Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
corneliaa spune:
Pana una alta pune Oana fata si Ioana Alexandra.....pana la proba contrarie!
Pai cred ca o sa se tavaleasca Cocuta, ca si eu m-am pus pe-un ras cand am aflat!!!! Sa vezi ce fata a facut sotul meu!!!! Cica sanatos sa fie copilul ce-o fi dar i-a cam cazut fata!!!!!Hahahahaha!!!! Ca se uita saracul dupa masinute si pusti si robotei!!!!Hahahahaha!!!
(32 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
corneliaa spune:
Imi faceam probleme ca nu-i coborasera testicolele...hahahahahaha! pai daca n-avea ce sa-i coboare biata de ea!!!!!! Hahahahaha!
(32 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
oana cretu spune:
Ti-am schimbat, Cornelia!![]()
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
crinuta spune:
Fetelor, m-a cam apasat azi la eco cu aparatul pe capul lui Rayan. Daca i-o fi facut ceva? Ce o fi trebuit sa apese asa?
Eu o iau razna daca nu nasc in curand.
Cornelia, cum mama sa schimbe sexul? La mine e clar ca e baiat. Nici nu ma astept la surprize.
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Lali spune:
Fetelor eu azi am lipsit motivat ca am fost toata ziulica prin oras. La ecografie de la 12, apoi la masa cu barbatelul meu si apoi la dr. Anca. Am ajuns si eu acasa si m-am pus la curent cu noutatile.
Cornelia, esti mortala... sa te transformi tu asa din soacra mare in soacra mica, pai se poate ? Cred ca ai zapacit-o de tot pe cuscra ta !! La bebele meu a vazut azi din nou putzulica, inclusiv testicolele, asa ca e sigur baiat.
Crinuta, cum sa il apese prea tare ecograful pe bebe ? Gandeste-te ca e protejat de o multime de straturi, piele, burtica ta, uter, placenta... iar la nasterea vaginala capsorul lui bebe este mult mai solicitat! De aceea oasele craniului sunt mai moi si exista fontanelele. Stai linistita, ca asta chiar nu are cum sa il afecteze.
In alta ordine de idei, DPN-ul meu ecografic e deja 30 decembrie, bebele are 2500 gr (+/- 300 gr) e maaare are 9 zile avans fata de DPN calculat si sta ca de obicei cu funduletul in jos si capul sus (prezentatie pelviana). Deci cezariana ma paste! Colul in schimb e lung, inchis si super-bine. Dr. a spus ca dupa parerea lui voi naste intre Craciun si Anul Nou, dar daca colul se mentine "beton" cum e acum poate apuc anul viitor
.
Crinuta, hai ca imi faci "pofta" de nascare! Cred ca tu ti-ai dorit asa de tare sa nasti mai repede, ca pe baza de autosugestie te asculta si colul! Oricum, e super la termen cum ti-a spus doctora, asa ca iti tin pumnii...poate spargi tu gheata! Pupici!
Oana, luni fac si eu analiza pentru glicemie, nu stiu ce l-a apucat din nou pe doctor ca analizele de sange si de urina din 21 octombrie aratau glucoza normala... Dar fiind bebele mare vrea sa elimine orice posibila alta cauza.
crinuta spune:
Lali, cam atata are si al meu, si DPN de azi tot a sa era ca la tine 30 dec.
Dr. Nayel, CFR2
BESTUTZA spune:
E astazi am si plans un pic...MA apuca depresia cred... Am destul e motive, dar as avea destule si de optimism! Cred ca s-a transmis de la tine Leta!
Si la mine tot hipotonie bilaterala a scris! Si Iosup si dr.UNIC au spus sa stau linistita , dar tot am tras o portie zdrvana si imi venea sa reped pe toataa lumea! Nu, ca m-am zdruncinat! MA vedeam prin spital e cu cipilul la operatie si ..groaznic..Am fost pe la cumparaturi si sotul meu a fost un dulce azi si desi era terminat de oboseala am fost la Obor, la Brico store , la Carrfgour, numai sa imi treaaca...
Am citit articolul dr.Unic ceva cu hidronefroza fetala si era cu rinichiul ca daca depaseste 5 mm sunt motive de ingrijorare,...Al meu comorel are 5,6 si da-i plans! Imi venea iar sa-l sun sa-l intreb ca e adoua oara cand spune la echo de hipotonie, acum si bilaterala pielica caliceala parca! Offf...Si am inteles ca e una din cele mai frecventaa anomalii depistate in trimestrul II ! Hai ca am inghetaat scriind ! Pupicei!
crinuta spune:
Fetelor, vad ca nici o miscare pe aici. Pai cat dormiti mama? Eu dau in insomnii si acum abia imi tin ochii deschisi.
Am o intrebare pentru cele care au spalat rufele lui bb. Ce detergent ati folosit? E musai cel de copii? Eu zic ca asta e mai mult un moft. Problema este ca nu se gaseste, si mi se pare aiurea tot timpul ori sa comanzi online ori sa bat de nebuna Bucurestiul pana gasesc. Dar Tide ce are ? E detergentul meu preferat.
Pana acum i-am spalat hainutele de mana cu sapun de copii, dar ma gandesc ca nu ii pot spala chiar toate de mana.
In rest am avut si aseara ( dupa o zi de cosmar) dureri usoare e ciclu. Exista o mica tensiune in abdomen. Sunt curioasa cum evouleaza mai incolo.
Oricum, abia astept sa vina medicul meu, sa ma vada el, sa ii aud parerea lui mai ales in privinta colului.
pupici
Dr. Nayel, CFR2
crinuta spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am avut ameteli, banuiesc ca pe fond nervos asa ca ajungand la CFR2 m-am dus la o asistenta si am rugat-o sa imi ia tensiunea. Era 12 cu 6. E bine, e rau, cum e? Eu nu imi amintesc sa fi avut vreodata 12. DE obicei 10 si max 11 in sarcina.
Dr. Nayel, CFR2
oana cretu spune:
Crinuta, uite ca mai e o insomniaca pe aici. M-am culcat la 5 dimineata si m-am trezit la 7:30!!!
Eu stiam ca 12 cu 6 e buna tensiunea. Asa am avut-o si eu ultima oara si a zis ca e bine.
Legat de detergent, eu am luat unul pe care scrie hypoalergic. Pentru ca dr a spus ca cel normal contine multe substante care sunt alergice. pentru pielea unui bebe in primele luni. Si pe langa asta, ca sa nu se strice catifeaua din haine folosesc dupa spalare la masina si balsam.
Eu nu am inca dureri ca la ciclu, sa sti.
Pana la urma nu mai vine nici tati si nici mami innainte sa nasc din cauza lucrului. Dar sper sa ajunga prin martie macar mama.
Ma duc in piata sa iau sa fac zacusca. Am o pofta, dar imi ia timp mult sa fac si fac sa pun si la borcane...
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu