LaFrance(25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

quote:
Originally posted by SMART
imi trebuie o o traducere assermanté a diplomei de la fac si a foii matricole, daca cumva stiti cine face asa ceva repede si...ieftin.

FELICIA

Uite aici informatia, unde gasesti lista cu traducatorii pt Val d'Oise.
http://www.google.fr/search?q=cache:v1RqjTMPaYgJ:www.ac-versailles.fr/Infos/pdf/pi%25E8ces_fournir_1.pdf+liste+traducteurs+Val+d%27Oise&hl=fr&lr=lang_fr|lang_ro

(une liste des traducteurs assermentés est disponible auprès de votre Mairie ou auprès de la Courd’appel de Versailles, tél. : 01 39 49 67 89)

Cred ca link ul o intereseaza si pe Nadine

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

scuze, link-ul era
www.ac-versailles.fr/Infos/pdf/pi%E8ces_fournir_1.pdf - 29 nov 2004

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Buna seara fetele frantzuzoaice... mai mishun si eu pe aici dar fara nici un chef din cauza alegerilor astea... Si nici macar n-am votat Insa pe 12 as vrea sa votez si io.... Aveti careva vreun cunoscut care a votat la alegerile astea cu pasaportu' expirat?! E valabila chestia aia cu titlul de calatorie eliberat pe loc? Ca n-as vrea sa stau degeaba la coada (am trecut prin fata ambasadei duminica pe la 16h30, era o coada imensa, se intindea pe 2 strazi ...si mai si ploua).
oana pentru mesajul tau de la subiectul cu alegerile contestate...
Bonne nuit!

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Nnu mai stiu cine intreba daca se poate lua viza pt studii?! Eu asa am ajuns in Franta: viza long sejour pt studii (trebuie inscrierea si dovada ca vei avea din ce trai in Franta pe durata studiilor si alte prostii, dar asta e princpalul) Problema e ca cu un asfel de viza nu ai voie sa lucrezi (decat in conditii dubioase) si aici depinde de foncionarele de care dai ca nu prea schimba viza in viza de lucru chiar daca ai contract?! (experienta proprie: terminasem scoala, reusisem examenele aveam hartoaga si gasisem si de munca CDD 9 luni si nu au vrut sa-mi schimbe viza in de lucru in iulie ca cealalta, studenteasca, expira in septembrie... )Deci mare atentie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Didita, sigur nu-ti pot garanta ca iti vor da cei din Paris un titlu de calatorie, desi leagea asa spune. Ce raspuns, ca am dat mai multe?:) NU m-am mai enervat de mult asa. Of...

oana si bebitza din burtica (36s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Oana, cred ca vorbeai cu doruletz...
Nici eu nu mai stiu cui scriu exact... Ale batranetii valuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Da, didita, vorbeam cu doruletz, dar la nervii care ii aveam la acea ora...scuze! Si acum mai imi troncane si cumnata mea draga in cap, nu stiu ce aren dar toata ziua duduie deasupra noastra, nici sa dormim nu putem. Si eu, acum, ca aveam si asa nervi, am dat drumul la muzica tare, poate s-o potoli. Si ii zic si degeaba, ea duduie si mai tare. Of, ce rautaciosi sunt unii oameni!!! Si fimiu danseaza in burta pe Garou...:)

oana si bebitza din burtica (36s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Buna,

Ma adresez cu o intrebare naiva fetelor din Franta care lucreaza CDI. Care este legislatia in vigoare pentru concediu de maternitate?Cat timp trebuie sa fi lucrat efectiv ca sa-ti acorde concediul?
Eu lucrez de doi ani in CDD si in doua luni trec pe CDI. Ma intreb pot sa trec la operatiunea bebe sau sa stau cuminte inca cateva luni?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by liliprejbeanu

Buna,

Ma adresez cu o intrebare naiva fetelor din Franta care lucreaza CDI. Care este legislatia in vigoare pentru concediu de maternitate?Cat timp trebuie sa fi lucrat efectiv ca sa-ti acorde concediul?
Eu lucrez de doi ani in CDD si in doua luni trec pe CDI. Ma intreb pot sa trec la operatiunea bebe sau sa stau cuminte inca cateva luni?

Liliana

Ai dreptul la concediu ca toata lumea, chiar daca ai fi in CDD care se suspenda (si perioadele lucrate sau in somaj sunt cumulate). Spor la lucru ! ;-)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

DIDITA, eu am intrebat de studii, dar am incercat la facultatea de medicina ( eu sunt medic) si eram in stare sa fac facultatea de la inceput, numai sa imi dea viza de lung sejur sa pot sta cu prietenul meu...si nu m-au primit, au zis ca nu are rost ca tb sa dau un examen ca sa mi se recunoasca diploma...DAR ca sa dau acest examen la PARIS trebuie sa am viza de lung sejur...si uite asa ma invart in cerc...
M-as inscrie la o scoala, din alt domeniu, habar nu am, pana la urma si asa stau degeaba si fac dute-vino Romania- Franta, macar sa invat ceva...da-mi o idee...la ce scoala te-ai inscris tu?
Mi-am gasit si mai multe posturi de asistenta medicala dar cu astia de la Ministerul muncii si AMPE dosarul meu zace pe vre-un birou uitat ca numai la Ambasada Frantei la Bucuresti nu a ajuns...Sunt atat de suparata... Da-mi o idee... despre ce scoala era vorba?
Pot sa fac dovada ca am din ce sa intretin.
Merci tare mult!

"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput