Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
FELIS spune:
Abia astept sa vad ce-mi v-a zice dr... La mine bb de cateva zile sta in burtica in forma de "L" Azi parca nu mai este asa poate pt faptul ca am stat mai mult in pat...
De o saptamana mi se pare imposibil sa mai si merg... Dupa 10-20 m ma doare si burta si osul...
Ma tot gandesc oare ce inseamna pt dr "bb mare"... Am sa-l rog astazi sa-mi spuna cu aproximare o greutate... Sau mare se refera la lungime si nu la greutate!... Numai tampenii imi trec prin cap... Si nu mai scap de starea asta de somnolentza continua...
Recunosc... Nu sunt intr-o dispozitie prea buna...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Bobita spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Abia astept sa vad ce-mi v-a zice dr... La mine bb de cateva zile sta in burtica in forma de "L" Azi parca nu mai este asa poate pt faptul ca am stat mai mult in pat...
De o saptamana mi se pare imposibil sa mai si merg... Dupa 10-20 m ma doare si burta si osul...
Ma tot gandesc oare ce inseamna pt dr "bb mare"... Am sa-l rog astazi sa-mi spuna cu aproximare o greutate... Sau mare se refera la lungime si nu la greutate!... Numai tampenii imi trec prin cap... Si nu mai scap de starea asta de somnolentza continua...
Recunosc... Nu sunt intr-o dispozitie prea buna...
Pozele mele!
Felis, si eu cum am mai scris, am stare tare proasta. Sa fie oare depresie prenatala?
Try, foarte frumos ai scis, parca incepusera si la mine contractiile, de fapt cred ca au inceput asa cum au fost la tine din sapt 28.
Mamicilor, numai copiii frumosi si sanatosi avem in gasca. Eu sper ca bubulina mica sa aiba tot ochi albastri ca sora-sa Mariutza.
Bobita, 36 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
lumi81 spune:
In primul rand felicitari si La multi ani ! tuturor mamicilor si bebeilor pe care ii chiama Andrei sau Andreea.
TRY sunt de acord cu fetele: si pe mine m-a emotionat f tare povestea ta, dar eu nu cred ca as fi rezistat atatea zile cu contractii cum ai avut tu.Eu una m-am dus la spital la opt jumate cu contractii nedureroase dar cu dilatatie 4 cm, cu putin ajutor din partea unei perfuzii cu oxitocina au inceput si contractiile dureroase la noua jumate si la doisprezece si cinci minute ma uitam la bebicul meu si nu-mi venea sa cred. Cand au inceput sa doara contractiile ma gandeam ca nu este chiar asa rau cum auzisem, dar in ultima jumatate de ora imi venea sa strang pe cineva de gat, si ma intrebam: oare de ce nu am vrut eu anestezie epidurala?
Fetelor care mai aveti putin pana la marea intalnire cu bb-ii vostri sper sa aveti si voi parte de o nastere la fel de usoara ca si mine, si de o rafacere rapida.
TRY am sa incerc si eu metoda ta cu infasatul, pt. ca si Andrei al meu are momente cand este foarte agitat si da din maini si din picioare si nu reuseste sa adoarma.
Hai ca suna telefonul.
Pupici
Luminita si bebe Andrei
bits spune:
multumim tuturor pt urari!uram si noi tuturor bebeilor LA MULTI ANI!
FULGU acum am vazut ca si tu ai un ANDREAS.sa-i fac galerie ?poate vine si el mai repede printre noi.
sa stii ca ma apuc de culturism,cred ca KENZO a atins 5kg(vedem pe 3 la contro) si cum vrea toata ziua in brate am cam incurcat-o.in zona omoplatilor simt muschii rupandu-se.vineri ma duc la masaj ca NU MAI POT!
