Idei de afaceri

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Am citit cu mare atentie tot ce ati scris aici si dintre toate ideile, o ferma cu melci mi se pare cea mai rentabila afacere, mai ales daca e amplasata inafara orasului si poti primi un fond SAPARD. Sigur, suma initiala ce trebuie investita este destul de mare, dar ti-o scoti in 2 ani iar afacerea devine foarte profitabila iar volumul de munca nu e mare, doar la recoltatul melcilor.
Tare ma bate gandul sa facem o asemenea ferma, bani am avea doar ca sotul meu e prapastios si nu-i place schimbarea, asta ar presupune sa ne mutam la sat iar mie tare mi-ar mai place sa-mi cresc copilul departe de toate porcariile si primejdiile orasului, bineinteles sa am din ce trai. O sa vad eu cum o sa-l conving, poate daca-i spunca va avea vreme de pescuit o sa reusesc...


Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by lulu77


Un magazin in care sa poate degusta clientul tot ceea ce vrea sa achizitioneze.Ne gandeam sa facem un gen de cartela - cu o anumita valoare, si pe baza cartelei sa se poata degusta.



Un magazin de genul acesta exista in San Francisco. Este total automatizat, doar intrii, cumperi o cartela, si apesi pe ce vinuri vrei sa gusti. Tot masina iti toarna automat in pahar.
In California, la vinarii, platesti o suma si ti se da 3-6 pahare, depinde de cate vinuri vrei sa gusti. Cumperi si o gustarica ... . In Napa si Sedona sant multe locuri unde bei gratis, dar numa acolo.
Ideia e buna, dar sa stii ca nu ai nevoie de nu stiu cat spatiu. Un bar pentru servire, 3-4 mese, si un beci unde sa tii vinul si frigidere pentru vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by violetzyka

Cum vi se pare ideea unui magazin naturist care aiba tot felul de produse interesante,care nu se gasesc in alimentara? Acolo unde sa mergi cand ai chef sa cumperi ceva nou,interesant,care nu ai mai gustat.De exemplu : ulei de susan,nuci,struguri,cocos,palmier,etc...,miere din tot felul de flori,seminte diverse,cereale-quinoa,mei,amaranth,ovaz,orz,etc... si faini -integrala,de secara,etc...diverse feluri de siropuri,oteturi aromatice,condimente,produse pentru vegetarieni...si bineinteles ceaiuri,extracte de plante...si multe altele.Suna bine?





mie-mi suna tare bine .... dar cred ca trebuie deschis intr-un oras destul de mare ca sa aiba clientela.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by lia popescu

Pe mine ma bate gandul sa iau un teren undeva nu foarte departe de Bucuresti si sa fac fie un azil de lux pentru varstnici cu rude cu dare de mana, fie un fel de tabara pentru copii, unde in timpul anului scolar sa se organizeze petreceri - zile de nastere, iar in timpul vacantelor un fel de tabere de zi unde iti lasi copilul dimineata si- iei seara. Bineinteles ar trebui sa fie un loc placut, langa lac, padure, cu gradina de legume, miniferma- utile ca terapie ocupationala pt. batrani, respectiv interesante pentru copiii orasului, atat de dezradacinati de natura...Dar.. nu am curaj sa las balta amarata de slujba de bugetar si sa pornesc in necunoscut. Asa ca oftez...




