Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 2
galaxy spune:
Oana, hehehe. Am o pofta de facut prajituri, dar cand vine vorba de mancat nu prea le mananc. De exemplu, vara, fac de multe ori tiramisu, si numai sotul meu le mananca. ![]()
Crinuta, nu cred ca e necesar sa aiba fire de sange. Acolo scrie POATE. Deci cred ca spargi gheata pentru noi. 
io si un baiatel (intr-un burtic de 32+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Leta spune:
Crinuta, cred ca esti pe ultima suta de metri :)
Galaxy, sper sa se intoarca iar cu capul in jos, ca nu vreau sa fac cezariana. Cred ca noi avem acelasi UM, respectiv 17.04, nu?
Ei, bine, eu am inceput sa ma umflu...Azi dimineata ma jucam cu verigheta pe deget si, incercind s-o scot...am constatat ca nu mai iese…Ce sa fac? Sa renunt la sare? Sa beau lichide multe sau putine?
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
adita spune:
In legatura cu cezariana pot sa va spun ca si experienta mea a fost una pozitiva(nici nu m-a durut operatia, mi-am revenit foarte repede, dupa 3 zile am plecat acasa si am urcat 7 etaje pe scari ca nu mergea liftul si n-am avut nici o problema), dar am auzit destule povestiri de cosmar in legatura cu cezariana, incat m-am gandit sa va scriu si voua, sa fiti pregatite si pentru o eventuala latura negativa, ca sa nu va inchipuiti ca cezariana e neaparat o varianta mai usoara si mai sigura
Leta, e stiam ca beb se poate intoarce pana in ultima clipa, chiar si in timpul travaliului
crinuta spune:
Fetelor, cat e timpul normal de sangerare? Mie mi-a iesit 1 minut si apare intr-un chenar ca si cum nu ar fi ok. Voi ce stiti?
Coagularea cica mi-a iesit bine, 3 minute.
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Alina Maria spune:
Buna mamicutelor, sper ca sunteti cu toate bine , in ciuda burtici care ne sta in cale. Pe mine a inceput sa ma deranjeze in ultima vreme .
Oana , sarpele traieste in terarium are copacul si casa lui, plus planta si multe coji de copac.
Crinuta ma bucur pt. tine ca se petrece asa de repede , mi-as dori sa fie si pt. mine tot asa insa sunt de abia in saptamana 32 fix .
Galaxy bb. se poate intoarce oricand nu-ti fa probleme, totul va decurge de la sine .
alina
galaxy spune:
Am fost si noi la fotbalul de duminica, si acuma ne-am intors. Azi a fost zi fainuta.
Alina Maria, nu eu imi fac griji, Leta isi face.
Chiar si aseara cand m-am culcat, era cu capul sus. Azi vad ca sta cuminte cu capul jos.
Leta, ai dreptate cu UM-ul, exact ca tine sunt. Cu umflatul, trebuie sa bei mai mult apa. Cand eram pe drumuri si nu puteam sa beau, mi se umflau piciorele. Urmatoarea zi cand stateam acasa si beam apa multa, imi trecea.
Crinuta, ar trebui sa dai telefon la dr, sa intrebi. Eu am auzit, ca daca ai sange trebuie sa te duci la spital direct poate. Asteptam vesti de la tine.
io si un baiatel (intr-un burtic de 32+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
crinuta spune:
Galaxy, medicul meu nu e in tara pana pe 4 dec. Mucusul respectiv nu era deloc cu sange, nici macar firisoare de sange nu am vazut. Eu spun ca se elimina dopul treptat, deoarece de mai mult timp vad pe hartie putin mucus, dar foarte putin, insa azi a fost foarte mult si mai consistent decat de obicei, de accea banuiesc ca e dopul. Nu prea vad ce ar fi.
Bineinteles ca daca as vedea sange as merge la spital, dar nu e cazul. In plus dopul se poate elimina si cu saptamani inainte de nastere.
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
adita spune:
Crinuta, asa am patit si eu la primele sarcini, spre sfarsit se elimina cate un pic de mucus, tot fara firisoare de sange, dar n-am ajuns niciodata la cantitati mai mari, si nu cred ca s-a eliminat dopul de tot nici cand am intrat in travaliu(cel putin asa imi inchipui eu, ca ar fi trebuit sa fie ceva in cantitati mult mai mari decat ce am pierdut eu)
oana cretu spune:
Crinuta, mie la controlul din octombrie mi-a zis dr ca e bine, ca colul este elastic.
Alina Maria, George te-a rugat sa pui si tu niste poze cu sarpele daca ai timp.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corneliaa spune:
'Neata fetele,
Cocaaaaaaaaaa, la 8,20 am tren si pe la 11 si ceva sunt acolo. Ne auzim la telefon. Vezi ce faci cu intalneala poate mai vin fete. Vin eu in Militari nu-i nici o problema!
Crinuta ma aud la tel si cu tine, ok?
)32 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100