mamici de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

mika1, si pe tine si pe toate gravidutzele frumoase.

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Laurici scumpa,

Multumim mult pentru pupici. Pupici si pentru tine...

Dar spune tu draga mosului... am vazut ca tot intri pe aici la mamici de iulie-august....te pregatesti sa ne faci o supriza de Mos Niculae...sau de mos Craciun???

Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Lory, i-mi este tare drag de voi si va simt foarte aproape de sufletul meu pe toate, asta este motivul pentru care va mai citesc din cand in cand, si nu ma pot abtine sa nu va si salut.

Ref. la surprize de craciun eu sunt sigura ca vor fi dar...cum vrea DOMNUL.
VOI SA VETI GRIJA DE BURTICI!!!

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc Lauracipani pupicuri multe si tie .

Lory .

Deci fetele sa inteleg ca eu sunt anormala ca nu ma mai dor sanii ca la inceput????????

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna Monica,

Nici pe mine nu ma dor sanii deloc, si nici nu m-au durut pana acum, ii simt sa zicem putin mai fermi dar de durut nu, slava cerului, macat atat. Doar nu e musai, fiecare organism are alte reactii, probleme...

va pupic,

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Burticutelor m-ati suparat,
cum adica sa nu aveti dureri de sani??? Eu mor de durere; de ex in fiecare miercuri fac masaj si nu pot sa stau pe burta asa durere de sani am si nu pt ca am eu sani mari, ci asa s-au umflat si dor ;la atingere; apoi greturi am de dimineata pana dupa-amiaza, voma numai dimineata, daca mananc si acum fac greva foamei pana la 10 cand imi trece putin greata, apoi mai am dureri de burta, dar destul de urate...si lista poate continua, dar ma gandesc sa nu ma mai plang; daca intrati la aspirante vi se va rupe sufletul, cum asteapta acel copil, au propus chiar o rugaciune in grup la ora 12.
Si eu mi-am dorit mutl acest copil si plangeam cand vedeam un copil pe strada de suparare ca nu era al meu, dar ceea ce fac ele....Hai sa zicem si noi un Doamne ajuta-le.
Sa ne bucuram de starea asta, sa suportam orice...SUNTEM GRAVIDE, deci vom fi mamici.....
Pupici multi sa ajunga la toate fetele
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc Ioana de raspuns, intr-adevar nu exista doua organisme la fel.

Laura tie nu ti-a atras nimeni atentia ca la femeile insarcinate este interzis masajul, reflexoterapia si alte chestii de genul asta?
Eu astept acest copil de 11 ani si acum sarcina este obtinuta prin fertilizare in vitro asa ca pe cuvant stiu ce traiesc aspirantele......

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Monica, tre' sa fii tare fericita si multumita! Auzi....11 ani! Lasa, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fie bb sanatos!
In ceea ce ma priveste...am avut norocu' sa raman cu Emma dupa doar 2 luni de incercari, iar cu asta al doilea....in a 30-a zi a lunii!!!! A fost prima oara dupa nastere cand am facut-o fara protectie si am ramas! Nu ne asteptam, nu mai vroiam acum un bb! Da' asta e....ne-am resemnat! Sanatate sa fie...la toata lumea!
Fetelor, primul trimestru e mai nasol...Da' trece! Sa vedeti ce bine e incepand din luna a 4-a! Pana intr-a opta!! Dispar greturile, revine pofta de mancare....Ai si o extraordinara pofta de E cool!! Eventual te supara niste arsuri la stomac, da' asta e...nu se poate sa fie perfect! Ultimile doua luni sunt iarasi naspa, te simti ca o balena si abia te misti, iar buda ti-e prietena cea mai apropiata! Da' asta e....trece...si apoi privesti in urma cu nostalgie ....

Va pupam,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna seara fetelor!
Eu sint doar aspiranta la titlul de mamica, dar acum va intreb in numele unei prietene care nu are acces la internet si este gravida in 6-7 saptamini. Abea acum a aflat ca e gravida, iar inainte de asta a durut-o tare o masea si a luat 3 zile cite 2 pastile de tetraciclina la 12 ore.
Ce stiti de efectele secundare ale tetraciclinei la aceasta virsta a sarcinii? Eu tot incerc sa o conving sa mearga la doctor, dar nu vrea sa mearga acum.
Ma puteti ajuta cu informatii?

Va multumesc.
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

buna fetelor ....incerc sa ma prind cum functioneaza treaba cu forumul si sprer sa ma integrez. Ce ziceti ... ma primiti? Sunt in 6-7 saptamani, foarte emotionata, derutata dar super mandra de mine

Mergi la inceput