mamici de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Cine mai este la dr. Tutunaru?
Durerile f usoare chiar sunt obisnuite? Mie data trecuta nu am avut dureri ci doar o sangerare usoara bej si dupa ce am luat utrogestan au inceput durerile si seara gata.
Sper ca nu v-am intristat dar din cauza asta vreau parca sa ma trezesc din somn peste trei luni sa trec peste perioada asta.
Succes!

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Felicitari Anis!!!!!

Sa ai parte de o sarcina usoara si sa fiti sanatosi ...tu si cei 2 bebelusi!!!!!!

Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna mamicute.....mai primiti printre voi o posibila maminca?...de ce posibila pai.....pe 28okt.UM, in 9 nov. o partida de iubirica, dupa care pe la 2 saptamani a urmat o durere de piept insuportabila...nu mai aveam aer si ameteam uneori de dureri....stiam ca este prea devreme pt. rusi...dar simteam ca ceva nu e ok...apoi a venit asa un gand...ca poate o fi....am asteptam ...am asteptat...rusii nu se lasau veniti nici invitati asa ca in 30nov. am facut un test....si 2 liniute...

am facut programare la dr. dar nu am reusit sa primesc termin decat pe 6 dec....adica luni.....

marea mea probelma este: am dureri de burta aproape permanent....dar mai ales seara, nu insuportabile dar sunt....ca si atunci cand trebuie sa vina ciclul...nu stiu daca este de bine.....mai ales imi fac griji...caci ne fiind o sarcina 100% progtamata....nu "m-am pregatit" deloc inainte: adica vitamine sau acid folic sau ce se mai ia....si stiu ca deja ar fi trebuit sa iau ceva...dar fara dr. nu imi vine asa de capul meu.....va rog cu un sfat!
caci vreau sa fie totul bine....este prima sarcina....daca o fi, si tare nestiutoare sunt si nu am aici pe nimeni pe cine sa intreb. in afara de cei de pe DC.

si inca o intrebare: voi ce mancati? trebuie ceva anume sa nu lipseasca din mancare? este ceva ce trebuie sa evit....in afara de preparatele cu ou crud(ex. maioneza)?....mersi mult de orice sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Chiar fetele hai sa facem listuta cu gravidutele ce vor fi mamici in iunie-iulie 2005. Astept sa scrieti toate si eu voi completa listuta.

Monica-Elena,ET 25 octombrie, DPN 25 iulie 2005
Anis, ET 16 noiembrie, DPN 12 august 2005
Lory2004
Sheherezada
BB23
pisi_ella
corbioana
laura s-s

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totha spune:

Draga Peca,
nu te alarma, eu de exemplu inainte sa raman insarcinata, am intrebat medicul cum e cu alimentatia si medicamentele si mi-a zis ca in primele 2 sapt. de sarcina nu dauneaza nici un medicament fatului( primede doua sapt, calculate de la ovulatie si pana la ziua in care se asteapta menstruatia).
Eu iau acid folic, dar daca mananci sanatos si variat nu este nici o problema daca nu iei din prima saptamana vitamine.Oricum mie mi s-au recomandat doar din sapt. 12 prenatale.
Ficatul nu se recomanda a fi consumat zilnic pentru ca contine vit. A, vit. A fiind singura vitamina care nu se elimina in caz de surplus si dauneaza fatului in cantitati mari.Dar daca iti este pofta se poate manca, nu trebuie sa te abtii,mie medicul ginecolog mi-a zis sa nu consum ficat dimeaneata, la amiaz si seara.
Daca nu vrei sa iei de capul tau acid folic, atunci poti manca legume, verdeturile in general contin acid folic, in cantitati mari contin si castanele.
In rest. pot sa-ti spun ca eu am avut dureri de burtica la inceput aproape zilnic, pana cand am facut o hemoragie care s-a resorbit cu timpul. Sa nu faci efort, de exemplu aspirat in casa, spalat geamuri exclus din program. Eu am facut un drum destul de lung, pentru ca serviciul meu implica multe delegatii, si se presupune ca din cauza drumului am facut hemoragia, care nu a afectat sarcian, multumesc lui D-zeu.
De atunci nu mai am voie sa circul cu masina, mai ales drumuri lungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totha spune:

Acuma am observat ca prima srisoare a mea nu apare, nu stiu din ce cauza, asa ca o scriu din nou.
Sunt 10 sapt., dpn. 5 iulie.

Va felicit pe toate, inteleg bucuria din sufletul fetelor care asteapta aceasta minune de mult timp, si eu am asteptat un an.
Va pup, pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Felicitari Anis!!! Ma bucur ca ai reusit!!!
Fetele la mine UM 03 octombrie si DPN 10 iulie 2005!
Va pup pe toate...

8 saptamani.

P.S. Sa ne dea Dumnezeu multa sanatate sanatate sa ducem sarcinile la capat!!

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Va multumesc din suflet fetelor si sa ne aibe Dumnezeu sub grija sa!

Pupici

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Salut fetelor
Peca nu-ti fa probleme pt mancare; poti manca ce vrei, dar sa fie sanotoasa mancarea, fara multegrasimi si fara multe dulciuri.
Anis felicitari. Am vrut sa-ti scriu la aspirante, dar nu vroiam sa le supar pe fetele de acolo, locul meu nu mai e printre ele si acum nici al tau; acum esti a noastra, uraaaaaaaa!!!!!
va pup ca trebiue sa plec acasa
Week-end placut tuturor
Felicitari fetelor inca o data
Pupici pentru burtici
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am incercat sa fac lista ,ca sa o complectam dati-mi mie PM sau Monicai-Elena :

IULIE:

bubulicamica..................................UM 24 09,............DPN2 iulie 2005.

Cris Ciurea....................................UM 24.09,.........DPN 2 iulie.

pisi_ella ....................................UM 27.09............DPN ?

bebestrumfitza..................................UM: 1.10.2004..........DPN:29 iulie 2005

geaninaelena.....................................UM 03.10..........DPN10 iulie 2005

Orca............................................UM: 7 10.2004;.......DPN?

corbioana.........................................UM 7.10.............. DPN 16 iulie.2005

Monicutz.........................................UM 8.10..............DPN 15 iulie

Albinutzza......................................UM11.10 ...........DPN?

Lory2004...................... .................UM 14.10.............DPN?

BB23..........................................UM 15.10 2004 ........DPN:22 iul 2005,

MONAI...........................................UM 17.10.2004 .........DPN?

laura-s..........................................UM18.10.2004 ..........DPN?

JoyJ...........................................UM: 24.10 ................DPN?

letitia maria...................................UM: 26.10.2004.............DPN?

gabirus...........................................UM 31.10.2004...........DPN?

totha.............................................UM?.................DPN 5iulie2005

Katya........................................................UM 23.10....................DPN?

Monica-Elena..............................ET 25.10,...........DPN 25 iulie 2005,DR Denisa Protopopescu

AUGUST :

raducu................................................UM 30.10.2004
..................DPN:6 august2005

Anis.........................................ET 16.11,............DPN 12 august 2005 ,dr Niculescu,Giulesti

roxit.......................................UM:04.11.2004..........DPN:14 august 2005

DATE INCOMPLECTE:

adelau................................................UM? ...................DPN ?

delia grozav.............................................UM? ...................DPN?

sorel....................................................UM?.....................DPN?

cin.......................................................UM?...................DPN 6 august.2005

peca........................................................UM? ....................DPN?

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput