Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
Viktoria spune:
Am uitat sa va mai spun ceva, de doua saptamini mi-a cumparat sotul o masina de facut piinea. Si sint asa de fericita, seara o programez si dimineata cind ne trezim miroase toata casa a piine proaspata
Asa ca daca nu stiti ce sa va doriti cadou de la Mosu, va recomand asa ceva din inima.
Leta spune:
Viktoria, Garmstan este un unguent care desfunda canalele sinilor (inainte de nastere) si previne / vindeca ranile mameloanelor (in timpul alaptarii). Am auzit de la mamici ca e foarte eficient.
Crinutza, stiam ca se da incepind cu cca o luna inainte de nastere...
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
crinuta spune:
Eu am cumparat Garmestan si nu scrie nicaieri ca desfunda canalele.
Eu zic mai bine sa la intrebam pe mamicile mai " mari".
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
simonadinca spune:
Crinuta, eu stiu acelasi lucru ca si Leta despre Garmastan...
Am vb cu dr. De luni incep monitorizare de "suferinta fetala"...Acum am mai descoperit ceva pe eco: placenta are grupa II-III de maturitate...
Sambata o sa ajung la dr. Tutunaru...Abia astept sa vad ce zice de ir-uri si placenta...
pupici
simona, 32 + sapt.
CEZARIANA
simonadinca spune:
La numaratoare diferenta de procente este acum de doar 2,5%!!! Tocmai au anuntat la tv...Nu ma pot abtine!
pupici
simona, 32 + sapt.
CEZARIANA
aurelursu@k.ro spune:
Aoleuuu, Crinuta m-ai speriat cu dopul. Si eu gasesc de cateva zile mucus pe hi. Eu sper ca nu e dopul ca nu vreau sa nasc prematur, am de abia 35 de saptamani. Oricum azi am programare la doctor si o sa imi zica ce si cum. Nu stiu exact ce patut ti-ai luat , da imi plac alea de pe site.
Stiti cumva cam cate hainute ar trebui sa avem in spital pt bb?
Ingerasule ce faci ? Nu trebuia sa apari?
pupici
amary19 spune:
Yes,
.
Poate se schimba, ca ar fi super. Pentru ce numaratoare?
LA toate 3?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
simonadinca spune:
Eu am prins presed. si cam dep...Sper sa se mentina macar asa... sau (utopie) sa fie cat mai putine procente diferenta la partide... In tur II elect. de dr. sper sa se mobilizeze altfel...
pupici
simona, 32 + sapt.
CEZARIANA
ana maria spune:
Simona S-au numarat doar 35% dintre sectii. Nu au relevanta deocamdata. Nu sunt aleator alese.
Leta si eu vreau sa imi iau Garmastan sau Purelan (de la Medela), pentru ca ma si dor sanii si mai ales mameloanele, mai ales ca deja am colostru (cred ca asta e)
. Dar astept martea viitoare cand merg la doctorita sa o intreb si pe ea.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Mara2004 spune:
COCA,crema de care intrebai vineri se gaseste in Muenchen.Este o gama cu numele acesta si se foloseste mult in maternitatile de aici.Am vazut 3 tipuri de crema pt.
cu preturi intre 1.50€ si 4.50€.Daca te intereseaza pot sa aflu mai multe detalii.Numai bine!