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
Cecilia C spune:
LA MULTI ANI!!!!tuturor bebeilor si bebeluselor cu nume de Andreea si Andrei si mamicilor si taticilor de asemenea. Sa fie toata lumea sanatoasa ca asta e cel mai important lucru si asteptam cu nerabdarea nasterea urmatorilor bebelusi de pe lista.
Cici si Alexia din burtica
sapt 38-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos
dama spune:
La Multi Ani, multi si multa sanatate, ureaza David Andrei si mamica lui, tuturor bebeilor cu numele de Andrei/Andreea si mamicilor lor.
David Andrei, minunea noastra
FELIS spune:
Am venit de la doctor...
Nu prea mai avem lichid in placenta... Placenta imbatranita si a inceput sa se pietrifice... (mi-a aratat la eco depunerile de pe pereti)... Si a zis: "Pai, e timpul!..." ( sa vina bb)
Asa ca am planificat cezariana pe 6 dec, luni!...
Pozele mele!
andreap spune:
Hai ca am avut si eu un pic de ragaz(sta soacra mea cu BBlusa)sa citesc si sa va raspund tuturor care au transmis felicitari.Multumesc mult si de asemeni si voua si BBicilor vostri.Sa fiti sanatosi!
Eu acum vin din oras, am fost sa-mi ia al meu ceva cadou.Mi-am luat blugi ca nu ma cu ce s ama imbrac:lucrurile dinainte de a ramane gravida nu-mi vin,cele de gravida sunt mari...asa ca trebuie momentan sa-mi iau unele noi.Oricum am facut criza azi cand m-am vazut cum arat in blugi,am facut un fund cat vagonul....
Oare cand o sa slabesc?????????Oare o sa mai slabesc??????
Azi am stat cam mult cu Mariuca in oras si a apucat-o foamea.si sa ma vedeti in centrul orasului pe o banca cu tzatzica afara dandu-i sa manance.Dupa care am venit acasa..Noroc ca e iarna si aveam geaca pe mine, m-am acoperit, ca altfel vedea tot orasul.Asta e!
I-am luat azi si Bonisan, nu stiu ce sa-i mai dau, mi se rupe inima cand o vad ca o doare asa tare.Oare cat mai tine?Si parca toate picaturile sunt apa de ploaie....
Va pupic si va urez o seara buna
Andreea si Mariuca bblusa
try spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Try, ce m-a impresionat povestea nasterii lui Alex!Cate detalii, n-ai uitat nimic cred!Am citit-o cu sufletul la gura.
tie si bebicului!
Mona
Ia aminte Mona pt. cand o sa-l faci pe-al doilea aici in Canada
Alex - 5 Nov. 2004
try spune:
quote:
Originally posted by olga_stan
salutare la toata lumea si LA MULTI ANI! pentru toate fetele cu numele de andrea si baieti!!!
dupa ce am citit cum ai nascut tu, try, parca nu mai imi vine sa ma duc azi la nea'doctorul sa vedem cum decurge sarcina. cred ca am sa astept sa am contractii. nu stiu ce sa fac, sa vad ce zice si sotul!!?? am intrat in saptamana a 40-a si imi este teama ca bebe este fff dezvoltat, ca o sa am de impins atunci cand imi va veni sorocul??!!!
olga 40 saptamani de la u.m.
Olga, daca faci epidurala (desi dupa cate imi amintesc esti in Pitesti si am inteles ca acolo nu se face?!?!?!) nu trebuie sa-ti faci nici un fel de probleme cu impinsul. Eu impingeam asa ca mi se spunea si incercam sa ma screm cat mai tare posibil ca sa fiu eficienta, dar nu simteam nimic din rezultatele impinsului sau din nevoia de a impinge. E ca si cand fara sa ai nici cea mai mica nevoie te duci la wc sa faci kk si te scremi asa in van. Nu stiu cum e fara epidurala, dar dupa contractiile care le-am avut nici curioasa nu prea sunt (sorry Gandacico).
Alex - 5 Nov. 2004