Idei de afaceri

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si eu am o idee la care ma tot gandesc de ceva vreme ,si doresc ca in viitorul apropiat sa o si pot aplica.Dorim sa deschidem un magazin de vinuri si cogniac,dar nu orice fel de magazin cu orice fel de vinuri ,numai vinuri vechi ,sampanie ,cogniac ,numai cu specialitati ,ptr ca asa ceva ,la noi in oras ,este numai un magazin ,iar cererea este destul de mare.
Un magazin in care sa poate degusta clientul tot ceea ce vrea sa achizitioneze.Ne gandeam sa facem un gen de cartela - cu o anumita valoare, si pe baza cartelei sa se poata degusta.
Investitia este mare ,destul de mare ,numai amenajarea spatiului care trebuie facuta intr-un anumit stil ,ajunge undeva la suma de 50.000 usd ,apoi trebuie un spatiu destul d emare ,in care sa poti face si magazinul ,partea de prezentare cat si depozitul.
Marfa trebuie cumparata ,sa ai pe stoc ...si costa destul de mult.
Deocamdata avem o afacere ,un Salon de slabire ,remodelare si infrumusetare .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angeldust spune:

CLATITE. exista pe net diverse aparate de facut clatite la minut. se pot folosi umpluturi sarate sau dulci; peste tot in europa am vazut un gen de tonete, dar de bun gust, unde se vindeau de la pizza la sandwich-uri. f f dragute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetaim spune:

stiti ceva de ideea unor firme de a plti sa citesti reclame pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

lulu, daca nu ti se pare intrebarea mea deplasata, ce forma de publicitate ai constatat tu ca ar merge cel mai bine in cazul unui salon de remodelare corporala? voi aveti de mult salonul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Si eu am cateva idei...din pacate nu si posibilitati materiale pentru a pune in practica!
- atelier de mobila pentru camera copilului; diverse masute, scaunele, paturi interesante, birouri chic, rafturi, decoratiuni de perete (gen luna, stele, soare de lemn....);
- atelier de broderie; desi pare pentru unii demodata, cu siguranta ar prinde la public: fetele de masa brodate, lenjeriile de pat, trusoul bebelushului, prosoape, servete si chiar imbracaminte de dama brodate: bluzite de vara din in cu broderie, pantaloni cu margini brodate...
- club pentru copii cu activitati de cunoastere, invatare si ocuparea timpului liber; il vad cam asa: aduc parintii copii peste 3 ani, ii lasa 1-2 ore timp in care cateva persoane le ofera, in functie de aplecarea copilului spre ceva anume, diverse activitati: gen colorat, pictat, decupaje, confectionarea unor jucarii simple, a unor felicitari, modelaje din plastilina...
Pacat ca nu am bani pentru una din aceste idei! Si mai am si altele...

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Nu mai are nimeni idei?
Noi am incercat sa facem ceva in domeniul alimentatiei publice, dar de vreo jumatate de an cautam un spatiu bun si nu gasim. Asa ca m-am gandit sa incer altceva, cu bani putini.
Ce credeti de o sala mica de fitness, de cartier? Cu cateva aparate si abonament ieftin. Chiria in cartier nu e prea mare, aparatele nu sunt asa scumpe, insa nu stiu daca as reusi macar sa-mi acopar cheltuielile. A incercat cineva asa ceva?

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

eu am vazut undeva, in alta tara, un soi de foarte mic restaurant, care vindea doua produse la ferestruica. DOUA, era coada incontinuu si facea ala bani de n-avea aer. Spatiu mic, cheltuieli mici, multa munca, curatenie luna, muzica, mancarea super gustoasa, multi clienti.............de asta chiar vreau sa ma apuc.


am ajuns la concluzia ca e doar nevoie sa pui suflet, multa munca si sa faci un singur lucru foarte bine, lumea te va cunoaste si vei avea clienti daca esti serios. Poti sa vinzi doar clatite si sa fii vestit in oras/cartier pentru clatita ta, nu-i nevoie sa-ti faci o fabrica cu investitii de milioane de euro.

sigur, pentru unii nu-i suficient, romanul se viseaza dat la televizor, clasat in top 100 cei mai bogati, afaceri grandiaose, sume enorme.............interviuri, Bentley..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Bun subect!
Scriu mai mult pentru ca e pacat sa-l lasati asa sa se duca cu timpul si daca tot scriu vin si eu cu cateva idei.
Dar intai sa va spun ca mi-a placut ideea cu garaje de inchiriat,adica sa ai bani si teren sa construiesti vreo 20 de garaje,sa platesti un paznic si vreo 2 soferi pentru dus masina cerere de la garaj la domiciliul omului.
Ideea cu clatite este draguta .NU am inteles bine despre ce nuci vorbea Yank,dar un lucru stiu sigur si anume ca sunt locuri in tara,mai precis terenuri f.ieftine care au deja nucii bine crescuti au copaci fructiferi,trebuie doar cautat .

O mare afacere este ferma de capre, ferma de melci este o afacere destul de greoaie pe langa o ferma de capre.Exista si asociatia crecatorilor de capre in tara si e o afacere pe cinste.


cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chronix spune:

ai dreptate, nepotzica. am observat asta la mine in oras. cand merg la munca, in piata centrala, statia de autobuz se umple de un miros placut de gogosi si de fiecare data este coada la acea gogoserie. ma gandesc ca, acolo, se face un profit de zeci de milioane lunar din... gogosi si covrigi. pozitionarea gogoseriei, pretul accesibil, calitatea produselor si modul in care sunt serviti clientii conteaza enorm.
insa eu vreau sa pornesc o afacere in domeniul materialelor publicitare. caut parteneri, din strainatate ar fi ideal, pt import de autocolante, poliplan, policarbonat, plexiglas etc,colaborare, achizitionare de utilajele necesare. astept mesajele celor entuziasmati pe adresa chronix7@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by chronix
insa eu vreau sa pornesc o afacere in domeniul materialelor publicitare. caut parteneri, din strainatate ar fi ideal, pt import de autocolante, poliplan, policarbonat, plexiglas etc,colaborare, achizitionare de utilajele necesare. astept mesajele celor entuziasmati pe adresa chronix7@gmail.com


Nu stiu cate mesaje vei primi pe e-mail, dar in mod sigur aici ai deja un mesaj - de la mine:

Bine ai venit pe DC !
si....
Succes la firma !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Mergi la inceput