mamici de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
bebestrumfitza spune:
felicitari monica-elena!...cred ca esti tare fericita!!!...eu maine dimineata am progr la echo......sper sa se vada ceva...si sa fie ok....noapte buna fetelor!
raducu spune:
Felicitari Monica-Elena!!!
Eu de azi am inceput sa iau acid folic(o pastila pe zi) desi nu mi-am facut analizele si nici dr nu mi-a zis. o fi bine? Voi de cand ati inceput sa luati acid folic?
Cand vin in RO ma duc si eu sa-o vad la echo(caci stiu sigur ca va fi fetita)
Mamica lui Raducu
bebestrumfitza spune:
acum am venit de la echo......se vede embrionul...sarcina are cam 5 sapt+5zile.....DPN:29 sau 30 iulie.........ma doare putin burtica, dar maine am oricum progr. la dr si vad ce-mi spune....voi cum va simtiti?
Monica-Elena spune:
Multumesc fetelor.
Raducu eu iau acid folic, materna si tardyferon fol de la 3 sapt cand sarcina a fost confirmata ecografic.
bebestrumfitza felicitari. durerile de burtica sunt normale atat timp cat nu sunt violente si nu ai sangerari.
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
gabirus spune:
Inca o nou-venita va ingroasa la propriu si figurat randurile. Dupa 1 test pozitiv si experienta unei sarcini anterioare (Eva are 4 ani) stiu SIGUR ca voi mai avea un bb mic, probabil in august.
Ce mi se pare putin ciudat este ca simptomele clasice au aparut asa de repede. Adica ma simt "foarte gravida", chiar mi se pare ca burtica mea a inceput sa se intareasc si sa se mareasca. Data trecuta parca s-a intamplat mai tarziu acest lucru.
UM a fost in 31.10., ovulatia pe 13.11, deci am cam 2 sapt si cateva zile de sarcina.
Credeti ca se poate sa fi venit menstra peste sarcina si aceasta sa fie de fapt mai avansata?
Oricum mai astept cum mersul la medic vreo saptamana-doua.
Sarcina usoara tututror va doresc si sa creasca burticile!
La mine prima sarcina a fost super-lejera, nu am avut greturi, dureri, absolut nimic; doar la final mi s-au umflat groaznic picioarele ... Dar si sarcina asta se anunta ok pana acum. Am avut doua zile mai ciudate , dar acum e bine.
Dupa calculele preliminare voi naste pe la inceputul lui august, adica mai fac un Leutz, ca si Eva (25.07.2004)
gabirus
sorel spune:
bebestrumfitza, ma bucur mult pt. tine, si pe mine ma cam doare burtica, in partea de jos si putin spre dreapta. Am fost la echo - am 6 saptamani, dar de dureri nu a zis nimic, cica e normal. Scrie-mi ce-ti spune doctorul tau. Ce iti recomanda. Eu iau doar acid folic, o tableta/zi. Voi merge si in Bucuresti, sunt din Fagaras, saptamana viitoare si poate aflu mai multe si despre dureri si despre sarcina. Totul mi-i se pare atat de nou. Am emotii. Sper sa trec cu bine peste aceasta sarcina, alaturi de voi. Succes la toate
sorel spune:
Azi am vazut in oras, haine de gravidutze. Mi-au luminat ziua. Erau atat de frumoase. Nici nu remarcasem pana acum ce frumoase sunt. Abia astept sa-mi creasca burtica si sa o port cu atata mandrie.
Am citit in Formula AS ca gravidelor le este indicat sa bea un pahar de vin rosu in fiecare seare. Mi-i se pare o gluma. Voi ce ziceti? Deasemenea le mai era indicat un pahar de seama de spanac. Asta e mai aproape de adevar.
pisi_ella spune:
Sorel, cum asa, sa bei un pahar de vin in fiecare seara?? Sa bei, asa, din cand in cand.....la o ocazie....un pahar de bere sau de vin, e ok, nu face rau. Da' in fiecare seara?? Nu, sub nici o forma! E o gluma proasta!
Am fost azi la Giulesti, la Puia si numai bine ca m-am dus degeaba, ca nu se faceau azi echografii!!!!! Oare de ce, ca e 1 Decembrie? Ce tampenie! M-a chemat saptamana viitoare...
Pana una, alta....cred ca ma reorientez...M-as duce la Elias, la Tutunaru...E si spitalu' ca lumea....fata de Giulesti, care e de moda veche si infect...
Ma mai gandesc...
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro
laura-s spune:
Bun venit spun noilor gravidute, dar fara sa enumar ca sigur uit pe cineva,
Marti am fost la eco, am intrat in 7 sapt si BB are 7.1 mm, dr. zice ca e maricel pt varsta lui; si am vazut cum ii bate inimioara, cred ca am stat in jur de 2 min si ne iutam ce repede bate pana cand dr. s-a plictisit si a schimbat unghiul...nu poti sa crezi pana nu vezi, e minunat, e un dar Dumnezeiesc........
Eu am trecut ,se pare, de zilele proaste, acum am greturi numai dimineata, dar imi trec intr-o jumatate de ora; in rest numai durerile de sani persista; pofta de mancare nu am asa ca e bine.
Abiaastept sa-mi creasca burtica sa vada toti ca sunt insarcinata, ca acum nu se vede mai nimic. oricum nasa mea e in luna 3 si a zis ca pe zi ce trece creste burtica, asa ca nu mai avem de asteptat numai o luna si jumatate, cam cat a trecut pana acum.
Va pu ca v-am plictisit destul
Laura
Monica-Elena spune:
Bun venit noilor gravidute si sper sa facem un club unit tare mai mamicutelor.
Laura a ititraiasca puiul si al meu are 7,3mm dar noi de abia sambata intram in 7 sapt. colul ti l-a masurat? ce dimensiune are?
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.