Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Cornelia, drum bun!

Sunt f curioasa sa stiu cum o sa primeasca Coca vestea referitoare la schimbarea sexului copilului tau!

Crinuta , dar chiar te grabesti!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata,
Fetelor azi Cuscra mea vine in Bucuresti... In pricipiu a reamas sa ne intalnim ori in Militari,ori..altundeva daca mai sunt amatoare s-o cunoasca...
Amary... pe mine m-a informat cuscra de vineri seara despre schimbarea sexului...Nu spun ca m-am bucurat..dar ...mai speram pana la nastere...Uite asa a ramas fata mea fara barbat...

Coca 32 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!

Coca distractie placuta azi la intilnirea cu cuscra ta.
Alina Maria as avea si eu o intrebare. Cum e cu broastele testoase? E mult de munca cu ele si ce maninca? Noi avem acasa un acvariu de care se ocupa sotul meu, insa Doris isi doreste si ea niste broaste testoase de apa sau un iepuras.Asa ca daca ne mutam in casa noua poate ii voi satisface aceasta dorinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cornelia, astept tel tau.

Amary, eu tot sceptica sunt pana la proba contrarie. In afara de asta nu am mai deloc contractii.
Referitor la acel mucus, se pare ca este intr-adevar dopul care se elimina treptat. Nu este obligatoriu sa fie cu sange.
AStept sa se intoarca dr meu sa vedem ce spune el.
Sincer, da, nu mai am rabdare, dar totusi as vrea sa ajung macar la 38 de saptamani.

Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dragi burtici, voi spalati de mana hainutele lui bebe? Sau cu masina automata? Le bagati in ce fel de pungi - obisnuite, speciale...etc.
Deja am inceput sa intru si eu in priza...
Cristinica si butica de ~ 33 sapt

Mergi la inceput

Pana acum le-am spalat de mana, insa de acum voi spala la masina. Am pregatit deja bagajul pentru Rayan, dar voi spala toate hainele si le voi pune in dulap. Inca nu stiu daca in pungi sau nu, si daca da, ce fel de pungi.

Cine si-a terminat bagajul? Al meu e deja plin si nu e gata. Nu am cumparat vata deloc, tampoane, Baneocin pudra, Diclofenac. In afara de asta mai de de pus o camasa de noapte pt mine si prosoapele. Nu stiu unde mai incap si alea.

Inca o problema : eu tot nu am lapte deoacamdata. Pai nu ar fi cazul sa apara?

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Alina Gabriela, te-ai hotarat unde nasti?

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

'neatza

voi ati inceput sa va dati cu Garmastan?

Leta 32+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Leta, trebuie sa ne dam deja?

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Leta , dar ce este Garmastan?
Ubi eu le-am spalat pe toate cu masina . Si le-am asezat intr-o comoda unde sint numai hainele pt.
Bagajul inca nu l-am facut deoarece mai am timp mult. Pe linga asta nu trebuie sa impachetez prea multe, noi primim totul de aiceea de la spital. Totusi eu prefer sa-mi pun halatul meu, camasa mea de noapte si lucrurile personale pentru igiena.
Crinuta nu iti face ginduri, laptele vine dupa ce nasti la doua trei zile. Important e sa nu te stresezi si sa-l pui pe Rayan cit mai des la sin. Multe lichide in special ceai .

Mergi la inceput