Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
Shobo spune:
si eu sint trista relativ la rez. alegerilor, aseara am cazut si eu si sotul intr-o pasa de tacere in casa cind am vazut rez. la exit polluri... nu stiu ce o sa fie in tara asta dar speranta de bine undeva jos de tot... NU POT SA-I SUFAR FATA LU' NASTASE CIND IL VAD!... ce lichea de om ne va conduce... cu toata liota lui de acoliti, de baroni si baronese... ![]()
![]()
![]()
![]()
nu stiu ce sanse mai are Basescu in turul 2??? ..........
in rest am o bucurie mare ca am reusit sa ma spovedesc si impartasesc sapt trecuta si ma simt si eu pregatita acum pt bebe :) ... mai vreau doar sa fac sfestanie la casa, sper sa reusesc sa aduc un preot (trebuie adus si dus inapoi cu masina...) si sa vad cum fac. sotului meu ii e rusine sa stea si el ac cind vine preotul... si tb sa ma descurc cumva singura, dar vad eu...
v-am pupat
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
simonadinca spune:
Shobo, ai un preot preferat?
Noi avem un preot care vine singur cu masina lui... Eu una am ramas insarcinata dupa ce-a facut el sfestanie in casa...De fapt dupa acea slujba florile mele au facut 4 frunze (un filodredon care face doar cate o frunza...) etc...
Ai stat mult in Carref. sambata?
pupici
simona, 32 + sapt.
CEZARIANA
simonadinca spune:
Este ultima mea zi de serv... Nu-mi vine deloc sa plec acasa...
O sa-mi fie dor de colege si mai ales de sefa mea...(din pacate dansa nu a mai candidat...
).
De maine o sa intru doar de acasa...
pupici
simona, 32 + sapt.
CEZARIANA
cocolino spune:
Shobo, hai sa-ti vand un pont...Eu cand n-am avut masina sa-l transport pe preot, i-am platit taxi-ul..Tinand cont ca tu esti in starea...in care esti,poti apela la un taxi...Si apropo de sfestanie, stii ca trebuie sa mai fie 2 pers straine de casa ta, prezente la sfestanie,nu??? Si trebuie sa-l servesti pe preot cu ceva de post...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Leta spune:
Ma tenteaza si pe mine ideea de a chema un preot sa faca sfestanie, dar habar n-aveam ca trebuie sa mai fie in casa 2 persoane straine. Ce inseamna "straine"? Care nu apartin familiei? Ca banuiesc ca nu trebuie sa luam necunoscuti de pe strada...
imi amintesc ca la o sfestanie facuta acasa la ai mei, preotul nu a zis nimic de alte persoane...
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
cocolino spune:
Leta, 2 persoane straine de casa inseamna si parintii,sau 2 prieteni..deci oricine nu locuieste in acea casa... Eu asta stiu de la socrul meu care este staret la o manastire..Preotul trebuie omenit cu ..o gustare(de post daca e in post...) si ceva de baut,iar ptr sfestanie trebuie, (asta mai e si in fct de preot..) faina, ulei, apa,3 lumanari si un pomelnic.. Faina si uleiul le folosesti la mancare, apa o pui intr-o sticla si o bei sau stropesti prin casa cand ai o problema, iar lumanarile le folosesti atunci cand ai un moment greu tu ( sau voi) in sensul ca aprinzi una dintre lumanari si in fata unei icoane te rogi sa depasesti momentul critic in care esti..
Coca 32 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
Si eu intentionez sa tin post si sa ma spovedesc si sa ma impartasesc saptamana viitoare si pe la jumatatea lui dec sa fac curatenie in casa si apoi sa aduc preotul la sfestanie..Eu as vrea sa sfintesc si patutul lui Bibicu...Tocmai am vorbit si cu socrul meu si imi va da o iconita mica cu Fecioara Maria,pe care o voi pune la patutu ptr ca pe fetita o va chema si Maria.. Se zice ca e bine ca daca copilul are si nume de sfant, sa i se puna o iconita cu acel(acea) sfant(a) ptr a il proteja... De ex tot socrul meu ne-a spus ca intr-o familie sa existe o icoana cu sfantul care ocroteste casa..Daca nici unul din familie n-are nume de sfant, iti alegi un sfant si acea icoana va fi protectorul casei voastre...Noua ne-a adus socrul meu o icoana cu Sf Paraschiva(facatoarea de minuni) si ptr ca pe fiica noastra o va chema si Maria, voi pune neaparat o icoana si cu Fecioara in dormitorul ei...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
crinuta spune:
Oana, si la mine tot galbui a fost, nu verzui. E dopul, stai linistita.
Eu insa ma mir ca nu am contractii deloc. Pai ce e asta?
M-a intrebat si sotul azi la tel daca am dureri ceva. Se asteapta, mai ales ca am pierdut dopul, insa eu nimic,nici o durere, nici un semn, nici macar durere ca la ciclu nu mai am.
Mucus azi nu a mai fost deloc, probabil ca am eliminat tot ieri, nu stiu.
Acum am fixatia cu laptele. Sper sa aibe Rayan ce manca.
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
amary19 spune:
Oana, tu care erai capitan de osti, unde esti?
Esti bine?
Mai fetelor, va apropiati de momentele cind o sa va vedeti bebei!
Bineinteles ca si noi impreuna cu voi!
Oana , tie ti s-a lasat burtica (pentru ca stiu ca, Crinutei i s-a lasat)?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
oana cretu spune:
Crinuta, noroc ca citisem la tine, ca ma speriasem, atat era de mult. Am avut si dureri sambata, eram la nasica, a trebuit sa dorm o ora sa imi treaca. A inceput sa imi fie frica de momentul ala cand o sa ma trzesc ca trebuie sa nasc si daca sunt singura...
Amary, sunt in continuare capitanul oastei voastre, dar acum sunt cu alegerile, imi fac nervi, cred ca daca nasc acum, sa stiti ca din cauza asta am nascut. Pe bune.
Si mie mi s-a lasat burta, de vreo trei saptamani a inceput sa mi se lase. Ma enerveaza, abia o mai tarasc, desi nu este imensa.
Ma duc la spalatorie sa usuc hainutele lui Seb. Va scriu mai incolo. Aici ploua, e nasol.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu