Mamici de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

babygirl, normal ca-ti poti lua concedii medicale. Din cate stiu eu (dar e posibil sa ma insel) poti lua pana la 90 de zile de medical care sa fie platit cu 75% din salariu, pe baza recomandarilor medicului de familie.

crissu !

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

In legatura cu concediul medical avem voie sa ne luam intr-un an 90+90 de zile = 180 de zile.Aceste zile de concediu sunt platite in functie de boala.......sunt boli pentru care poti lua salariu intreg 100% sau procent din salariu mai exact 75% din salariu.Deci se tine cont de gradul bolii dupa cum apare el in Codul Muncii si in legislatia prezenta.
Asta mai depinde si de sefime bineanteles..........
Felicitari pentru burticile care au maine liber ca eu nu am .....aveti grija pe unde defilati!!!!
Va pupa dulce Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mickyyy are dreptate - 90 de zile fara probleme ! Daca se depasesc aceste 90 de zile se complica lucrurile(comisie....etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Nici eu nu am maine liber Dar am pe 24 !!!

Distractie placuta celor care maine sarbatoresc prin munca si odihna placuta pentru cele care raman acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Bravo, Crisssssssss!!!!!
Va multumesc ca mi-ati raspuns si promit sa stau diseara juma de ora linistita cu mana pe burtica, poate prind ceva. Eu asa am mai simtit la mana dar am zis ca or fi intestinele, daca nu simt nimic altfel, decat la mana....
Offfff, ce-as face si eu o eco la Diagnosis, dar abia strang bani de triplu test....Dar dupa ce il facem, mergem la eco la doct. noastra si poate ne zice si noua sexul la bb....
Va pupicesc!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andutzi, nici eu nu l-am simtit pe bebe , desi stau in fiecare seara linistita cu mana pe burtica.

Trebuie sa avem rabdare, ca va veni si momentul acela.

Poate el s-a si petrecut, dar n-am stiut noi sa-l recunoastem.

De bani ce sa zic... asta e economia noastra "functionala".

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Harnicutzele, ce ati mai vorbit.
Eu maine voi sta acasa, avem liber. am de gand sa fac niste vizite ca tot ma simt bine, nu mai am deloc dureri de burtica si nci scurgeri, doar usoare stari de greata pe care le combat cu bomboane.
Trebuia sa merg si eu azi sa iau rezultatul de la triplu test dar e destul de departe si am sa ma duc joi probabil in drum spre doctora ca vreau sa ma programez. Am sa intreb daca pot sa imi mai fac si o eco pana in ianuarie cand sunt programata pentru cea 4D.

VA pupacesc pe toate, aveti grija de voi si o seara faina!

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red rose spune:

Buna seara dragele mele si multumesc pentru primirea calda pe care mi-ati facut-o. Intr-adevar sunteti o "familie" frumoasa si mi se pare geniala ideea de a organiza o intalnire candva. Ma bucur din toata inima pentru Criss, eu prima data cand am facut echo si am vazut inimioara lui bb mi-au dat lacrimile. Ca fiecare dintre voi am si eu o multime de nelamuriri. Desi am inceput saptamana a 15a, eu sunt programata la echo morfo-functionala abia pe 10 februarie 2005 la Sanador, la Dr Herghelegiu. A mai fost cineva pe la el?
Sunt de-a dreptul perplexa in legatura cu dr Iosup (ce nume ciudat). I-ati facut o reclama, mama-mama!!!! Chiar asa de grozav e? Cam dupa cat timp te programeaza? As fi si eu curioasa sa stiu ce am: fetita sau baiat. Eu am visat acum cateva zile ca aveam un baietel frumos si ii dadeam sa manance si mi-era tare drag. Am verificat si in tabelul acela chinezesc si prin alte metode, unele imi dau ca voi avea fetita, altele baiat... Curiozitatea-i mare...
Am atatea intrebari dar parca mia-u fugit toate din cap acum. Va las sa savurati ziua de maine, sa va odihniti si sper sa ne auzim curand...
Cu tot dragul, RR + BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna seara mamicilor,

la multi ani pentru toate andreele si andreii, sa fiti sanatosi si iubiti...

eu am fost azi la echo din motivul ca bebelusul meu misca o zi da trei nu si avand antecedente mi-este tare frica.Am iesit mai in ceata decat am intrat.Bebelusul, in procentaj de 70% este bebelusa, este bine, avea 136 batai pe minut la inima, in schimb mi-a spus de placenta ca este asezata pe peretele anterior, hipermaturata de gr.II.Am innebunit si am iesit numai vorbind singura.Am sunat alti trei meddici si mi-au spus sa stau linistita ca mare lucru nu este doar denumirea pompoasa, si ca asta inseamna de fapt ca placenta ar fi mai mare decat varsta sarcinii.Mai am putin si innebunesc.Nu ma puteti lamuri mai mult daca stiti ceva in sensul asta.Ginecologul meu este de garda siu nu prea am cum sa ajung la el...
Cornelia ai ideea daca dr.tau lucreaza in decembrie.As vrea sa-mi fac o echo tridimensionala si ma gandesc la programare...

o seara mult mai buna decat a mea va doresc din tot sufletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Loreen, habar nu am ce inseamna chestiile alea, dar ma bag si eu in vorba....
Stai linistita, daca ti-au zis si alti medici sa fii linistita, inseamna ca e ok.
Nu suntem ceas, sa fim toate trase la indigo, asta e sigur, e normal sa avem manifestari diferite.
Ai grija de tine.
Stie cineva cam cat costa triplu test in diferite locatii? Sunt curioasa, trebuie sa imi fac si eu saptamana viitoare.
Va pup, o seara buna,

andutzy

Mergi la inceput