Mamici de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
simonaeus spune:
Andutzi, stai linistita in privinta burtii.
Si eu o am tot sub buric si cred ca pentru perioada aceasta a sarcinii e normal.
Din cate stiu eu, uterul se mareste si urca treptat.
Simona UM 08.08
andutzy spune:
Multumesc din inima,
dar in problema cealalta ce stiti? e normal ca pana la data asta sa nu simt ceva concret? eu simt mai degraba intepaturi decat miscari. de fluturi, nu mai vorbesc, ca sunt doar in capul meu....
andutzy
babygirl spune:
Zi buna de iarna blanda!
Nu v-am mai scris de mult timp, dar azi, citind mesajele din urma, mi s-a fact dor sa ma implic din nou. La in luna a 2 a un doctor cu pretentii, dar nu prea informat...mi-a interpretat gresit rezultatul listeria si mi-a spus fara menajamente sa opresc sarcina. N-am avut 3 zile bune, pana cand m-au linistit alti doctorii ca totul este in regula. Sa fi fost o incercare...? Acum, la 13 saptamani ma laud ca nu m-au suparat greturile, n-am varsat si nici nazuri la fel de fel de mirosuri n-am facut. Ma laud ca m-am simtit bine pana acum, iar crizele de astm de care ma tem, deocamdata m-au ocolit. In 26 ianuarie, in sapt. 22, am si eu programare la Diagnosis, la dr. Pop, pt morfologica. Nu trebuie sa va spun cat sunt de nerabdatoare. Am citit pe aici ca sunteti multe care deja stiti sexul pruncului vostru. ma bucur pt voi si va invidiez ca il simtiti deja. cum o fi? trebuie sa fie minunat! Va imbratisez larg, tot mai larg si va doresc sa aveti o sarcina usoara, sa va bucurati de fiecare moment si sa fiti frumoase.
Cu drag,
Adina (mother to be and just married.)
Adina / 13+
at andreea spune:
Pai eu simt numai cand stau linistita, asa ca nu simt nici f. des si nici in fiecare zi.
Asa ca nu-ti fa probleme, mai ales daca esti f. stresata.
Andreea si Thomas/Emma de 16 saptamani +
carolinah spune:
Nu mai stiu cine punea problema, dar la 16 sapt, de ex, fundul uterului este la jumatatea distantei intre osul pubian si buric. Deci logic ca burta e jos.
Andutzy, eu simt bebele de la 14+ sapt, dar eu sunt la a 2-a sarcina si stiu cum sa ii detectez miscarile printre furnicaturi, intepaturi, gaze etc ce se mai intampla pe acolo. Plus ca depinde de la o persoana la alta. Eu am simtit-o repede si pe Alina, si pe la 17-18 sapt a simtit-o si taica-sau. Dar de data asta nu cred ca va mai simti el asa de repede, ca am placenta pe peretele anterior. Pe de alta parte, nu mai am mai deloc grasime pe burta, asa ca poate asta sa compenseze. Ma rog, nu mai am acum, ca pana atunci...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
Cloreta spune:
Buna ziua burtici,
am ajuns cam tarziu azi dar am avut treburi de rezolvat. Ma bucur oricum, vad ca ati vorbit nu gluma.
Redrose bine ai venit!
La multi ani Andreelor si Andreilor
, sanatate si fericire! Ce fac astazi fetele?
Azi ar trebui sa iau si eu rezultatul de la triplu test, o sa sun sa vad daca e gata.
Aseara mi-am cumparat si eu Cartea viitoarei mame, e interesanta si scrisa intr-o nota optimista, imi place.
Ah cine zicea de burtica? Eu cred ca m-am balonat de la saptamana 9 asa ca din saptamana 11 la mine se vedea burticutza. Si acum se vde binisor desi cred ca am pus si un strat de grasime![]()
Eu sunt slaba si se vede imediat orice gram pus pe burtici dar imi place cum arata. Trebuie musai sa imi iau o salopeta sau un pantalon mai larg, ma tot chinui cu blugii desfacuti la fermoar si legati cu leastic. Am vazut aseara pe o tipa o salopeta asa draguta, de catifea reiata bej.
Crissu a venit? Avem vesti?
Cloreta
Mickyyy spune:
gabita, fisa gravidei e o hartie uriasa, format A3, cu o tona de rubrici marunte care trebuiesc completate, ti-o face medicul de familie care-ti urmareste sarcina si ii foloseste in principal ei (nu-si incaseaza banii pentru ca are gravide in urmarire daca nu are fisa completata la zi). Singura chestie naspa e ca dureaza juma de ora completatul ei (noroc ca doctorita mea care ma cunoaste destul de bine si-a vazut ca's in criza de timp mi-a completat doar cateva rubrici esentiale cat am fost acolo si-a ramas c-o termina ea de completat in lipsa mea, ca altfel imi crestea barba de-un cot pana o termina de scris).
Carnetul gravidei e diferit de fisa, ala sta la noi si ar trebui sa-l luam cu noi la fiecare control si sa ne punem ginecologul sau ecografistul sa ne completeze rubricile de pe-acolo. Eu la primul bebe n-am avut asa ceva (desi aparuse de-atunci), si nici nu cred ca acum se va complica medicu meu sa mi-l completeze, da' mai stii?!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Burticile mele iubite,
Acum am ajuns si am si stat sa citesc ce ati mai scris cu toate ca muream de nerabdare sa va povestesc.Cand am vazut ca intrebati de mine daca am ajuns daca sunt vesti de la mine m-a umflat plansul si mai rau.Vreau sa va zic ca sunt intr-o stare cum nu cred ca am mai fost pana acum nu stiu daca e fericire,exaltare sau uimire totala. Am fost deci la Iosup la Diagnosiss. Si bineanteles ca l-am vazut pe bebe
.Aseara nu am putut dormi deloc si din cauza unei stari de inceput de raceala si din cauza asteptarii mai mult.La 9 am fost la clinica cu toate ca eu aveam programare la 9:30....iar la 10 fara ceva am intrat la Iosup care mi-a lasat aceeasi impresie buna pe care v-a lasat-o si voua.
Pana in momentul in care am vazut pe ecran punctul acela mic care zvancnea si care este inimioara lu' bebe am avut o stare de tensiune si de emotie.............
Au fost niste momente pe care le-am savurat cu toata fiinta mea....si tati bineanteles caruia nu-i venea parca sa creada ca l-au lasat sa intre si mai ales ca i-l vede atat de bine si de clar pe bebe.Surpriza a fost deci excelenta!!!!! Multumesc inca o data burticilor care mi-au dat ideea.
Bebele meu are 3.38 cm acum la 10 saptamani si 2 zile (varsta fatului din cate am inteles.....cica am avut ovulatia in cea de-a doua parte a ciclului si conform masuratorilor avem 10 sap. si 2 zile desi de la UM au trecut 12 sapt. si 4 zile).Deci suntem mici mici dar.......se invartea acolo fetele daca l-ati fi vazut incat la un moment dat ne-a arata si poponeata ca de, nu o mai vazusem pana atunci
.Bataile inimii sunt 168/minut si le-am auzitttttttt.Iosup a zis ca e cam devreme pentru a se pronunta asupra sexului dar la sfarsit mi-a facut cu ochiul si mi-a zis ca am un baietel ok...........deci mamicile de fetite fiti pe faza ca ne facem noi mari.
Am si acum in timp ce va scriu lacrimi in ochi......inca nu imi vine sa cred.....sa nu radeti de mine....sunt si eu la prima sarcina si mi se pare un lucru extraordinar.
Va pupa dulce Criss si 
nefertari spune:
Dragelor , dar vorbiti nu gluma ! LA MULTI ANI pentru sarbatorite si sarbatoriti !
Eu m-am dat lovita ieri si am stat sa ma joc cu bb , pe care il simt de saptamana trecuta .Deja am observatii "bine documentate" - e interesat de limbi straine , nu-i place sa-l inghesui , iar cand e tati prin preajma e tare zglobiu . Abia astept sa ma lamuresc daca-i nazdravan sau nazdravana !
Aaaaa - de la UM deja am 17 saptamani .andutzy - daca ai putin timp pune mana pe burtica si fii atenta - poate il simti .
crissu spune:
Aaaaaa........ne scuzati ca am uitat sa uram si noi un calduros "La multi ani" celor care azi isi sarbatoresc ziua de SF. Andrei.
Si benanteles un bun venit pentru mamica Red Rose si o sarcina usoara in continuare 
Criss si