Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
amary19 spune:
Crinuta, tocmai intrebam de tine.
Eu zic sa stai in pat! Ca sa se regleze chestia cu colul. Nu de alta, dar poate intre timp vine dr tau.
Hai nu te impacienta!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
cocolino spune:
Crinuta!!!!!

Ma bucur ptr tine(ptr ca stiu ca iti doresti sa scapi, ca multe dintre noi..),deci,in principiu vei sparge gheata?????
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Leta spune:
Bravo, Crinuta! Vine bebe! Primul bebe din grup.
Facem galerie

. In sfirsit, o sa scapi de toate temerile si grijile pe care ti le faci
Am si eu o rugaminte la Oana sau la cine va face lista urmatoare de la inceputul subiectului: DPN-ul meu nu e 31 ianuarie, e 16-17 ianuarie (iar speranta mea e ca voi naste imediat dupa Revelion...), iar pe bebelusa nu o s-o mai cheme si Maria, ci doar Andreea.
Mercic
Leta 31+
dr. tutunaru - elias
crinuta spune:
Fetelor, eu nu stiu daca asa va fi. Va spun ce mi-a spus dr respectiva. Voi stiti ca eu vreau mai repede, ca nu mai pot, insa, daca chiar va fi asa nu stiu.
Pana una alta nu prea am contractii. Nu ar trebui sa am?
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
amary19 spune:
Crinuta daca nasti peste 2 saptamini faci 37, deci la termen.
Si la Mine DPN-ul trebuie modificat: 21 ianuarie. Oana , te rog!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
crinuta spune:
Amary, stiu ca voi fi la termen, insa voi credeti ca se pot da pronosticuri din acestea? Eu zic ca e ceva foarte relativ si nu se stie niciodata.
Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
cocolino spune:
Pai, dupa ultima eco 3D si DNP-UL meu este 23 ian... Deci Amary,s-ar putea sa ne intalnim pe holurile spitalului...
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Alina Maria spune:
Buna dimineata la toate burticile, este vineri si mi-e groaza ca multe dintre voi vor disparea in weekend si raman cu cateva , dar ma bucur enorm ca nu voi fii absolut singura.
Viktoria si Galaxy va ultumesc pt. suport , vad ca si tu ai reusit sa faci scoala avand-o pe Doris , trebuie sa fie un copil minunat , esti o norocoasa caci eu am vazut mai multe soiuri si sper ca fetita mea sa fie una cumintica.
Crinuta
multa bafta sa-ti dea D-zeu multa sanatate si sa auzim cat mai curand vesti despre primul bebic din acest grup.
Acum ma duc pana in oras sa iau un cadou lui tata socru caci astazi e ziua lui de nastere si suntem invitati, habar n-am ce sa-i iau unui mos de 75 de ani .
alina
Alina Maria spune:
Adita eu ti-as fi raspuns daca stiam dar habar n-am , sunt convinsa ca fetele or sa te ajute .
alina