mamici de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Buna tuturor viitoarelor mamici!
Si eu sunt o viitoare mamica (sper). UM este 04.11.2004, deci in jurul lui 13-14 august sau poate mai aproape voi naste. Am avut ceva dureri luni si marti cand trebuia sa-mi vina si iau ceva utogestan . Imi este o teama mare , abia astept sa trec peste perioada asta de trei luni.
Succes!

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Desi stiu de ceva vreme..am amanat momentul pt ca vroiam sa ma obisunuiesc cu idea..inca nu m-am obisnuit parka traiesc un vis frumos. Stiu ca numai DUMNEZEU mia dat visul asta si stiu ca rugaciunile mele au fost singurul tratament cu reusita.

SUNT INSARCINATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dumnzeule mare, multumesc!Reusita vine dupa 5ani de asteptari si 3 ani de tratamente…sarcina e obtinuta prin FIV si e prima din viata mea.

ET a fost pe 16, la FIv asta e daTA CARE SE PUNE..ASA CA CINE FACE LISTA SA PUNE NU UM, CI ET 16 noiembrie .
DNP, ar fi pe 12 august...dar lucrurile se mai schimba pe parcurs...acum e doar o data informativa sa zic asa.

Valoarea mi-a iesit la testul de sange 379…si de marti cand am facut testul..exista suspiciunea dr ca ar fi 3…si cum eu sunt cam micuta….ieri am facut prima eco..desi e f devreme…si am vazut 2 punctulete…lor le era frica de 3.,dar sigur voi sti ,saptamana care vine la eco urmatoare
Am repaus la pat inca 1 luna din cauza hiperstimularii…care ,doamne ajuta nu afecteaza nimik decat ovarele pana se retrag ..si hiperstimularea se trateaza doar cu lichide si se manifesta numai noapte…dar support orice si ii multumesc lui Dumnezeu pt binecuvantarea pe care mi-a dat-o.
II multumesc lui DUMNEZEU pentru faptiul ca mi-a trimis se pare 2 ingerasi…doamne ..

MONICA-Elena mii de pupici ...ce ma bucur ca suntem colege de burticutze si please fa tu lista cu fetele!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Doamne anis ce ma bucur pt tine:-)))))))
Bey ce feeling am...acu vreo 3 zile am vrut sa te intreb cand ai de gand sa treci la mamice da' m-am gandit sa nu te superi, sa nu zgandar ranile. Acu pot sa-ti marturisesc "fapta". Doamne ce mult ma bucur pt tine!!!!
Sarcina usoara! sa fie intr-un ceas bun si bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Anis, felicitari din suflet! Astept de mult vestea asta. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, tie si puiutilor din burtica!

Cornelia (17 sapt.) si MAriuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Bun venit Anis si felicitari!
Intr-adevar Dumnezeu e mare cand ne face cate o bucurie din asta pe care ne-o dorim. Sa fim cu toate sanatoase si bb-ii si sa vb pana la vara despre pb noastre!!!

Unde-s multi puterea creste!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Ma bucur mult pentru voi, noilor burtici,
Sa dea Dumnezeu ca toate, sa ramanem pana la sfarsit impreuna aici..
Sa fiti sanatoase impreuna cu bebeii!!!!!!!

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

papadie si cornelia..va iubesc tare mult si va multumesc din suflet ..ma bucur ..si chiar plang cand va simt alaturi de mine...va multumesc!
Dupa 5 ani de asteptari ,nici o sarcina in viata mea..diagnostic la amandoi cauze inexplicabile, 3 ani tratamente si 8 inseminari, si acum FIV asta dat de la DUmnzeu...e ca si cum visez...un vis
nemaipomenit..plang de bucuire..Ii multumesc dr Niculescu de la Giulesti si dr COcei..sunt minunati!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Felicitari anis!!!!!Am citit cu sufletul la gura ce ai scris, am urmarit in fiecare zi subiectul la aspirante sa vad cand anunti vestea cea mare, bravo, sarcina usoara si bebelusi cuminti si mancaciosi

Mari17+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Anis, bine ai venit printre noi! Felicitari, iti doresc sa ai o sarcina usoara si bb sa fie amandoi bine!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Chiar fetele hai sa facem listuta cu gravidutele ce vor fi mamici in iunie-iulie 2005. Astept sa scrieti toate si eu voi completa listuta.

Monica-Elena,ET 25 octombrie, DPN 25 iulie 2005
Anis, ET 16 noiembrie, DPN 12 august 2005

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput