Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, va pup dulce... am atatea de povestit dar nu mai am chef de stat pe forum...

va multumesc din inima si va urez asemenea, celor care n-au nascut sa nasca ca mine de usor...
celor care au nascut felicitari!!!

eu sunt bine, acuma stau si in fund... ioachim e cuminte... da, are freza, moasa mi-a zis cand i-a vazut capul: ia uite ce pletos e! hippiot il facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Mi s-a umflat tartita....Chiar ma tine minteeeee????
Ce-ati vorbit( daca nu sunt indiscreta....)
Ce frumos e Ioachim....mai vreau si eu bb mic........

cum sa nu te stie?!! am vorbit multe-multe, i-am povestit toate noutatile, inclusiv de biblioteca gherea;)) si el zice sa o vindeti

nu mai stau acum, dar o sa vin cu povestea detaliata, da?!

am avut mare noroc cu tine... o sa vezi de ce
pup! pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

fetelor, cate ati mai nascut !!!!!!!!!!!
felicitari mamicilor si bebelusi sanatosi si mancaciosi.

venim si noi la raport: miercuri facem o luna, avem 3,800 si 55 cm, adica am luat 1 kg si 6 cm.
doarme foarte bine noaptea..cam de pe la 11 - 12 pana la 5 - 6 dimineata, isi tine singura capusorul si a inceput sa gangureasca si mai nou a inceput sa-si schimbe si pozitia in patut, adica nu o mai gasesc in acelasi loc cum adoarme, se invarte, se taraste, etc....

cam atat despre noi.
va pupam pe toti.

cristina si bb Alexia ( 31 Oct )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andrea si a mea face la fel in special ziua. De regula prinde cam un somn pe zi de 3 ore, maxim 2. In rest papa si sta treaza cateva ore dupa care adoarme si se trezeste repede si reluam programul. Observ ca a inceput sa fie curioasa, nu stiu exact ce vede sau nu dar ii umbla ochii aia.....
Noaptea e altfel: nu se trezeste din ora in ora si nici nu sta treaza prea multa vreme. Dar poate ca mi-e atata de somn cand alaptez de o tin in pat langa noi. Asa ca ea papa si adoarme imediat la caldurica.
pupici si nu-ti fa griji, cu cat creste cu atata o sa doarma mai putin.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Moss, am zambit cand am citit mesajul de tine, parca o vad pe fiimea, ma refer la tinutul capului si foitul in patutz. In ceea ce priveste somnul noaptea....noi ne mai trezim la 3 ore si papam maxim 4.
Ti-am vazut pozele si ai o papusica. Sa fie sanatoasa.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ele, ca nu doarme e ceva, dar a mea sta treaza cateva ore consecutiv(acum nu doarme de 3 ore)lucru care nu mi se pare normal la un copil de 3 saptamni.Si apoi cand e sa adoarma, urla de oboseala si nu o mai ia somnu'.Mai nou acum, dupa ce incerc sa o adorm leganata si urla, am lasat-o de 5 minute in patut singura si vad ca nu mai zice nimic.O las sa planga ca eu nu mai stiu ce sa-i fac..
Andreea si galagia

Mergi la inceput

Si a mea urla acuma e treaza de la 5 si dupa cum se vede treaba nu va adormi prea curand. Bine ca pana acuma nu a plans dar acuma ii zice bine.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

eu vroiam sa mai traga un pui de somn pana la baitza , dar daca nu adoarme ii fac baia si pe urma sigur doarme. te sfatuiesc sa faci la fel, sa incercam macar.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi81 spune:

Bine v-am gasit fetelor.De o saptamana va tot citesc asa ca m-am hotarat sa intru si eu. Felicitari lui gandacelu pentru bebelu frumos si sa fiti sanatosi.Si al meu tot asa pletos este.Dar noi avem deja 2 saptamani si am inceput sa fim mai agitati sa nu mai dormim asa mult(ziua) ca noaptea dormim bine , slava domnului.
Fetelor am si eu o intrebare: ce stiti despre fumat + alaptat? Ca eu nu am mai rezistat si m-am reapucat de fumat.Mi s-a zis ca se schimba gustul laptelui si nu o sa-i mai placa lu bb.Dar la cat de mancacios este nu cred ca s-a schimbat nimic.
Dupa baia lu bb acum e si randul meu.Ma duc sa fac si eu un dus.
Va pup

si noi avem poze : http://photos.yahoo.com/lumi20_81

Luminita si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

LUMINITZA... bine ai venit printre noi!... Si tu si bb!...

Din pacate eu nu te pot sfatui ca nu stiu nimic de acest lucru...

Fetelor... Mie nu mi-a mers internetul de la ora 16 pana la ora 22.30... Problema e ca trebuia sa fac o comanda pana la ora 22 si am pierdut "trenul"...

Mamicilor... Ma simt coplesita... Subiectele sunt mai mult pe tema bebeicilor... si eu nu prea am ce sa va spun... Ca la mine inca n-a venit bb!....

MONICA ... multumesc de urare... Bafta si tie...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput