Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
crinuta spune:
Oana, ai avut acel mucus numai o data sau de mai multe ori pe parcursul zilei?
Durerile cum erau? Erau contractii dureroase?
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor, astazi ma simt minunat si cred ca stiu de ce, sotul nu s-a dus la lucru si nu a fost nevoie sa stau singura .
Astazi am facut felicitarile de craciun , coplectate tot cu adrese timbre , care de romania care de olanda astfel incat sunt gata de postat .
De asemenea mi-am organizt agenda , nu stiu de ce dar am ajuns sa pun lucrurile la punct in ultima vreme .
Bb. inca nu s-a lasat insa s-a mai linistit , se misca din ce in ce mai putin.
Crinuta , Oana ma bucur pt. voi , veti fii primele mamici, si sper ca desi veti fii f. ocupate veti fi alaturi de noi.
Viktoria tu pe unde esti ? totul o.k ?
alina
andrutza spune:
Fetelor, va vine sa crdeti ca sunt inca la servici ?

Cred ca astia isi bat joc de mine.... De la 8 dimineata !!!
Lasa ca saptamana viitoare intru in CO si dupa aia in prenatal si scap...
Va pup, vorbim maine ca acum plec si eu in sfarist acasa.
Andrutza si bebelusa 
32+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
oana cretu spune:
Bey, lasati fata sa plece acasa devreme, nu vedeti ca e gravida? Andrutza, vin sa te ajut sa-i
?
Crinuta, pe la pranz mi-a curs, dar destul, dar cand ma duc sa mai fac pipi, mai e, dar foarte putin. Prima oara a fost mai mult. Contractii am avut aseara, un pic dureroase, ca ma luasera nervii.
Alina, sper si eu sa continuam sa va fim alaturi, macar mai rar, dar depinde de cat de cumintei sunt bebeii. Oricum, nu va lasam balta. Dar eu sper sa nu fiu eu prima care nasc.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Shobo spune:
Simona, n-am un preot preferat insa unul din preotii care ne-au cununat pe noi e de acord sa vina la bunica sotului meu (sta peste drum de noi cu mama soacra) pt. maslu caci e paralizata la pat si nu se stie cit o mai duce saracuta... se chinuie si dinsa si mama soacra teribil cu dinsa, nu mai misca nimic... nu isi tine nici capul dacas o ridici in fund... ma rog este un calvar sa ai grija de dinsa saraca... si m-am gindit ca daca tot vine la dinsa sa-l aduc si la noi peste drum sa ne faca sfestanie. imi pare rau ca sotul meu este asa timid cu preotii si practic nu se simte "lejer" in preajma lor daca vin in casa... dar nici nu vreau sa-l fortez, ca nu e bine... totusi am facut un pas mare cind am reusit sa-l duc sa ne spovedim inainte de nunta... si ma multumesc deocamdata cu asta... mai vedem, poate in anii viitori!
daca cumva nu reusesc sa-l aduc pe acest preot o sa te rog sa-mi dai si mie numarul acelui preot al tau. imi poti spune cam ce suma i-ai dat tu pt sfestanie in total?
multumesc mult.
Eu si bibisor sapt. 29
Dr. Tutunaru - ELIAS
coraly spune:
Mai Oana, cum ti s-a lasat tie burta de 3 sapt??? Burta coboara abia cu 2-3 saptamani inainte de nastere si la unele nu coboara de loc. Mie de o saptamana mi-a urcat enorm, imi apasa stomacul, plamanii, e foarte incomod, respir foarte greu si trebuie sa mananc foarte putin. Eu sper ca o sa coboare, desi ar mai fi 2 sapt de asteptat. Oricum e foarte neplacut, burta e foarte tare si probabil si copilul sta cumva mai nasol ca respir foarte greu.
Coraly, 35+
oana cretu spune:
A mea nu mai e tare decat cand am contractii. In rest, pe bune, atarna, ca am si banda din aceea care sa o tina si nu mai are efect. E si mai moale jos, de cand s-a lasat. Eu cand v-am zis ca fimiu e ca Fat Frumos, creste intr-o luna cat altii intr-un an?!
Din pacate, ca eu am patit-o mai devreme mereu decat era normal si cu voma, si cu dureri jos, si cu multe altele. Asta e, sacrificii pentru copilul asta mic neastamparat.
(35s+)
Shobo spune:
Fetele, am gasit stelute, animalute, luna, soare si tot felul de figurine fosforescente... de mai multe culori calde, pastelate 

la Carrefour Militari azi... tocmai le aranjau pe rafturi si m-am infipt, am luat din toate modelele; pret: 30.000 lei/punguta cu aproxim. 15 figurine.
Simona , sa inteleg ca m-ai vazut simbata seara in Carrefour Militari? eram cu sotul, noi acolo ne facem cumparaturile de obicei... cautam o lenjerie de 2.40 x 2.60 pt patul nostru de 1.90x2.20
ca sotul meu e ff inalt si deh... un astfel de pat ne-a trebuit... ce sa facem, si acum nu gasim lenjerii pe masura...
pupici
Eu si bibisor sapt. 29
Dr. Tutunaru - ELIAS
adita spune:
hai ca omul cat traieste invata. pe asta cu 2 persoane straine la sfestanie n-am mai auzit-o si slava Domnului ca am vazut destule sfestanii pana acum, facute si de preoti de mir, si de calugari, si de episcopi. poate e doar o traditie dintr-o anumita zona, nu ceva obligatoriu, ca n-am gasit in nici o carte sa scrie de asa ceva.
In legatura cu lasatul burtii, a mea a fost jos de la inceput, asa incat nu stiu cat poate sa se mai lase
oana cretu spune:
Crinuta, am vorbit cu Cata (Cataghe) si s-a uitat pe discul ei de dr ginecolog sa imi zica DPN-ul dupa UM si mi-a zis ca e pe 6 ianuarie. Deci francezii nu s-au inselat cand au zis 5. Sper sa nu te speri prea tare, dar asa arata si pe discul dr de aici. 
(35s+)