Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mara03

fulguletz, felis, am citit si eu vestile despre programarea cezarienelor. va tin pumnii si va astept cu vesti. mai ales pe fulguletz-sotul maine.

[Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

ANDREEA ... LA MULTI ANI de ziua numelui!...
Multumesc mult de urare...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, va urez noapte buna si linistita, eu ma duc sa stau in pat, poate reusesc sa adorm mai repede ca sunt franta de oboseala fiindca m-am trezit azi dimineatza cu noaptea in cap.
pupici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fulguletz iti doresc o nastere usoara(cezariana)!!!Totul o sa fie bine si peste cateva ore ai sa tii pe printisorul tau in brate!!!!
de la noi!!! Iti tinem pumnii!!!!

alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele va pup si va multumesc! m-am mai obisnuit cu ideea de cezariana...chiar m-am si pregatit..am o noua frizura

Felis, si eu am sa ma gandesc pe 6 la tine..

In caz ca pana atunci nu ies din spital urez tuturor care urmeaza sa nasca "nasteri usoare !" si sa va tineti bebeii bucalati si sanatosi in bratze!

inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Fulguleatzo, tine-te bine si cu moralul sus. Incarca-ti desaga cu ganduri frumoase si fii pe faza cand iese Davidutz. Sa nu pierzi momentul, da?

Pupa-l din partea noastra cand l-oi tine in brate!

cine mai stie ceva de Dana? N-a aparut deloc parca dinainte sa nasca... Ad-rianna, parca era mai in legatura cu ea. Stiu ca e aiurea sa vorbesti la tel. in primele zile, dar poate cineva s-o sune sa ne asigurm ca ea si bebelina sunt ok si ca se descurca bine una cu alta?

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGU ce a bucurt pt tine!multa bafta maine,refacere rapida si un DAVIDUT mancacios si necolicos.pupici si sa auzim numai de bine

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FELIS asta da cadou de Mos Nicolae.in sfarsit o sa-ti vezi puiutul pe 6 dec.incepand cu anul acesta in fiecare an o sa aveti 2 motive de sarbatoare pe 6 dec

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
Fulguletz....BAFTA !!!!CEZARIANA USOARA.
SI LA MULTI ANI! DE 1 DEC
sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Asa ca am planificat cezariana pe 6 dec, luni!...

Felis multa bafta si sa mearga totul struna. Asa cadou mai zic si eu...si poate da si prima ninsoare...
Poate ne intalnim, am inteles ca la Filantropia e spitalizarea putin mai lunga (3-4 zile). Oricum, sanatoase sa fim si noi si bebelusii..Deja am niste emotii.

bumbacel si bebi 40 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Cred ca e cam tarziu, dar Fulguletz, nastere usoara, un bbic mancacios,sanatos si norocos!
Monica, profita de putinele zile ramase!odihna multa,asta iti trebuie.O sa o ai si tu in brate pe Mariuca ta pana la Craciun,ai rabdare!Pana atunci il ai pe Alex.
Felis, bafta si tie,desi pana atunci mai vorbim.
Hai ca mai e putin si ne mutam toate la alta sectiune.
Try, bblusa mea nu prea doarme nici afara;daca ma opresc cu caruciorul, incepe scndalul.Ieri am stat cu ea cam 2 ore ca era vremea mai frumoasa,dar seara cand e nervoasa nu pot sa o mai scot,mai ales daca i-am facut baie.Aseara ar fi dormit mititica, dar se trezea din somn de durere de burta.Of, sa fie ei de colici!Nici nu mai stiu ce sa mananc doar-doar o fi mai bine.Orice ii dau(Simplex, Bonisan etc)nu-i trece.Am incercat si cu carpa calda pe burtica;in general doarme cu mana mea pe burtica.
Pupici,
Andreea si mariuca

Mergi la inceput