Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ce e Simplexul ala de care vorbiti mereu? pt. ce e?

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ele, ai vazut ca fetita n-a avut nimic pana la urma. Am auzit ca sunt bebelusi care fac kk si o data la 5 zile, asta e ritmul lor de kk. Nu trebuie sa te sperii. Au si bebicii iesirile lor din ritm, asa cum si noi le avem pe ale noastre. Nu sunt niste robotei programati sa faca totul la ore exacte si de fiecare data la fel.
Ma bucur ca n-ai mai fost nevoita sa-i bagi supozitorul pana la urma.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, se numeste sab simplex si este impotriva colicilor.
felis, ai aflat vreo veste despre onitza?
otilia, mie personal imi place ana maria si daca e baietzel andy...cred ca si eu daca o sa fie tot baietzel o sa-i pun andrei...mai este putin si o sa vedem sigur ce este.

monica

Mergi la inceput

ele, ma bucur ca fetitza ta a facut kkutza mult...ai vazut..inainte nu credeai ca asta o sa fie o bucurie si eu pateam la fel cu alex de nenumarate ori ii iesea din pampers. asa se intampla, dupa botez copilasii se mai linistesc...bravo, a fost cumintzica la biserica, cand a bagat-o preotul in cazan?
pupici si toate cele bune

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna seara si multumesc tuturor fetelor pentru urarile de bine. Asa cum bine intuia Felis, sotul Onitzei, a.k.a. Mihai are placerea nemarginita de a va anunta venirea pe lume a lui PAUL CONSTANTIN !!! Este un dulce, brunet ca tac'su si frumos ca mamica lui.
S-a nascut la 5.03 PM, dupa o cezariana cu anestezie generala, am vazut-o si pe ea si pe bebe Paul, sunt bine amandoi, Oana cel putin s-a topit cand l-a vazut in brate.
Suntem obositi cu totii, dar fericiti, bine ca s-a terminat totul cu bine, abia astept sa ii vad maine iarasi.
Onitza a tinut musai sa-mi precizeze, nu cumva sa nu va dau de stire, si sa va ureze si voua multa sanatate la bebei si nastere usoara celor care urmeaza.

Va multumesc si eu ca ati fost alaturi de ea, cu sfaturi, cu o vorba buna.

Mihai

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

felicitari onitza, mihai si bun venit pe lume bb paul!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

bravos Onitza! felicitari tie si fericitului tatic!
sa va traiasca Paul, sa fie mancacios si necolicios!

inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

onitza, felicitari, sa va traiasca baiatul si tie si sotzului, sa fie sanatos, mancacios si somnoros si sa o lase pe mami sa-si revina repede.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, mie mi-a coborat deja binisor burta plus ca am o stare de agitatie mai ales noaptea, cand de-abia reusesc sa dorm trei patru ore.Sa se apropie oare momentul?!
Mona 39 saptamani + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA ... felicitari!... Bine ai veni pe lume bb PAUL!...

Sa fiti sanatosi, mamei refacere rapida si sa vina cat mai repede acasa cu bb Paul!...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput