Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
ana maria spune:
Simona, eu am facut facultatea (colegi, ca sa zic asa) cu Parvulesacu si cu Lazaroiu. Tu ai facut SNSPA? EDu sutnm mai batrana. Dar asta e mai putin important.
Asta vroiam si eu sa zic ca s-ar putea sa fie din zone pro DA.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
simonadinca spune:
Ana-Maria, sunt din a doua promotie de Stiinte Politice de la SNSPA...(Parv. si acum spune ca am fost cei mai buni...si eu sunt de aceeasi parere...) Cu Sebastian am lucrat cam un an de zile si am invatat multe despre SPSS si tot ce implica acest program, etc...
Ulterior el a inceput sa predea la SNSPA...De altfel, in acest moment este locul pe care-l injur cel mai des (Dragos acolo isi pierde week si zilele).
pupici
simona, 32 + sapt.
CEZARIANA
cocolino spune:
Nu vreau sa supar pe nimeni,dar eu m-as bucura sa iasa Alianata DA, la parlament...Si vreau asta ptr mine ca femeie si apoi ca mamica...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Alina Maria spune:
Buna ziua mamici cu burtici , iata am aparut si eu dupa o noapte de chin, efectiv n-am putut dormi.
Viktoria broastele sunt usor de intretinut , daca ai o pompa buna schimbi apa doar o data la 2 luni . La inceput au nevoie de un acvariu mic insa cu timpul ele cresc si vei aveaq nevoie de altul mai mare. Broastele noastre au fost de 4 cm cand eau mici iar acum au 15 cm. De mancat mananca la inceput un fel de gandaci uscati de mare iar mai tarziu trebuie invatate sa manance alt product verde mai concentrat si mai ieftin , nu stiu cum se numeste. La magazin afli mai multe.
Sincer noi le-am primit cadou nu le-am fii cumparat caci stai cu ele si 50 de ani si s-ar putea sa te saturi.
Oana tu pe unde esti ?
Fetelor in privinta bagajului e bine sa fie facut si eu il voi face insa nu stiu cand , deocamdata am doar 32 de saptamani.
Astazi ma apuc sa cumpar felicitari de Craciun si sa am adresele complecte pt. fiecare . Am facut o lista si imi trebuie 36.
Atatea famili si prieteni cunoastem.
Va pupic !
alina
simonadinca spune:
Corina, nu cred ca suntem atat de mocute sa ne suparam pe niste optiuni...
Sa fiu sincera mie imi place acest joc si sunt tare curioasa sa vad cum se termina... Uscaciuni sunt prezente si de-o parte si de alta iar perioada care ne asteapta(integrarea) chiar nu este o "luna de miere" in plan social.
Sa fim sanatosi caci asta conteaza cel mai mult acum...
pupici
simona, 32 + sapt.
CEZARIANA
oana cretu spune:
Eu sunt pe la subiectele cu alegerile acum. Scuze ca v-am parasit, dar sper sa iasa tot Alianta si Base in turul doi. Si sunt cu ochii pe informatii si discutii.
Sunt bine, doar ca, ca si tine, Crinuta, azi am avut un mucus pe protej-slip si pe hartia igienica cand am fost sa fac pipi, ai era grosut si cam multicel. Dar era galbui, nu verde. Iar azi noapte am avut cateva contractii regulate, si intinsa in pat. Nu foarte dureroase, dar greu sa-u oprit. Si m-am speriat rau.
Va las, ma duc la sub cu alegeri. Mai trec din cand in cand.
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
amary19 spune:
Coca, te duci azi la spital? Ca m-ai intrebat cind e dr de garda!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
cocolino spune:
Mara 
multumesc...
Simona eu as vrea sa cred ca Alianta va veni cu schimbarea...Buna de data asta...,nu ca in 96...
Deci inteleg ca nu se mai anunta nimeni la intalnirea cu Cornelia, azi sau maine???
Coca 32 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
Amary, stiu ca dr e de garda, dar nu cred ca mai ajung,ptr ca am fost sambata la spital si mi-am facut analiza de secretie,ptr a vedea daca pierd lichid si a fost negativ...Drept ptr care nu cred ca mai e cazul sa ajung la dr...Poate daca totul e ok,ajung saptamana viitoare ptr control de rutina,ptr ca tot mi-a zis sa ne vedem de 2 ori in luna a 8-a...
Coca 32 saptamani si
dragalasa