azil de lux de virstnici - casa de pensionati se spune - ca azil cu lux linga el se cam bat cap in cap
Ce ma deranjeaza iara in exprimare e faptul ca tu crezi ca rudele vor plati sume enorme (aici costa cca 2000€ luna intr-o casa din asta obisnuita, daca mai vrei si lux, se poate ajunge la zece mii); trebuie sa ai in vedere pensia persoanei, ca aia e sigura, rudele azi sint de acord si miine nu mai stii de unde sa le iei.
Acu, ca "fatada" o gasiram, sa discutam in ce conditii se poate face asa ceva: trebuie sa fie o cladire medicalizata, adica sa ai cite un apartament micut pt fiecare si la parterul cladirii sa ai un cabinet medical si infirmierele sa fie cu program non-stop. Ele tre sa se ocupe de tratamentul "pacientilor", sa cheme medicul cind e nevoie, sau sa duca pacientul la spital in caz de. Trebuie bineinteles o bucatarie profesionala si personalul adecvat, la fel pentru curatenie. Trebuie sa ai casa dotata de lifturi pentru a merge la etaj si un mester la toate care sa stie sa schimbe un bec, sa puna o priza etc. Tre sa ai un serviciu de spalatorie, calcatorie.
E, de fapt, o investitie la fel de mare ca a unui hotel, numai ca aici ai pacienti asigurati timp de ceva ani, fiecare, in general pina la moarte.
Pt copii, fii atenta la locurile de joaca unde este apa, un accident se poate intimpla cind nu te gindesti.
Bafta la afaceri!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si eu sint in cautare de afaceri :) de fapt, am citeva idei:
1. societate de servicii in informatica: conectare/abonare net, site-uri, arhitectura multimedia etc
2. restaurant
3. bijuterii cu pietre pretioase- diamante, safire, smaralde si semipretioase- topaz, ametist, granat, malachita, lapis lazuli, opal etc....; pentru afacerea asta caut un mester bijutier, ca io nu stiu sa le fac.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

uite ce afacere va gasii::
Entreprises française recherche partenaire PECO pour culture de plantes médicinales
mardi 14 février 2006




Nom : Durand Frédérique

Nom de la société : Interpharma

Téléphone : (+33)[0]676640157

E-mail : durandfrederique@wanadoo.fr

Adresse : 38 rue Auguste Comte 69002, Lyon, France

Message : Recherche entreprise artisanale pour assurer la culture en pot de fleurs, sous serre, recueillir les fleurs et en assurer le sechage naturel ou au four. Fleurs destinées à la pharmacopée.



Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Ca tot suntem pe un forum desprecopii, de cateva zile ma gandesc la o afacere,dar am nevoie de cateva sfaturi.
Sora mea i-a adus fetitei mele , o masinuta Peg-perego ,arata chiar asa
http://www.pegperego.com/showPage.php?template=products&id=83&masterPage=prod_vbat6v.html.it&search=C5

.Fetita mea e super incantata, e firesc,am iesit la plimbare, si orasul fiind mai mic toat lumea se opreste si ma intreaba "cum,cat,unde"
M-am gandit ca as putea cumpara vreo cateva masinute ,si sa le inchiriez.
Cu siguranta as avea clienti pentru ca nu oricine isi permite,si chiar daca isi permite nu prea se merita ,copilul creste,etc.
Problema mea e cum trebuie sa fac in mod legal asa o afacere, ce-mi trebuie.Am SRL, dar urmatrii pasi chiar nu-i stiu.Apoi cum stabilesc tarifele,cat si pentru cat timp.
Poate ma ajutati voi un pic.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Cici,
ca sa faci in mod legal asa ceva, nu stiu ce-ti trebuie, in mod sigur niste avize ceva...
Ref. la tarife, iti spun cat e in Bucuresti chiria la asa ceva, ca ma falimenteaza fiu-miu cand mergem in parc: pentru 3 minute - 2-3 ron in we in fct. de parc, sau iti fac reduceri daca nu le ajunge o "doza" si se plimba 6-9-12 min...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La Iasi tot in parc sunt..in Copou. Acum cativa ani erau in Piata Unirii .Cred ca daca iti completezi la obiectul de activitate si asa ceva(consulta codul CAEN) nu vei avea probleme, deca eventual cu chiatante sau bonuri fiscale pe care trebuie sa le dai clientilor. dar cum nu poti merge cu casade marcat in parc...chiar nu stiu. Un jurist cred ca e cel mai in masura...oricum copiii sunt f incantati.
Multa bafta,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Ma bucur sa aud ca exista deja ca afacere , si mai ales ca e bine primita in orasele mari, sper ca raspunsurile voastre sa aiba impact asupra sotului meu.
Presupun ca pentru parc ,adica pentru faptul ca folosesc zona parcului nu mai trebuie sa cotizez adica un fel de rovinieta.
Mai astept sfaturi sau detalii daca stie cineva mai mult.Sotul meu e suspicios vizavi de orice afacere deci trebuie sa vin cu data concrete ca sa-l conving.
Gabriela ,ce tarife se practica in Iasi?

cici

Mergi la inceput