Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
Alina Maria spune:
Ana Maria nu este neaparat sa fi mancat ceva ce nu ti-a priit, eu am aceleasi simptome de ceva timp , cred ca este aceasta perioada mai naspa cand bb. sta mai sus ca niciodata dupa care coboara.
Ma intreb pe unde e Oana , Viktoria , Galaxy , in orice caz pe unde oti fii sper sa fiti bine , vedeti sa nu faceti prea multe , odihnitiva cat mai puteti caci dupa ce avem bb. adio nopti dulci si seri odihnitoare.
Deja iam spus lui sotul meu hai sa ne bucuram cat mai avem timp , muzica la maxim , si alte alea .
Pe mai tarziu ca mi-a venit sotul la masa.
alina
lbelciug spune:
Buna fetele,
ce mai faceti? N-am apucat sa va citesc toate mesajele pt ca am fost plecata sapt asta din firma si am avut o groaza de lucru. Din pacate si programul a fost mult prelungit...![]()
Vroiam sa stiu daca au mai fost puse pe web poze de la intalnirea de la Pizza Hut. Eu le-am vazut doar pe cele ale lui Shobo, insa eu am facut mai multe cu aparatul Ingerasei. Ati reusit sa le vedeti si pe ale ei?
Va doresc numai bine.
Liviana - Kinder de 28+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu
Viktoria spune:
Cocolino cred ca este si pe la noi crema Penaten de care spuneai tu. Eu am folosit la Doris Nivea si am fost foarte multumita de ea. Daca doresti am sa ma uit in magazin si iti trimit una numai sa-mi spui de care vrei ca sint diferite, pt. popo, pt. corp.
Crinuta iti tinem pumnii, poate vei fi tu prima mamica fericita.
Alina Maria distractie placuta . Cit despre cadou stiu si eu de ceea ce ar avea nevoie. Poate ii cumperi un lucru practic, o camasa sau plover. Eu am facut de mincare si am fost la cumparaturi, miine vreau sa facem cu Doris niste cornulete.
ana maria spune:
Si bebe al meu a inceput sa faca valuri pe care le vedem cu ochiu liber. E foarte haios sa vezi cum se deplaseaza burta. Mai ales seara nu stiu ce face acolo in burta dar ne amuza copios.
Crinuta apropo de dureri, pot sa-ti spun ca pana acum nu ma rugam decat sa nasc normal cat mai la termen (care la mine va fi probabil pe la 37 de s cand imi scoate cerclajul)iara acum dupa dureri nici nu pot sa-mi inchipui cum ma urc pe masa ginecologiza cand eu nu-mi pot departa sau ridica picioarele decat cu ochii in lacrimi. Asa ca m-as duce intins catre cezariana. Cred ca durerile mele imi sugereaza durerile nasterii si ma sperie. Tre sa vorbesc cu dottoressa ca sa ma lamureasca ce pot sa fac. Ca doar n-o sa fie dupa mine.
Noroc ca bebe se misca asa haios si ma face sa uit de toate cele dureroase.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Leta spune:
Fetele, din ce saptamina trebuie sa mergem la control la 2 saptamini?
Leta 31+
dr. tutunaru - elias
Alina Maria spune:
Leta la noi e din saptamana 33 , nu stiu cum o fii in ro.
Viktoria suna foarte bine programul de maine, cornulete
eu nu pot sa fac , nu-mi iese.
Am gasit un album pt. poze foarte frumos pe care stiu ca socrul meu il vroia si o agenda pe anu viitor sper ca nu si-a luat inac .
Va pupic !
alina
coraly spune:
Leta, asta depinde de medic. Al meu, de ex, m-a chemat din nou la 36 de sapt, ultima data aveam 30. Dar are obiceiul ca dipa 36 te cheama mai des, la 2 sapt. Bine, daca ai probleme sau e colul mai cu semne de nastere, probabil ca te cheama mai des.
Coraly, 34+
oana cretu spune:
Uite ca m-am trezit si eu! Am dormit azi de la ora 13 pana acum, adica 3 ore jumatate. Dimineata m-am plimbat pe la verisoara, adica am facut o ultima tura cu masina veche, ca a vandut-o si imi era draga si m-a apucat o nostalgie...Asa ca nu ma da nemotivata, Cornelia! Te-ai intors de la eco cu vesti bune?
Fetelor, v-am schimbat datele in listuta.
Amary, plimbarea a fost excelenta, imi place cum merge noua masina. Mi-a inchiriat tati 3 filme si mi-a luat o pizza aseara. Mi-a facut cinste ca a reparat-o!![]()
Crinuta, iti tin pumnii sa fie cum a zis dr, peste doua saptamani, sa nu te mai aud! Glumesc!![]()
Bestutza, spor la treaba in continuare si sa-ti faci calculatorul, sa te imbraci gros si sa ne scri mai des!
Adita, dar tie ti-a zis dr, nu e risc daca nasti natural?
Coca, sper sa fi sanatoasa si sa mergi toata luna dec la servici, sa fi in putere! Legat de cordon, eu imi pun intrebarea asta de la inceputul sarcinii, mi-e frica tare sa nu pateasca ceva, la cat s-a miscat baiatul asta al meu. Sper ca s-a vazut la eco, desi eu nu am vazut in jurul capului nici un cordon. Caditele de care iti zice Amary, la care nu mai e nevoie sa-l ti pe bebe eu stiam ca se folosesc dupa sase luni. Eu am spalat o fetita de cateva ori in cada mare cu un scaunel din acesta, nu aveam nici o treaba, nu se putea misca deloc.:) Dar avea vreo 11 luni. Crema din aceea nu am vazut pe aici. Cred ca si eu tot pe Nivea o sa ma axez.
Alina Maria, distractie placuta diseara!
Leta, pe mine aici ma cheama o data la luna. Si mai am o programare pe la mijlocul lui decembrie si atat. Plus cursurile care le fac incepand cu inceputul lui dec.
Fetelor, am si eu o intrebare! Ce inseamna col elastic?
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corneliaa spune:
Fetelor, bomba zilei.... Alexutul meu s-a transformat in Alexuta!!!! Dar tot in proportie de 90% pentru ca statea cu fundul bine inteles si nu era foarte clar!!!
Hihihi, Oana mama, pana una alta nici nu mai stiu ce sa pui pe lista!!!! Daca e fetita o sa o cheme Ioana Alexandra! Dar ....daca iar au gresit?
Hai ca m-am distrat copios azi la eco!!!!
(32 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
oana cretu spune:
Hihihi, Cornelia, sa vezi ce fata face cuscra ta (sau fosta)!!!

Zi-mi tu ce sa iti pun pe lista. Bine ca e sanatos (sanatoasa).
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu