Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
Viktoria spune:
Buna dimineata
Eu m-am trezit si azi ca de obicei foarte de dimineata. Sintem bine cu toti insa putini tristi ca a plecat taticul si sotul la Paris . Desi sta pina miine seara Doris a mea
e trista si a plins dupa el de ti se rupea inima. Asa ca Alina draga ieri seara a trebuit sa ma ocup de ea si sa-i explicam de ce trebuie sa plece tati la Paris. Si ea a raspuns ca cei de la firma de la tati sint nebuni si miine merge sa-i certe. Asta e cu copii insa sint asa de dulci ca nu i-as schimba pt. nimic in lume. Asa ca azi voi profita ca sotul nu e acasa si am sa fac dimineata poate cumparaturile pt. Mos Craciun si am sa le ascund bine sa nu le gaseasca nici unul.
ana maria spune:
La multi ani!!!!! Andreelor
Mie mi-au mai trecut durerile pelviene. Oana chiar ma mir ca ma misc ceva mai bine. Nu stiu daca m-am obisnuit cu durerea sau chiar s-a diminuat. In schimb mi s-au umflat gleznele, arata super (he he he). Dar stau linistita ca stiu ca e normal.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
LA multi Ani tuturor Andreelor!
La multi ani si persoanelor dragi cu numele de Andrei!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
cocolino spune:
'Neata
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
andrutza spune:
LA MULTI ANI ANDREE SI ANDREI !!
Fetelor, sunt daramata dupa ziua de ieri in care am stat la servici 12 ore, dar imi recuperez o zi ca nu mai rezist si intru in concediul miercuri nu joi cum intentionam. Asa ca tot raul spre bine, si maine am destul timp sa ma odihnesc.
Am si eu o intrebare: eu sunt cam speriata, comoara mea sughite chiar si in doua reprize pe zi. Mama mi-a spus ca eu de exemplu nu am sughitat deloc, ca a simtit si ea la mine cum e. Chiar si acum a sughitat, se trezeste si sughita. E normal sa sughita chiar asa de des??
Cu preotul vreau si eu sa il aduc in casa ca nu am facut sfestanie de cand ne-am mutat aici si acum e mai important ca oricand. Dar mai astept pana aproape de Craciun, ca atunci oricum fac ei turul apartamentelor, ca deocamdata nu e casa mea de primit musafiri, e inca santier. Sper sa termin cat mai repede...
Cam atat, astept sa imi raspundeti va rog mult la problema cu sughitul, ca sunt cam ingrijorata.
Andrutza si bebelusa 
32+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
Leta spune:
Buna dimineatza si, desigur, La Multi Ani celor in cauza :).
Am fost azi dimineatza la dr., bebe are 1,700 kg si e cu capul in jos.
Andrutza, nu iti face griji, BBL meu sughite de cite 4-5 ori pe zi (adica 4-5 reprize...). Sughitul e provocat de exercitiile de respiratie pe care le fac ei acum, aproape de venirea pe lume. Se pare ca, pe masura ce momentul nasterii se apropie, vor sughita din ce in ce mai des.
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
cocolino spune:
Andrutza, e normal sa sughita bebeul..Si la mine a sughitat prima data duminica...Si am fost atat de fericita... Da e normal sa sughita ptr ca asta e in fct de cat lichid inghite..deci nu.ti fa probleme... Si-apoi, ce-o sa te faci cand se va naste si va sughita??? Ia-o ca pe o reactie normala si..nu te speria...Ce tu nu sughiti niciodata????
Coca 32 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
Andrutza, uite ca sa ma crezi...iata ce scrie la saptam 28,la Odiseea sarcinii.." :"Daca simti miscari ritmice jos, in pelvis, nu va speriati - fatul sughite fiindca a inghitit prea mult lichid amniotic. " ...So...stai calma...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
Lali spune:
Buna dimineata, burtici !
La multi ani pentru Andreea si Andrei si in special pentru cei din burtici, ca vom avea in trupa noastra vreo 4, 5 bebelusi cu numele astea !
Ieri am facut analiza pentru glicemie, dar voi avea rezultatul miercuri
. Este inadmisibila atata birocratie: pentru o analiza care dureaza 1 ora primesti rezultatul dupa 2 zile. Si am fost la Medicover, care cica lucreaza repede ! Am facut pe nemancate o glicemie, mi s-a dat rezultatul intr-o ora, apoi am luat glucoza si dupa o ora mi s-a recoltat din nou sange pentru glicemia 2. Ei, rezultatul la glicemia 2 il voi avea miercuri!
Si bebele meu sughite, chiar acum, eu m-am obisnuit deja cu asta, doar el nu e obisnuit, ca daca sughite prea mult cred ca se enerveaza si incepe sa dea tare, tare din picioruse...
Pupici,
Lali si bebe, 34+
crinuta spune:
Lali, Medicover nu lucreaza repede, tocmai de aceea nu ma duc la ei. De ex, la Medlife, toxo dureaza 1 zi, iar la Medicover dureaza 10 zile.
CE iti veni sa mergi la Medicover? Eu mi-am facut glicemia la Medlife, si am avut rezultatul in cateva ore, impreuna cu toata hemograma.
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2