Mamici de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
simonaeus spune:
Bravo, Criss! Felicitari!
Dati-mi si mie nr-ul de la Diagnosis, ca prea l-ati laudat mult pe Iosup.
Simona
crissu spune:
Simoneus uite numarul de la Diagnosis 231.67.41 sau 231.67.42 suni si cer o programare la doctor Iosup. Pe el i-l mai gasesti la Centrul Medical Unirea ....nr de telefon de aici este 327.11.88. Diagnosis de langa spitalul de urgenta.
Nefertari nu l-am inregistrat......nu ne-a pomenit despre asta adica nu ne-a intrebat daca avem caseta si nu am insistat...in schimb ne-a dat poze cu bebe. Eu stau acum si ma gandesc o fi glumit cu sexul sau..........oare si-o fi dat seama asa de repede??? Eu am ami citit ca se poate interpreta sexul si dupa bataile inimii care la baietei sunt mai puternice.......voi ce stiti? Mie ce-i drept Iosup mi s-a parut destul de sigur cand mi-a zis ca-i baietel........si mi-a mai zis ca DPN-ul este intre 17 si 26.06.2005.
Aaaaa si apropo m-a costat 1.380.000 ecografie pentru primul trimestru de sarcina.
Criss si 
crissu spune:
Burtici multumesc pentru felicitari si va doresc si voua din tot sufletul o astfel de bucurie.......mergeti la ecografie fara sa ezitati merita toti banii din lume.
Criss si 
at andreea spune:
Maine zi libera 

.
Pai azi dimineata zice sefu' pe mail ca maine la serviciu numai unii, de fraieri. Eu ma mir, singura care fac exercitii de genul "sa mai si gandim despre ceva". Restul stau spasiti si numai ca nu se bucuram ca nu au zi libera , sa citez pe unu': "Eu ma plictisesc acasa" (numai prostii se plictisesc).
Vine mailu' 2 care zice ca de fapt e 1 decembrie si nu facem sedinta. Asa ca
.
Crissu, am bucur ca ai avut o zi speciala.
Andreea si Thomas/Emma de 16 saptamani +
babygirl spune:
INTREBARE:
Am inteles ca pot sa imi iau prenatal cu 63 zile inainte de data la care nasc. Inainte de aceste 63 de zile pot sa-mi mai iau din cand in cand concedii medicale? Nu cred ca rezist la munca pana in aprilie
Adina / 13+
nefertari spune:
Adina , poti sa-ti iei cate concedii medicale doresti , cu conditia sa ai sef ingaduitor ! La prima sarcina eu am stat in medical din luna a 6-a (fiindca aveam contract determinat si ma enervase seful ![]()