Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

bafta Cornelia!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

fetele, ma ajutati si pe mine cu camasutele de noapte pentru alaptat?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ana-maria, dar ai inceput sa vomiti mincarea din nou?
si eu, dupa o lunga perioada, simbata trecuta am patit-o din nou, dar doar pentru o zi, din fericire. Dar astea matinale, in loc sa inceteze, parca sint din ce in ce mai abundente.
Poate ca si la mine durerile provin tot de acolo, dar percep eu altfel, nu stiu. Dar si cum zici tu ma doare, dar nu mereu, simt ca niste mici intepaturi enervante chiar acolo :)

amary, eu nu stiu cum arata camasile speciale de alaptat, dar sint convinsa ca sint destul de scumpe si seamana cu cele obisnuite, adica se deschid in fatza mai mult. Eu am una si vreau sa imi mai iau, gen tricou mai lung (pina la genunchi), cu 4-5 nasturei in fatza, numai buna pentru asa ceva.
Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Crinuta,nu-i obligatoriu sa ai contractii de acum..Ele pot aparea in momentul declansarii travaliului sau poate vor lipsi cu desavarsire...N-ar fi fain???
Amary,camasutele de alaptat, sunt cele care au deschiderea cat mai mare in zona sanului,ptr a alapta cu usurinta.. Eu una imi voi lua pijama cu bluzita cu nasturi...

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

amary, pe bebelusul tau au de vizare camasi de alaptat, dar snt cu mineca scurta. oricum, poti intra acolo sa vezi cum arata

Leta 31+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, ce faci nasti prima??? Ma apuca emotiile de acu. E clar ca trebuie sa imi fac bagajul mai repede. Cat despre contractii nu e obligatoriu sa le ai. Eu am contractii de la 4 luni si colul meu e beton sau cel putin era acu 3 saptamani.
Coraly ma bucur sa aud ca Natalia e bine. Sa-i transmiti salutari.
Ixxi, eu am o prietena care a nascut la 29 de saptamani. Baietelul e bine sanatos, dar a cam stat in spital ceva timp.
Asta nu inseamna ca o sa nasti si tu la 29 de saptamani. Eu am fost super stresata sa nu nasc la 30 de saptamani, dar uite ca am implinit 34 si suntem bine. Asa ca linisteste te ca o sa fie bine.
Fetelor voi stiti cumva cum se procedeaza atunci cand te duci la maternitate. DAca te duce direct in sala de nasteri cu bagajul ce fac?? Adica banii, telefonul le iau cu mine??
pupici

Mergi la inceput

Fetelor, camasutele de alaptat, se deschid in dreptul sinilor ca 2 clapete(cam cum se dechid sutienele pentru alaptat de la jolidon, dar in sens invers), astfel incit sa nu fie necesar sa ridici camasa sau sa faci alte operatiuni mai complicate. Eu am vazut la Rococo, numai ca mi se par cam subtiri (sunt din bumbac). Au si pijamale, dar din acelasi material. Sunt cu minecuta lunga, numai ca eu sunt cam friguroasa.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Gabiu, eu tocmai am vorbit cu un medic(prieten cu noi..) si-l intrebam ce sa am in spital..Cert este ca telefon si incarcator iti vor trebui 100%. Presupun ca la spital nu vei ajunge singura,nu?Asa ca pana nasti bagajul tau va sta la familie... Mi s-a mai spus de asemenea, ca in sala de nasteri nu se accepta nici o femeie cu pijama sau camasa de acasa...din cauza de..sterilitate..Inainte si dupa nastere,in schimb...da.Mi s-a recomandat sa am supozitoare cu diclofenac, o sticla de pa ptr sala de nasteri si ceva de mancare,dar nu piperat,condimentat sau...asta in eventualitatea ca travaliul dureaza mult...

Mergi la inceput

Amary, avand in vedere ca este maternitate, fi sigura ca va fi cald in saloane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta e foarte normal sa nu le simti. Am gasit pe un site ca doar 1 la 800 din femei le au. Asa ca multumeste-i lui Doamne Doamne!! Si iti garantez ca nu le vrei.

Patricia, de fapt cred ca am facut o indigestie, azi noapte si acum de dimineasta mi-a fost rau iar stomacul facut praf nu rezista la prea multe. Dar nu era ca in primele luni. Cred ca am mancat ceva nashpa.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput