamani)e bine sanatoasa.Cu bubitele de pe fundulet ne-a dat trimitere la dermato, ca nu-i trec cu nimic.
Onitza, felicitari!Sa traiasca BBicul Paul, s acreasca mare si frumos.Tie, refacere rapida, nervi de otel in primele luni si putere sa-l cresti.
Monica, cum o sa o cheme pe BBlusa ta?Ca am pierdut firul...
Va pup si sper ca mica"terorista" sa ma lase si pe mine sa mai intru
Andreea si Mariuca galagioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

gandacico, sa-ti traiasca Ioachimu ca tare frumushel este...
Ile pare tare mandra in poza aia..ca il tine pe bebe..
P.S....apare mai mult farfuria cu cartofii prajiti ...tu mai putin

inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

GANDACULE... f frumos bb Ioachim... Mai fetelor, da ce mari par in poze si ce mici sunt in realitate!... Nu-mi vine sa cred... Da stiu ca Ioachim s-a si nascut dolofan...
Bineintzeles ca mi-am salvat in calculator poza cu Ile si Ioachim.
Sa-ti traiasca copii Gandacio si sa fie sanatosi!...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gandacico, sa-ti traiasca copilasii, sa nu te opresti la doi, sa mai faci ca-ti ies tare reusiti si frumosi, ca mamica lor hi hi da ce freza misto are ioachimal meu avea 3 fire de par cand l-am nascut
andreea, pe fetitza mea, o sa o cheme ruxandra maria, multa sanatate mariucai, lasa nu te nelinisti asa sunt astia mici au tot felul de bubitze......ma dar ce grasunica este si fetitza ta, sa-ti traiasca !
fulguletz, hai ca mai avem si noi putzintel cu poftele, dupa aia...o sa fim taiate de la portie...glumesc...ca eu cat l-am alaptat pe alex parca aveam pofta si mai mare de mancare decat cand eram gravida.
felis, bafta maine la dr, cred ca ma duc si eu tot maine, pe mine ma chemase pe 1 dar ma gandesc sa ma duc maine sa nu-si ia dr liber ha ha
ele, pe fatza e cam periculos sa incerci cu tot felul de creme, sa nu-i afecteze tenul, eu zic cel mai bine sa intrebi pediatrul sau parca era una care era mai mult cosmeticala...bepanthen(nu stiu daca asa se scrie) fara alte substante ciudate prin ea. si toate cele bune
pupici la mamici si burtici...dar si la bb mici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Am intrat putin, nu ca BBlusa ar dormi, dar am lasat-o cu Sebi, sa mai stea si el.Iar nu doarme de la 16.50, parca revad "scenariul"de aseara!!!!.BBlusii vostri fac la fel?Adica nu dorm cu orele si apoi plnag de somn si nu mai adorm?Ca pe mine ma dispera "insomniile"Mariucai!
Monica, chiar asa, frumos nume!Mai ai si tu putin..
Gandacel, mare BBlusul ..si ce de par..Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Tineti-mi pumnii sa doarma in seara asta, ca daca nu mi se ridica parul in cap, asta dac nu-mi cade....
Andreea si Mariuca terorista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Ia zi...Gandacel..despre cine ati vorbit??
Tot tot, repede!

despre tine, mama draga!

acum am apucat sa mai citesc si eu putin ce s-a scris

bey, despre badiu: IL ADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!
era sa-l iau in brate dupa nastere, sa-i spun: va iubesc, domnu doctor!

ahhhhhhh ca va povestesc io sa vedeti ce va prapaditi de ras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mi s-a umflat tartita....Chiar ma tine minteeeee????
Ce-ati vorbit( daca nu sunt indiscreta....)
Ce frumos e Ioachim....mai vreau si eu bb mic........

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput