Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
fulguletz spune:
La multi ani ! mamicilor si burticilor si bebeilor (adica tuturor Andreilor si Andrelelor..)...si lu Andreas al meu ..poate o vrea sa iasa azi, de ziua lui ?
Bits n-am stiut ca pe Kenzolino il mai cheama si Andreas..
sa-ti traiasca!
Mona, nu te grabi.. batalia inca nu e castigata...si eu am avut azi nopate niste sageti scurte si taioase in vagin...asa ca poate poate..
da tu esti cu un pas inainte mea cu scurgerea rozalie...
iti tin pumnii ! deja am emotii...bafta!
Cecilia, mi-a placut poza aia cu sticla si cutiile de nu stiu ce pe burta...parca m-am vazut pe mine cu cojile de portocale si banane pe care imi e lene sa le duc la gunoi (rusinica sa imi fie)...
Try, nu te-ai dezmintit deloc..Povestea nasterii e scrisa in stilul tau personal..Mi-ai redat asa o stare de spirit ca am trait impreuna cu tine toate momentele..
inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze
Bobita spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI cu fericire si bucurie Maria Andreea(mindrutza de 4 si jum), Andreas Kenzo, andreap si celorlalti sarbatoriti pe care nu ii stiu.
Azi sunt cam lenesa, nu prea am chef de scris.
Bobita, 36 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
FELIS spune:
Fetelor as mai scrie ...da mi-e un somn... De sambata as dormi non-stop...
Mai stau in pat si revin mai tarziu!....
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
diana2004 spune:
Buna fetelor, si eu scriu tot cu bb in brate, e un scump si un cuminte ,dar mai vrea si el atentie.
Felicitari noilor mamici, sa fie bblusii sanatosi si cuminti !
La multi ani pt toate Andreele si toti Andreii ,inclusiv pt bblusul meu Andrei!
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
acum funduletul lui e pad pt mouse-ul meu.mai nou am ajuns sa fac mancare cu el in port-bebe,si toate astea din cauza sotului
Bitsone, o sa faci niste muschi la maiini...de o sa te inscrii la culturism..
inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze
olga_stan spune:
salutare la toata lumea si LA MULTI ANI! pentru toate fetele cu numele de andrea si baieti!!!
dupa ce am citit cum ai nascut tu, try, parca nu mai imi vine sa ma duc azi la nea'doctorul sa vedem cum decurge sarcina. cred ca am sa astept sa am contractii. nu stiu ce sa fac, sa vad ce zice si sotul!!?? am intrat in saptamana a 40-a si imi este teama ca bebe este fff dezvoltat, ca o sa am de impins atunci cand imi va veni sorocul??!!!
olga 40 saptamani de la u.m.
Bobita spune:
Olga, curaj, si Mariutza mea a fost mare dar am scapat in 5 ore.
O sa vezi ca merita efortul.
Bobita, 30 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
olga_stan spune:
MULTUMESC BOBITA PENTRU INCURAJARI! ADEVARUL ESTE CA DE FIECARE DATA CAND MA DUC LA DOCTOR, MA DUC CU SPERANTA CA DOCTORUL MA OPRESTE PENTRU A NASTE SI DE FIECARE DATA IMI ZICE SA MAI ASTEPT. AZI MA DUC CU GANDUL CA MA AMANA IAR SI POATE, POATE NASTEM!!
OLGA 40 DE SAPTAMANI DE LA U.M.
ioana_du spune:
La Multi Ani Andreelor si Andreilor !
Felicitari noilor mamici si pupici tuturor bebeilor !
Ioana si Bianca pui
in sapt 38 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du
FELIS spune:
LA MULTI ANI la toti care poarta numele de Andrei sau Andreea...
TRY sa stii ca povestea ta e plina de emotie... Am listat-o si am citit-o stand in pat... Poate nu ti se pare tie deoarece vorbele nu se vor compara niciodata cu trairile, dar pe mine m-a emotionat povestea ta... Ai fost o curajoasa... Nu stiu daca as fi fost in stare sa trec prin ce ai trecut tu...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!