Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
Mona_B spune:
quote:micutului ,de ziua numelui, Bits!L-ati numit si voi dupa Sf.Andrei?
Originally posted by bits
astazi e ziua numelui baietelului meu ANDREAS KENZO,sa-l pupe mama pe gropite.
ANDREA si tuturor sarbatoritelor LA MULTI ANI!
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
multumim Mona!da i-am pus si numele de ANDREAS dupa SF.ANDREI.i-as fi pus Andrei dar suna ca nuca-n perete alaturat numelui de familie de aceea l-am facut Andreas.
sunt rupta de maini,nu vrea decat in brate.l-am lasat sa planga si cand i-am vazut lacrimile mi s-a rupt inima si l-am luat in brate.acum funduletul lui e pad pt mouse-ul meu.mai nou am ajuns sa fac mancare cu el in port-bebe,si toate astea din cauza sotului
bits spune:
MONA mai ai putin daca ti-a aparut scurgrea rozalie si nastere usoara,multa bafta si un bebe mancacios si somnoros
andreap spune:
Buna dimineata!Bits, multumesc de urare si tie la fel ptr.bbica cel mic.
Try, nu vrea sa adoarma nici macar la san cand e asa obosita!
Vorbim mai tarziu ca sunt cu terorista in brate si scriu cam greu
Andreea si galagia Maria
Miche spune:
Buna dimineata fetelor!!! mamici si viitoare mamici.
Am ajuns si eu acasa de duminica, dar , cele care au nascut , inteleg de ce n-am intrat inca pe forum.
Multumesc din suflet pentru urarile pe care mi le-ati facut , sprijinul vostru a insemnat tare mult.
O sa citesc ce ati scris mai pe indelete , si o sa pun si poze azi .
Multe felicitari noilor mamici: Onitza si Ionela si celorlate , sa ma ierte ca n-am citit inca forumul..
La multi ani bebe KENZO!!
Mona_B spune:
Fetelor care ati nascut deja,poate stiti mai bine, de cateva ore simt intepaturi in zona pubiana ce iradiaza inspre abdomen;nu doare dar e jenant;apoi senzatii de greutate in abdomen.Sa fie contractiile bune?!inca nu dor,dar apar si dispar.Poate ajung azi la spital
Mona sapt.40
Miche spune:
Sa va mai spun ceva : Gandacica e vedeta si la Municipal , nu numai aici pe forum!!!!
Se pare ca a ras tot timpul de cand s-a internat! Pacat ca n-am reusit sa stau cu ea dupa ce am nascut, ca e intradevar o companie tare placuta.
Oricum , in salonul de travaliu se pare ca am stat in patul in care a stat ea cu o seara inainte (de mine) si mi-a purtat noroc , ca am nascut repede (se putea mai repede daca era fara epidurala , dar n-am avut curaj)
Sa stiti ca am un bebe mancacios , nu atat cat lapte am ,(pot deschide un centru de lapte ) si somnoros si frumos (na! ca acu am inceput sa le inteleg pe mamele care-si lauda bebe-ii) si deocamdata fara colici -sper sa nu stim vreodata ce sunt alea..
Multumiri speciale lui Felis si Onitza care m-au vizitat la spital desi sunt convinsa ca le-a fost greu cu burticutele alea frumoase si rotunde!
Miche spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Fetelor care ati nascut deja,poate stiti mai bine, de cateva ore simt intepaturi in zona pubiana ce iradiaza inspre abdomen;nu doare dar e jenant;apoi senzatii de greutate in abdomen.Sa fie contractiile bune?!inca nu dor,dar apar si dispar.Poate ajung azi la spital
Mona sapt.40
Nici eu n-am prea avut dureri inainte de nastere , dar senzatia de apasare trebuie sa o simti in fund mai mult decat in zona pubiana!
Mult succes!! Sa ai o nastere usoara!
monica-elizabet spune:
kenzolino...la multi ani! sa fi sanatos si cumintzel si sa o asculti pe mami !
andreea la multi ani! sa fiti sanatoase si tu si mariuca si aveti grija cat petreceti azi
la multi ani si restul fetelor si bb-icilor care mai poarte numele de andrei sau andreea,tot ce va doriti!
fetelor, eu am fost azi la control de dimineatza si dr meu mi-a zis ca totul merge bine si ca nu are nici un sens sa grabim lucrurile, asa ca m-a mai chemat la control si peste o saptamana(pe 7) si atunci stabilim data cezarienei...eu sincera sa fiu vroiam mai repede dar daca am asteptat pana acum...mai am rabdare inca putin...oricum DPN-ul meu este 18 dec...asa ca ar mai fi ceva timp.
try, frumoasa povestea nasterii lui alexutz si cate amanunte...
va pup si ma duc sa ma odihnesc un pic ca am cam asteptat pe la dr in picioare....mai intru mai tarziu...sa aveti o zi minunata si linistita
monica
FELIS spune:
KENZO de ziua numelui...
BITS sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!