Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Crinuta,iubito, eu cred ca medicii isi pot da seama cand se apropie momentul nasterii...De ex, dr meu, care de altfel e un tip extrem de rezervat in a face afirmatii gratuite,mi-a spus zambind:"nu apuci tu 20 ian..." ..Pe ce s-a bazat..nu stiu,insa asta pe mine m-a bucurat pe de o parte..Si-apoi la tine nu e imposibil,tinand cont ca vei fi in 37 spre 38 saptam...di dupa cum va spuneam...
Amary, ai idee cand mai e de garda Dr. ION?

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata.

ana-maria, multumesc ca te-ai gindit la mine. Ieri nu am fost la servici, mi-am luat o zi libera ca am avut de rezolvat ceva acasa.
Ma simt bine, sa zicem, dar am inceput sa am o stare de discomfort.

voi simtiti la fel? desi burta mea nu este foarte mare, dupa cum m-ati vazut, am impresia ca ma apasa si am senzatia aia de ceva care atirna si doare. Or fi ligamentele? oare ma apasa pe ceva? cind merg simt nevoia sa ma mai sustin cu mainile si ma trece cite un junghi care doare pina.....e o vorba, dar e tare rau sa te doara in fund :)

Crinuta, nu intra in panica, oricum esti in termen foarte bun si iti doresti asta! colul daca a apucat sa se deschida se inchide la loc dupa repaus la pat? sau incet, incet ajunge in 2 saptamini la deschiderea maxima? ce dr te-a consultat la Filantropia? gindeste pozitiv, oricum.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, dar eu nu sunt deloc in panica. Chiar vreau sa nasc mai devreme.
M-a consultat dr Gheorghe. E foarte draguta.

Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Coca, eu stiu ca e pe 29! Dar cel mai bine suna la maternitate!

Fetelor, am si eu o intrebare? Voi unde ati gasit(vazut) camasi de noapte pentru alaptat. Eu am vazut doar la Rococo. Ma puteti ajuta?

Coca, mie Iosup mi-a spus ca avind in vedere ca baietelui meu este mai mare decit virsta sarcinii pot sa nasc oricind incepind cu 27 dec. Eu sincer vreau sa fie cit mai aproape de DPN.
Eu ma duc la dr Ion pe 9 dec (atunci sunt programata)si atunci o sa-mi faca si o eco sa vedem cum stam.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Adita mama, eu ti-as raspunde dar nu prea cunosc datele despre cum vei naste tu..Eu am inteles ca ai nascut doi copii cu cezariana si ca si pe-al treilea tot cu cezariana??? Daca vei naste normal, ti-as spune ca mie dr mi-a recomandat ca fiind cea mai putin dureroasa, anestezia peridurala... Despre altele,mai multe ..nu stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta, cel mai bine te lamuresti cand te va vedea doctorul tau. Oricum era clar ca se apropie. Tinem pumnii!!!

Patricia ma bucur ca esti bine. Cu senzatia ta nu stiu ce sa-ti zic. Eu de sambata experimentez niste super dureri in zona pubiana. Dar m-am linistit ca stiu de la ce sunt (simfiza pubiana se deschide. Ura!!!) Oricum intre timp iar am probleme cu stomacul, adica vomit iar si asa ca am mai uitat de dureri. Parca prefer dureri decat greata!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Patricia, la gindacica (mamica de nov-dec) colul a stat intredeschis 2-3 saptamini, iar dupa repaus la pat s-a inchis(cu o saptamina inainte sa nasca).

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Amary, pai daca si tie ti-a zis Iosup ca n-apuci termenul pana la final,e clar ca bebele e dezvoltat si poate veni mai repede..Practic bebele iese atunci cand e gata dezvoltat si pregatit sa reziste singur "afara" din burta mamei si cand nu prea mai are loc in burtica... Mie Dr Ion mi-a mai spus stiind cat sunt de panicoasa, sa ma astept ca de pe la sf lui dec sa miste mai putin,ptr ca ne mai avand loc in burtica, va avea miscarile blocate oarecum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, eu nu experimentez deloc durerile de care zici tu. O fi normal?

Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Pa fetele, un weekend placut!!! Plecam la eco....sper sa fie totul ok...

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput