Mamici de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
Cornelia spune:
Sperantza, nici eu nu eram impacata cu zodia rac, credeam ca e o zodie prea slaba, dar acum nu pot sa zic decat: copiii nascuti in rac sunt cei mai scumpi, dragastosi, cuminti, destepti copii
. Stiu ca asa isi vad toate mamele puiii, dar Maria chiar asa e
.
Acum nu sunt impacata ca o sa fie taur si l-as mai tine vreo 1 luna si jumat. sa fie tot racusor
. In mai, probabil ca o sa fiu convinsa ca cele mai bune zodii sunt taur si rac.
Va pupam
Cornelia
(16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
crissu spune:
Va multumesc pentru ideei Andreea si Sperantza...sa stiti ca imi surade.....sper sa reusesc cu ecografia pana atunci desi mai e putin timp.
Sperantza cum sa ma supar pe tine......eu glumeam.....si nu sunt suparacioasa deloc
..multi ani inainte...ai o varsta tare frumoasa!
Carolina,Cornelia......pe mine nu prea ma ajuta nimeni cu gatitul![]()
Ma fortez eu cand ma simt mai bine si mai fac si specialitati pe deasupra ca mi-e mila de tati care e slabut rau de tot.
fetele nu scapati de mine......mai astept ideei despre ce v-am rugat.Oricum pana acum nota 10.
Si am mai intrebat de doctor Anca Popa de la Medsana...nu stie nimeni de ea?
Criss si
sperantza nu moare spune:
cornelia,
mie mi-ar fi placut sa fie taur, taticul nostru (al lui bebe, ca sa nu se inteleaga altceva) e taur si singurul lui defect ar fi incapatanarea, dar uneori e bine sa fii si incapatanat. banuiesc ca atunci cand sunt mici daca le oferi afectiune, timp etc toti copii sunt iubitori, scumpi, destepti - cred ca orice copil, nascut fara deficiente - poate fi format in cel mai cel; dar cioara oricum isi vede puiul frumos, asa ca ce-o vrea Dzeu
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
mstroie spune:
1. nelia - UM 26.07 DPN 2.05
2. at andreea - UM 26.07 DPN 2.05
3. CRISTINEL - UM 31.07
4. loreen - DPN 5.05
5. anky - DPN 8.05
6. Mios - .05
7. Mikka - DPN 9.05
8. mstroie - UM 4.08 DPN 14.05
9. nefertari - UM 4.08 DPN 12.05
10. Ada 74 - UM 4.08
11. micorint - UM 5.08 DPN 12.05
12. Cornelia - UM 6.08 DPN 12.05
13. sirod - DPN 12.05
14. simonaeus - UM 8.08
15. carolinah - UM 9.08 DPN 14.05
16. ile2003 - UM 9.08 DPN 15.05
17. Androix - UM 11.08
18. mygirl - UM 11.08
19. Corail - UM 13.08
20. mariamunteanu - UM 13.08
21. FlorentinaG - UM 15.08 DPN 22.05
22. andutzy - UM 18.08
23. mamaruta- UM 19.08
24. gusta - UM 19.08
25. Cloreta - UM 19.08 DPN 29.05
26. KOKO NICOL - UM 20.08
27. roisin - UM 21.08 DPN 27.05
28. matilda - DPN 29.05
29. Mercedes - UM 30.08
30. gabitzam - UM 30.08
31. NewMami - UM 1.09
32. babygirl - UM 2.09
33. Aurasa - UM 3.09 DPN 10.06
34. tora97 - UM 3.09
35. crissi - UM 3.09
36. monu - UM 6.09 DPN 13.06
37. Mickyyy - UM 6.09
38. pengunica - DPN 15.06
39. iuliana - UM 8.09 DPN 18.06
40. Danelutza - UM 8.09
41. Ruxel - UM 10.09 DPN 16.06
42. crissu - UM 10.09
43. Medeea 76 - UM 13.09 DPN 26.06
44. speranta nu moare - UM 16.09 DPN 26.06
45. andreea.a - UM 24.09 DPN 1.07
46. nicodoh
47. ade x
48. tcelen
49. karmen
50. gabimovi
Mari
16 sapt
Cloreta spune:
Criss, din Bucuresti sunt. Eu as vrea sa ma duc azi la Sanador pentru triplu test ca vad ca s-a vindecat in doua zile intepatura de la Cantacuzino. Ce mana usoara avea doamna care mi-a recoltat sange... si avea un ac foarte fin. LA policlinica la Titan mi-a recoltata cu un ac gros si mi-a luat trei eprubete de sange. Bafta mea e ca mi se vede vena foarte bine la mana stanga.
Sper ca saptamana viitoare sa am toate rezultatele ca sa merg la doctor.
Cloreta
crissu spune:
Cloreta,
Nasol cu recoltarea asta de sange......si eu mi-am luat sange pentru niste analize si grup sanguin+RH ca nu stiam si le-am facut la Medicover. Au fost super dragute doamnele de acolo. Acul foarte subtire de altfel, ca nu am simtit decat cand m-a intepat si avea un aparat special ptr tras sangele...nu era seringa....nu stiu exact ce era ca mi-a fost frica sa ma uit mai atent.
Scuza-ma nu am stiut ca esti din Bucuresti
.......am inteles eu gresit.
Succes cu triplul test......dar e neaparat nevoie sa-l faci?
Ce ma bucur cand vad atatea burtici.......multumim Mstroie ca ne reamintesti. Vreau sa felicit toate mamicile din toata inima mea si sa va doresc sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi.
Criss si
DPN 21.06.05
Androix spune:
Fetelor, nu mai pooooot 

De 5 nopti nu ma mai odihnesc deloc bine. Adorm si ma trezesc pe la un 3-4 si nu mai pot adormi pana la 7. Din cauza asta mi-e un somn in timpul zilei de imi vine sa plang si ma doare si capul in fiecare seara de oboseala. Nu cred ca merge faza cu ceaiul de tei pentru ca eu adorm foarte bine dar ma trezesc in timpul noptii. Nu mai pot, azi dimineata eram pe punctul de a-mi suna seful ca sa ma invoiesc si sa stau acasa. Deja ma gandesc cu jind la concediul prenatal...
PS am uitat sa va zic ca si eu m-am molipsit de la doua gravidute de ianuarie - februarie pe care le-am frecat pe burtici la putin timp dupa ce au aflat vestea cea buna. AM si poze cu ele.
E vorba de Shobo si Patricia Ardeleanu pe care pup pe aceasta cale 

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
crissu spune:
Androix,
Imi pare rau sa aud ca nu te poti odihni noaptea....e ciudat.....eu cred ca te ingrijoreaza ceva la care te gandesti asa profund ca te trezeste din somn.Sau visezi urat? Nu stiu ce sa zic insomniile nu prea sunt frecvente cel putin in prima perioada a sarcinii. Eu de la 10 seara sunt moarta de somn si chiar daca ma trezesc de 2 ori pe noapte sa fac pipi adorm imediat la loc......dar la 6:30 scularea.....plec la munca si de......
Nici cu ceai de tei nici cu laptic zici ca nu merge? Ia
...am glumit bineateles.Cred ca un concediu asa cum ziceai si tu ai merita....sa dormi ziua cat vrei.
Criss si 
Cloreta spune:
Criss, nu iti face probleme:) Mie mi-a recomandat sa fac triplu test pentru ca am peste 35 de ani. Sper sa aiba si acolo ace subtiri![]()
Andreea, stai linistita, o sa treaca si asta, eu am patit timp de o saptamana sa ma trezesc noaptea si sa nu mai pot sa dorm cateva ore. Din fericire ma culcam foarte devreme seara si nu imi era somn a doua zi la servici.
Eu beau si o cafea mica si mai slaba dimineata, am tensiunea mica si nu mi-a interzis medicul. Nu mai spun ca tati era plecat din tara in saptamana cu pricina si ma simteam singura si aveam stari proaste.
Incearca sa nu mai plangi, ii face rau lui bebe. Ai as vezi ca trece. Eu eram si plina de nervi si m-am linistit.
Cloreta
nefertari spune:
Am programare la echo !!!!!!!!!!!!! La dr.Iosup !!!!!!!!!!Pe 9 decembrie !!!!!!!!! La CMU - iaca numerele de telefon - 327.11.88/89/90 , adresa B-dul Unirii , nr. 57 -spre P-ta Alba Iulia .
echo normal - 1.900.000 / morfologic - vreo 2 mil .