Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Simona, la mine in saptamina 30 avea placenta gr III de maturizare!

Dar se pare ca nu este o problema. Se spune ca daca in ultimul trimestru este III nu este nici o problema.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor, ati vazut ce s-au apropiat procentele dintre partide???

Coca 32 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabiu, depinde cat mucus gasesti si ce consistenta are. Chiar daca pierzi din dop nu ai de ce sa te intrijorezi. Nu inseamna ca nasti acum, mai poate dura saptamani. In afara de asta mai ai si tu tot cam 2 saptamani pana la termen, deci don't worry.

Eu azi nu am mai gasit deloc mucus, in schimb ieri toata ziua am gasit in special dimineata. Sunt 90% sigura ca a fost dopul.

Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Ana-Maria, eu am invatat "meserie" de la Parvulescu si de la Sebastian...Stiu ca nu are relevanta dar vreau sa pot SPERA...

PUPICI

simona, 32 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Amary, depinde...pentru ca ea este de mult in grupa a II-a cu calcifieri...Din cz ei si a ir-urilor incep monitorizarea...

pupici

simona, 32 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Mara multumesc ptr informatie..La noi se gasea PENATEN, si eram foarte multumita de ea,pe vremea cand o dadeam pe nepotica mea..Mai nou, i-am aduc finutei mele, asta iarna,tot din Germania, 2 cutii de 500 gr de Penaten..Dr de aici, care cunosc crema o recomanda si acum...daca avem de unde s-o procuram..Se pare ca e una dintre cele mai bune.. Dar care sunt cele 3 tipuri??Ma intereseaza in mod deosebit cea ptr fundulet si una ptr corp...

Coca 32 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am facut bagajul, am spalat toate lucrusoarele pt copil(la masina) si le-am pus in dulapiorul lui(dar fara pungi), m-am spovedit si impartasit, asa ca sunt gata de nastere. mai ramane sa fie si bebe gata, ca inca e prea mic (abia am intrat in saptamana 33)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta, se pare ca pina la urma va ramine CFR2.
Simona, Parvulescu a participat la niste seminarii in urma cu ceva ani la cursul de Politologie, si ne-a lasat un gust teribil de amar pentru ca se chinuia cu tot dinadinsul sa para mai destept decit este, iar in final nu reusea decit sa fie ridicol pentru ca nu admitea simplul fapt ca nu stie sa raspunda la anumite intrebari. E drept ca asta de intimpla prin '94 - '95, insa dupa prestatia de aseara a dovedit ca nu-si poate depasi un anume nivel intelectual, oricit s-ar chinui. Sint atit de categorica pentru ca a fost unul dintre seminaristii care ne-au lasat un gust amar, desi era foarte tinar si ar fi trebuit sa aiba mintea mai deschisa. Insa cred ca este e subiectul unui alt forum si nu-si are locul aici.
Alina si BB-lina 34s

Mergi la inceput

O veste proasta: rezultatele provin din mediul urban si Ardeal...

pupici

simona, 32 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Alina, eu am o parere tare buna despre el pentru ca mi-a fost prof 4 ani de zile...(cu bune si rele) Este primul care ne-a invatat sa gandim si sa nu recitam teorii politice... Chiar imi pare rau ca ti-a lasat o asemenea impresie...Dar eu abia in 96 am inceput facultatea...

pupici

simona, 32 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput