Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
Ele spune:
Am intrat si eu sa felicit pe toti si toate care sarbatoresc azi ziua numelui: la multi ani si numai fericire.
Observ ca mamicile sunt fff ocupate, eu intre 2 somnici ai Denisei mai intru sa mai citesc ce si cum, dar putine mesaje .
Astazi a fost vremea frumoasa tare si parca ne ardeau talpile asa ca am fost plecate la plimbare cu tati si pt prima data in port bebe (sper ca zic bine, la hamul de pus in gat sau marsupiu).
Dar acuma ma intrebam daca nu cumva e prea mica la o luna sa o purtam asa. Voi ce parere aveti??
Pupici
Elena si bb Denisa
fulguletz spune:
fetele, si eu abia am venit de la doctor..sunt cam bulversata si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea:
maine la 9 jumate intru in cezariana...
Motive:
-durerile din partea dreapta de picior,etc..sunt datorate nervului sciatic (parca) iar in cazul asta o nastere normala ar fi cu risc iar pana as naste durerile ar deveni insuportabile (deja sunt)
- col inchis lung si cu nici o sansa de deschidere
-bebe nu e angajat si nici ca ar da semne
mi-a mai zis ceva motive..si, dupa parerea doctorului as avea o nastere nasoala si cu risc din motive de nerv nu stiu care si canu are sens sa-mi prelungesc agonia si sa facem cezariana..
am zis da si maine o sa-l am pe David in brate..
inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze
try spune:
Andreap, poarta tot timpul cu tine o paturica subtirica sau un scutecel pt. alaptat in public. Eu asa fac. Si cand il apuca pe Alex plansul pe afara nu il pot potoli decat cu tzitzi, asa ca il pun la san si peste umarul in partea care alaptez si peste bebe arunc paturica (de regula folosesc paturica cu care il invelesc pe Alex peste scaunelul de masina)... si nu se vede nimic si nu se mai simte nimeni aiurea: nici tu, nici trecatorul.
Ele, eu as fi vrut sa iau un marsupiu d-ala, dar sotul meu considera ca e inca prea devreme sa-l punem pe bebe pe verticala. Oricat ar fi de sustinator pe laterale acest marsupiu, mare parte din greutatea corporala a lui bebe tot pe coloana lui se lasa si ma gandesc daca nu cumva e prea fragil sa-l supun la o tasare de vertebre. Daca ai unul care-l tine pe bebe in pozitie culcat e mai de incredere.
Afara e o zi superba, o sa ies iarasi cu Alex sa-l plimb putin. Am fost acum sa-l cantaresc, a mai luat 255g sapt. asta, deci aproape 1 kg (fara 40g) in 3 sapt. si 2 zile. Doarme afara bebicu' meu de n-are aer.
Fetelor, nu-i tineti in casa, profitati de putinele zile frumoase care mai sunt ca acusi vine gerul de nu ne mai vine nici noua sa iesim din casa, d-apoi sa-i scoatem pe ei. Si or sa vina periaode de-alea de 1-2 sapt. de ger si frig de nu o sa puteti iesi cu ei afara. E pacat sa nu respire si ei putin aer proaspat de afara. Scoateti-i in fiecare zi la aceeasi ora si o sa vedeti ca usor isi vor face programul de somn la ora aia.
Andreap, ai incercat s-o scoti pe Maria-Galagia afara si s-o plimbi in parculet? Daca plange ia-o in brate sau da-i suzeta sau pune-o la san, cumva trebuie sa se potoleasca iar aerul recesi proaspat n-are cum sa n-o oboseasca. Nu e acelasi lucru scosul afara cu tinutul in dreptul geamului.
Alex - 5 Nov. 2004
monica-elizabet spune:
FULGULETZULE....BAFTA MULTA MAINE, imi pare rau ca ai problemutze si trebuie sa nasti prin cezariana....dar tot raul spre bine...maine o sa-l ai pe davidutz in brate si lasa ca la cat esti tu de puternica refacerea dupa cezariana o sa fie rapida...decat sa te chinuiesti si sa trecit prin niste dureri insuportabile, mai bine asa...
FELIS,iti aduce mosul nicolae un cadou asa de frumos.
fetelooooorrrr...pai si eu ce fac? ma lasati singurica pe-aici?vreau si eu cu bb-elina in bratzica...dar stau si ma gandesc bine si totul decurge asa cum ar trebui si fulguletz si felis sveti dpn-ul cu o sapt inaintea mea....asa ca mai am rabdare....ce sa fac...
va pup
monica
mara03 spune:
fulguletz, felis, am citit si eu vestile despre programarea cezarienelor. va tin pumnii si va astept cu vesti. mai ales pe fulguletz-sotul maine.
try, frumoasa poveste! sa stii ca si eu am nascut fara anestezii si m-a durut al naibii dar cand a venit momentul sa imping parca ccc contractiile nu mai erau dureroase...sau poate nu le-am mai simtit eu din cauza efortului... imi dadeam seama ca am contractii doar pentru ca simteam cum mi se strange burtica...
fetele cu bbi cu colici, puneti bble cu burtica pe pieptul vostru. uneori mai functioneaza...sau puneti-le un scutec caldut pe burtica...oricum colici tot o sa aiba pana pe la 2-3 luni, dar puteti sa mai atenuati din durere...dar nu disperati ca trec si astea, si vin altele...
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
Cecilia C spune:
FULGULETZ iti doresc MULTA BAFTA pe maine si refacere usoara si un bebe sanatos si mancacios si asa cum ti-l doresti tu.
Felis, chiar ca o sa ai cel mai frumos cadou de Mos Nicolae. Eu sper ca la mine sa vina Mos Craciun cu o papusica frumoasa si sanatoasa si Monica lasa ca nu esti singura fara bebe si o sa vina in curand si la tine...eu zic ca mai repede ca la mine...si-atunci cine ramane la urma?
Cici si Alexia din burtica
sapt 38-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos
monica-elizabet spune:
cecilia, noi doua avem acelasi DPN...nu se stie niciodata care o sa nasca prima...oricand si oricare dintre noi ar fi sa dea Dumnezeu sa fie bb-eii sanatosi ca asta conteaza cel mai mult pana la urma
monica
FELIS spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
fetele, si eu abia am venit de la doctor..sunt cam bulversata si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea:
maine la 9 jumate intru in cezariana...
inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze
FULGULETZ... mult noroc maine!... Sa ai parte de o cezariana usoara cu refacere rapida si bb sanatos!...
Am sa ma gandesc la tine!... Iti tin pumnii!...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
FELIS,iti aduce mosul nicolae un cadou asa de frumos.
monica
MONICA sa stii ca la discutii generale e un subiect "Ce vreti sa va aduca Mosul" si eu am zis ca Mos Neculai sa-mi aduca o cezariana usoara cu refacere rapida si bb sanatos!!!!!!!!!.......... Pe atunci nu stiam data cezarianei!... Dr a dat telefon si a fost sa fie de garda pe 6 dec!...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Cecilia C spune:
Monica, eu ziceam ca nasti mai repede ca mine pt ca tu parca o sa nasti cu cezariana, nu? si atunci automat e mai repede...apropo, stii data exacta sau inca n-ati fixat nimic?
O sa fie bine oricum si sper sa avem parte de nasteri usoare si rapide si bebei sanatosi
Cici si Alexia din burtica
sapt 38-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos