Mamici de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 2
Cloreta spune:
Dar de ce dureaza asa mult o programare? E un medic special? De fapt si la Sanador tot asa e la un anumit medic.
Eu as vrea sa imi mai fac eco normala undeva sa mai vad ce face bebe.
Cloreta
crissu spune:
Hei Cornelia,
Ia zi, si acum ptr bebe numarul 2 ce ti-a zis Iosup sau n-ai mers inca la el.......e baietel sau tot fetita.
Sa sun la CMU ...zici tu ca acolo dureaza mai putin programarea?
Eu am mancat niste turta dulce dimineata si nu i-a placut deloc lu' bebe asa ca iar m-a trimis la baia asta de la birou...care mi se pare asa de familiara.
Of of of cat o mai tine.......si eu care ieri ma laudam ca am inceput sa scap.
Mama ce ma strange dresul asta la burtica.....imi vine sa-l rup.
crissu spune:
Cloreta,
Cica e cel mai tare din parcare...e bataie pe el......ce sa-i faci daca e meserias omu'. Da, asa este, poate dura si o luna si la Medsana si la Sanador etc.......cu toate ca este extrem de scump preferam sa mergem pe la clinicile astea particulare deoarece tratatia e pe masura...........se poarta extrem de atent cu tine numai ca daca nu ai bani suporti si alte conditii mai nasoale.
Aaaaaa si am uitat sa va spun fetelor ca pe 2 decembrie am ceva foarte foarte important de sarbatorit. E ziua lu' TATI.....uraaaaa
.
Si acum i-a spuneti-mi voi ce surpriza sa-i facem noi lui (adica eu si bebe).Astept ideei cu nerabdare! Hai sa vedem cine are imaginatie!
Va pup burtici
Criss si 
Cloreta spune:
Crissu, ai burtica mare? Cat ai tu acum?
Eu port un dres normal dar care e foarte inalt si il ridic mult deasupra burticii.
Cloreta
at andreea spune:
Daca ai burtica mai mare, scrie pe ea La multi ani!
Sau, pe o poza de la ecograf, pe spate, scrie : La multi ani, tati, de la ...ce nume i-ati gasit.
Andreea si Thomas/Emma de 16 saptamani +
Cornelia spune:
Crissu, nu am fost la el. Eu nu sunt din Bucuresti si ar fi prea costisitor si obositor. Inca ma Gandesc daca sa-mi programez ecografia morfologica la el. Dr-ul meu mi-a zis ca e baietel si era f. sigur pe el.
A, cel mai bun ecografist nu e Iosup, ci Pop. Dar el a fost bolnav, acum nu stiu cat mai lucreaza. In 2003, mi-am facut o programare la el, la inceputul lui februarie pt. sfarsitul lui iunie!!!! Nu am mai mers. ca mi-era frica sa nu nasc pe drum
. Oricum, din cate am inteles, este cam ursuz, nu e ca Iosup.
Va pupam
Cornelia
(16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
carolinah spune:
Eu la 12 sapt si 3 zile (cred) am fost la eco la Sanador la dr Meclea (suuper) si mi-a spus ca el stie deja ce sex are copilul, dar data fiind sarcina mica nu vrea sa imi spuna, pana nu e absolut sigur. Dar noi oricum nu vrem sa stim, asa ca nu ne-a pasat. Nu am stiut nici la Alina pana in clipa cand s-a nascut.
Cornelia, si la mine gateste maica-mea in proportie de 90% si sotul meu in prop de 10%. Ca eu nu sunt in stare sa gatesc decat cel mult o salata sau ceva ce in nici un caz nu necesita fierbere sau coacere la cuptor sau asa.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
sperantza nu moare spune:
buna tuturor, mamici cu burtici
era mult mai devreme cand am intrat, dar pana am terminat de citit tot ce-ati scris..... iar nu mai pot sa sa va spun buna dimineata
crissulica, nu te supara pe mine, n-am zis ca nu esti fata buna si delicata, glumeam asa si eu, ca prea ne-ai luat tare care mai are 23/ 24 de ani. ce-as vrea sa fiu mai tinerica cu burtica, dar acum aproape 4 ani de-abia l-am cunoscut pe tati, si eram prea zabauca pentru bebitza
eu am implinit in octombrie 27, si pentru ca tot am vazut ca si mickyyy a schimbat sufixul dupa conceptie, am mai bagat nasul in tabel, pentru ca initial calculasem la varsta de acum, asa ca o sa am fetitza - dupa tabelul japonez, dupa alt fel de calcule o sa fie baiat; mai astept si eu 2 saptamani si ma duc la eco sa vad "daca mai creste ceva acolo sau nu". voi va ganditi deja la nume?
pengunica, frumoasa povestea ta. se pare ca sotul tau a avut oreion - toate bolile copilariei cand sunt facute tarziu supun acestor riscuri adultii. si cum adica te-ai gandit tu daca n-ai fost cu altcineva, pai nu s-a gandit sotul, si te gandesti tu?
pot spune si eu ca m-am molipsit de la alta gravidutza: eu n-am stiu ca se spune ca daca bei dupa o femeie insarcinata ii urmezi, si n-am crezut, i-am spus da-mi sa beau sa vad ce se intampla. si s-a intamplat luna urmatoare. dar ca o curiozitate, cele care au mai ramas insarcinate, ati constatat daca aveti perioade preferate? eu una am ramas in concluzie doar in anii pari, cam in aceeasi perioada a anului.
crissulina, pentru cadoul lui tati era bine daca reuseai sa te programezi la eco, il luai de manutza si i-l aratai pe bebe, bien sur fara sa stie unde-l duci
gabitzam felicitari pentru baiat, ce nerabdatoare ma faceti voi cu ecografiile astea, ca eu mai trebuie sa astept. Maine intram si noi in 11 saptamani. nu e vorba ca erai gravida dinainte, ci doar ca bebe s-a dezvoltat repede, i-ai dat sa pape bun-bun. si eu as vrea sa se nasca mai repede decat DPN-ul stabilit initial, ca nu vreau sa iasa Rac, asa am eu impresia ca n-ar fi o zodie buna. asta asa-mi trebuie daca nu l-am programat.
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
crissu spune:
Cloreta,am 11 saptamani de la UM. Sa stii ca burtica mea a cam inceput sa creasca. Iar cu dresul sa nu razi......i-l tin ridicat pana sub sani...i-am taiat elesticul din fata dar tot ma strage
e dala cu licra sau cam asa ceva.........ca un dres am si eu pe viata mea si asta imprumutat de la soacra-mea ca sa fie mai mare.
Nu am, pentru ca, inainte sa am burtica eu nu suportam dresurile astea si nu prea purtam....dar acum de frica sa nu racesc ma imbrac ca un robotel.
Tu de unde esti ca parca ziceai ca nu din Bucuresti? Poate vii intr-o vizita pe aici si mergi si la o ecografie la domnul Iosup.
Criss si
(DPN 21.06.05)
Mickyyy spune:
Neatza burticutze
Am intrat doar sa semnez condica
si sa va urez o zi buna tuturor, fara dureri sau gretzuri!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii