LaFrance(25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Va multumesc pt informatii!
Chantonel, la afpa nu am alte cursuri care sa ma intereseze, deocamdata, decat franceza!M-am uitat si eu e acel site! Deja o sa incep cursurile prin corespondenta!
Am vb si cu Mihaela, pt ca e mine ma intereseaza sa fac aide soignante. A fost tare draguta si si-a rupt din timpul ei pretios sa imi explice!Iti multumesc mult, Miha!!!
Mult succes, Elena!!!
Aura, ma bucur pt tine! Bravo! Sa-mi mai explici o data cum ai facut, te rog!
Ma interesez in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Timp pretios, timp pretios... dar uite ca mi-e dor de voi si am trecut sa va dau buna seara!
Nadine, ti-am trimis niste documente importante, trebuie sa ai rabdare sa le citesti si vei vedea ca te incadrezi in doua din criterii. Ai acolo si adresele, nr de telefon de la DDASS, ii poti contacta pentru o confirmare. O sa vorbesc, cum am zis si cu directorul scolii mele (care conduce mai multe GRETA din departamente diferite deci cunoaste bine probleme de genul celei pe care o ai tu).
Of, Doamne, daca ar putea sa ii puna pe lopata pe ai lor (francezi) ca sa aiba o pregatire, si cand vrem noi sa ne scolim ne pun bete in roate! In plus mai dai si bani pentru asta! In orice caz iti tin pumnii!

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

La multi ani romancelor!!!!

Eu am votat in Romania...deh a trebuit sa ma intorc, maine am intalnire cu domnul consul de la Constanta si saptamana viitoare dau o fuga la Bucuresti...sa incerc marea cu degetul mai mult ca nu am actele necesare pt viza de munca. Contractul meu de munca sta pe birourile de la ministerul muncii din Franta...in asteptare ca vre-un functionare cu chef sa ii puna un tampon beah, cine zicea ca ii e scarba de administratie franceza ca facem club...

OTILIA, scumpo, tu ce mai faci ca nu mai dai nici un semn de viata... ce iti face printesa ta scumpa?
MIHAELA, astept cu nerabdara sa ma intorc sa punem de o petrecere ...hmmm iti trebuie ceva din Romnaia? O sa lesina aia la granita daca o sa imi deschida bagajele...de la tarate pt bors si borcane cu frunza de vita pt sarmale, pana la codimente romanesti pt fasole cu costita si mititei...vin romanesc, seminte de gogosari...icoana cu sfantul meu, pahare de la fondul plastic...Mihaela ai 2 saptamani sa te gandesti daca vrei ceva de aici... cat mai am loc in bagaje...

A propos de scoli...mai fetelor, eu ma chinui sa am viza cu contractul asta de munca dar mi-a venit o idee...dar daca m-as inscrie eu la scoala, oare mi-ar da viza de student francezii astia afurisiti? Ma referam la http://www.afpa.fr/4DLink2/4DCGI/affPageInt?menu=copporate&var1=0&var2=1&page=particulier/formation_recherche
Cine s-a inscris pana acum banuiesc ca a avut deja viza prin casatorie...dar cred ca merita incercat...ce ziceti?
Pe 14 dec ma intorc...sper sa ma lase sa trec granita la aeroport. Daca nu...o sa beau si eu niste redbul sa vedem ce da
Geo

Va pup cu drag!

"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Of, am dat de necaz si nus' ce sa fac, poate ma puteti ajuta voi.
Am facut abces la o masea si tre sa iau niste antibiotice.
Problema este care antibiotice? Or avea aceleasi denumiri aici ca si in tara?
Si mai rau decat atat, de cate ori iau antibiotic fac o anumita ciuperca, stiti voi care. Acasa imi daduse doctorul sa iau asociat cu antibioticul si nista Stamicin ca sa nu mai am neplaceri. Aici exista echivalent al Stamicinului?
Da-ti-mi si mie un sfat va rog.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Anka,sfatul meu este sa te duci la un medic,fara reteta nu o sa poti cumpara antibiotic din nici o farmacie!!Si sa ii spui ce probleme ai avut si de la care!!

Eu nu am mai intrat ca sint bolnavioara,am facut un puseu de reumatism,ma dor toate alea parca as avea 100 de ani!Sper sa imi treaca cu tratamentul pe care mi l-a dat medicul,ca pe 12 trebuie sa votez!!!!

Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Corina, multa sanatate, ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Corina, multa sanatate, scumpa mea! Te pup! Mai bine ca nu ai mai intrat, ca daca ce citesti pe aici ce se scrie de alegeri, ajungi si tu ca mine, sa plangi in hohote.

oana si bebitza din burtica (35s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare fetelor,
N-am mai scris de multa vreme, caci nu m-am dus la vot si mi-e rusine, dar pentru mine e cam departe.

Corina, ia bine tratamentul, ca te vei vindeca.

Anka-Laura, daca esti studenta ai facut obligatoriu inscrieri la Securite Sociale si la o Mutuelle. Te poti duce fara grija la doctor si sa-i spui care e necazul. Pe linga campusuri sint servicii medicale unde poti sa te duci linistita si nu vei plati nimic. Suna la CROUS_ul de care apartii. Cu toate formalitatile de care iti vorbeam nu vei avea de platit mare lucru si cum spune si Corina la farmacie nu se dau nicaieri antibiotice fara reteta. Daca vrei mai multe informatii, poti sa-mi dai un PM.

La mine a nins ieri si abia am ajuns la serviciu, azi dimineata am facut un om de zapada cu piticii mei si acum e aproape topit. Da Doamne sa nu mai ninga zilele acestea caci am curs dis de dimineata.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SMART spune:

Dragelor ,
Eu recunosc cu fruntea sus canu m-am dus sa votez, am vorbit cu citiva prieteni din Ro innainte de alegeri si am facut statisticile. 20% spuneau ca nu conteaza, nici nu se duc, 45% ca voteaza tot cu aia 15% cu ceilalti iar restul inca nu stiau cu cine. Asa ca am stat acasa la cald ca romanului tot nu i-a venit mintea la cap .
Viata merge inainte, cu vot sau fara, ajungem in Europa cu Loganul si Carrefour-ul. Intru mereu si "va cites" dar de citeva luni fac un Mastere si imi ia o gramada de timp, nu mai reusesc si sa mai scriu. Astazi am intrat pe forum fiindca am nevoie de ajutor, imi trebuie o o traducere assermanté a diplomei de la fac si a foii matricole, daca cumva stiti cine face asa ceva repede si...ieftin.

Multumesc mult

FELICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine ai revenit, Felicia printre noi! Sper sa te ajute fetele cu un sfat. Spor la master!

Mik, ce frumos ca ninge la voi...Mi-e un dor de putina zapada.

oana si bebitza din burtica (35s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput