mamici de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Neata burticute!!!!!
Sunt In sfarsit fericita...alaltaieri mi-am vazut bebicul si inimioara lui la eco.....are 0,66 cm........
Voi ce faceti?Cum va mai simtiti???

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna mamicilor!

Felicitari celor care v-ati masurat bb si sunteti bine sanatoase. Asa sa fie Monica, sa fim un club beton al mamicilor pana la vara si chiar dupa :)
Eu am cred in jur de 6 sapt. nu stiu exact cand le implinesc zilele astea cred. Ce parere aveti, cam pe cand ar merita sa merg la un doilea eco? Peste vreo sapr. e ok? Ca vreau sa-mi fac si analizele mai intai sa am si ce arata.
La masurat bb ce fel de ecograf se face, obisnuit sau vaginal?
Va pup si o zi buna!
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu cand am mers la a doua eco aveam facute deja si toate analizele Ioana, cat despre genul ecografiei la mine a fost transvaginala.

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Merci Monica, asa zic si eu sa-mi fac mai intai analizele si apoi merg sa mai vad ce e pe acolo :) Ma gandeam doar daca eco transavginal nu dauneaza cumva daca e prea frecvent. Voi ce stiti? Iau utrogestan stau cumintica in general...nu la pat insa. Dar de ex. nu mai merg la sala, cel putin o perioada.
A propos stiu ca pateul nu prea e indicat nu ca mancam eu prea des, dar acum mi s-a facut pofta de ala de soia. Credeti ca e la fel de dauntaor si cel de soia? daca nu e din carne/ficat?
Ioana care nu mai stie ce sa manance...ufff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ioana sarcina mea este obtinuta prin fertilizare in vitro si te asigur ca eci transvaginala nu e daunatoare depinde si de desteritatea dr si profesionalismul lui. Car despre pateu si eu mananc pateu ptrca poftesc ideea este ca lactatele sa fie pasteurizate iar carnea bine facuta nu in sange, in rest poti manca tot ce iti pofteste inima. La o sarcina normala fara probleme si la indicatia medicului este recomandata gimnastica, exista o gimnastica speciala ptr gravide.

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Bun venit tuturor gravidutelor si va urez la toate sarcina usoara si cu final fericit.
Am de facut cateva precizari.
Acidul folic e bine de luat chiar inainte de a fi insarcinata si mai ale sin primele trei luni.
Analizele din grupul TORCH sunt bine de facut inainte sau chiar la inceputul sarcinii si daca se repeta pe la 4 luni e lux. In principiu daca aveti animale de casa e neaparat necesar macar pentru toxoplasmoza.
Eu sunt in mijlocul greturilor si sufar cu stoicism, ca merita.
Va pup pe toate

dede

Mergi la inceput

Buna dimineata! Si cat mai putine greturi tuturor!
Inteleg Monica ca si la tine e cu deosebita grija aceasta sarcina deci te cred in ceea ce priveste eco transvaginala. Ma gandeam doar sa nu atinga ceva, dar in fond un dr. ar trebui sa stie mai bine decat noi ce face (in mod normal). O sa mai astept putin, imi fac si ceva analize si merg luna asta probabil peste vreo sapt. la un al doilea control ca sa putem vedea CEVA. si as vrea sa-mi iau si sotul data asta.
In ceea ce priveste alimentatia, citisem undeva ca ficatul nu prea este recomandat mai ales cel de vita/porc, si pateul in conluzie nu e tocmai grozav. Asta o stiam oricum, nici inainte nu mai prea mancam desi pe vremuri imi placea mult. Eu renuntasem la multe alimente dar se pare ca acum my body imi joaca tot felul de feste si mananc si din cele nepermise. Sper sa nu ajung o balenuta.
Oricum ce-mi doresc cel mai multe este sa fim sanatosi de asta imi pun o mie de probleme. Si de asta suntem cu toate aici, sa ne taifasuim pe toate temele care ne rod, right?

O zi buna tuturor!
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Salut pofticioaselor,
Ioana ai dreptate in legatura cu ficatul, e daunator pt ca are "globule rosii", care in exes dauneaza sarcinii si BB-le exact in perioada asta isi formeaza si el globulele, deci atentiela ficat- mie mi-a spus dr. ca pot gusta doar o lingura si nu in fiecare zi. Pateul nu are asamult ficat, ca de' e scump si producatorul roman e econom; poti sa mananci o felie, doua, dar nu zilnic....
Acum mi s-a facut si mie pofta de pateu, hai mai bine sa nu mai vorbim.
vreau sa-mi cumpar pt rev o rochie crosetata pt gravide, dar nu foarte eleganta sa o pot purta si dupa. Vreau haine de gravida chiar daca inca nu e nevoie de ele.
Pupici pt burtici
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Neata burtici cu bebici!!!!!
Imi pare rau ca nu prea vorbesc cu voi, dar...am o coloega care mai vine i ea aici la calculator sau....dorm in front....
Hop si eu cu UM=15 oct 2004, care ma duc la doctora mea ginecolog....eco mi-a facut de 2 ori, transvaginale...1)20.11.04 si...30.11.04. Iar urmatorul va fi pe data de 14.12.04...Poate sunt asa de dese, deoarece este o sarcina cu antecedente...

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Buna Laura, eu nu stiu daca pot sa numesc pofte ce am eu...ca in general ma stramb si la alimentele care mie imi plac. Pateul nu ma atrage asa tare mai ales ca-l lasasem de vreun an de cand mi-am schimbat intreaga alimentatie (pe acre am acum am cam dat-o peste cap ). Dar imi vine as cate o idee cateodata ca nu as manca decat supa de ex. Iar ieri am vrut sa-mi cumpar pate de soia cu ciuperci dar ala sigur nu e asa de rau. Dar nici prea des. Are e-uri si toate alea. Pate obisnuit inca nu am mancat insa am papat cateva bucatele de ficat sote cu orez. Dar se intampla oricum prea rar asa ca no problem. In rest nu am pofte, mai degraba sila de multe...e cel mai greu sa aleg ceva ca nimic nu-mi place.
Eh...sa speram ca trece si pot manca iar usurel, fara paine, si multe lactate degresate.
Eu de Rev vreau sa ma imbrac cat mai sexi posibil adica mulat decoltat, nu stiu ceva...ca poate e ultima data :) cand mai pot arata omeneste :) am si o rochie scurta mulata tip chinezeasca si as lua-o si pe aia ca nu mai pot s-o imbrac apoi.
Pupici la toate,
Ioana

Mergi la inceput