Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Mamici de mai-iunie 2005 (9) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36504" target="_blank">mamicilor de mai-iunie 2005 (8)

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata la burtici,
Ati dormit bine!!!!
Loreen curaj ca totul va fi bine ai sa vezi......mergi pentru linistea ta la o ecografie sa-l vezi pe bebe cum face tumbe pe acolo si ai sa vezi ce linistita ai sa fii..........gandeste pozitiv asta este cel mai important (stiu ca e greu dar...)
Gabitzam ce fericita trebuie sa fii in urma ecografiei. As vrea sa te intreb si eu daca nu cumva te stresez.....cum trebuie procedat daca vreau si eu o ecografie la medicul asta Iosup.Trebuie programare.....dureaza mult ........trebuie sa fiu neaparat pacienta lui sau...........si unde este Centrul Diagnosis. Eu am acum 11 saptamani dar as vrea sa merg cam intr-o saptamana sa fac o ecografie deoarece o sa termin un tratament cu niste injectii si vreau sa ma asigur ca totul este bine.Crede-ma ca nu mai am rabdare deloc.Scuza-ma daca ti-am pus prea multe intrebari dar am auzit numai lucruri bune despre doctor Iosup si ecografiile lui.Pe Iosup i-l gasesc cumva si la Municipal???
Pengunica incearca sa-ti calculezi saptamanile de sarcina de la UM asa m-au invatat si pe mine fetele. Eu am avut UM pe 11.09 si am deci 11 saptamani.
Criss si (11 saptamani)

Mergi la inceput

Fetele,
Despre Anca Popa de la Medsana stiti ceva......ecografie a facut cineva aici, aveti idee cat costa?
Am o programare facuta de o prietena la ea pe 4 decembrie si nu stiu daca sa ma duc.
Hai ca v-am inebunit in dimineata asta cu intrebarile mele.
Dar pe unde umblati de nu apareti odata ca m-am plictisit singurica pe aici si nici chef de munca asa de dimineata nu prea am.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

OLA crissulica,
eu am programare azi la dr iosup pe care am facut-o pur si simplu sunand la CMU. cei drept am sunat pentru programare acum 2 sapt pentru ca este aglomerat. cel putin asa mi-a spus dna care facea programarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Fetelor,

desi mi-e rau in fiecare zi, mi-e mereu foame, desi nu prea pofta de nimic. Daca nu mananc, mi-e mai rau. Ca atare manac destul de bine, astfel ca in 6 zile am luat 1/2 Kg. Pai daca o tin asa, unde ajung, frate? Sotul meu zice ca normal ca recuperez daca am dat jos f repede in primele saptamani si ca dupa aceea se va incetini. Asa o fi? E drept ca tot sunt cu o juma de Kg sub greutatea din start si sunt in saptamana 16, dar oricum. Nu vreaaaaauuuuuu sa ma ingraaaaaaaaaaas. Vreau doar sa creasca bebe bine, dar eu sa imi revin repede la greutatea dinainte.

Ce preocupari mai am si eu cand mi-e rau in fiecare zi... Tztztztz...
Dar daca tot nu-mi trece orice as face... Macar sa nu ma ingras, nu?

Cornelia, parca tie iti mai era rau, nu? Ai pus ceva pe tine, ca nu-mi mai aduc aminte?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Monu,
Mersic de raspuns...pai daca zici ca azi mergi la Iosup te-as ruga sa-mi povestesti si mie cum a fost,ce fel de ecografie ai facut,daca ai fost multumita........ca sa stiu daca imi fac si eu o programare. Iti tin pumnii Monu!!! Ai cerut un anumit tip de ecografie: ca stiu ca exista intravaginala,morfologica,Doppler,.....cum e bine la varsta noastra de sarcina?
Hai ca sresanta mai sunt azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Incep sa va invidiez puternic pe voi, cele din Bucuresti, macar pt. o chestiune: ca Iosup, dr. minune, vede sexul copilului la 13 saptamani. Pai nu ma mai joc asa, VREAU SI EU!
Teoretic mai trebuie sa astept inca 2,5 saptamani ca sa aflu si nu mai am rabdare!
In alta ordine de idei, in ultima luna m-am ingrasat numai 1 kg.

Andreea si Thomas/Emma de 16 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crissulina, la dr.Iosup ajungi daca suni la telefon la clinica Diagnosis si iti faci o programare (231.67.41, 231.67.42). Diagnosis este pe Calea Floreasca 60, aproape de spitalul de urgenta, o cladire moderna, nou construita. Urci la etrajul 1, nu scrie nicaieri afara Diagnosis.
Stiu ca mai poate fi gasit si la Centrul Medical Unirea, dar de acolo nu stiu telefoanele,poate le stie alta fata.
N-am avut nevoie de trimitere de la cineva, am intrat pur si simplu si i-am spus ca vreau ecografie pt. trimestrul I de sarcina. Ecografia a fost normala, nu morfologica, dar a fost foarte amanuntita, si a inclus si Doppler, i-a masurat fluxurile sanguine prin placenta si cordonul ombilical si i-a masurat si bataile inimii.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Ha-ha, si mie mi-a dat Iosup poza la Maria pe care a scris fata!!! si i-a zis lui tati sa nu-si faca vreo speranta ca nu-i mai creste nimic acolo . Cu toate ca si dr-ul meu imi spusese ca sigur e fata, am fost sigura de asta, cand am avut poza .

Carolina, eu sunt de la inceput in faza in care esti tu acum, adica aproape, mi-e rau tot timpul si trebuie sa mananc tot timpul, am si pofte, dar de multe ori imi trec in momentul in care simt mirosul. Nu stiu ce m-as face fara mama, ca eu nu sunt in stare sa stau 5 minute in bucatarie. De ingrasat, m-am ingrasat. Nu m-am mai urcat pe cantar, de frica. Astept sa ma cantareasca medicul de familie .

Crissu, programarea dureaza si mai mult la Diagnosis. Cred ca cel putin o luna.

Va pup
Cornelia (16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata,
cum va simtiti azi? Eu ieri am mancat atat de mult incat mi-a fost cam rau. Azi dimineata nu am putut manca decat o felie de paine cu branza. Iar taticul mi-a aruncat din greseala punga cu pachetelul pentru servici. Si aveam si tacamuri acolo. Evident ca imediat a disparut punga si din tomberon, era un om al strazii care scotocea. Am crezut ca mi se taie picioarele de nervi.
Am plecat cu o banana in geanta la servici Nici nu am mai vrut sa plec cu el cu masina, se grabea sa ajunga la dentist dar nici alt pachetel nu am avut timp sa fac.
A venit de la dentist la mine la birou spasit si s-a dus sa imi cumpere de mancare. Mi-e deja rau de foame si nu mi-am luat nici pastilutele.
Doamne ce zi!

Cloreta

Mergi la inceput

Gabitza sarut-mana de raspuns,
O sa sun acum la Diagnosis sa vedem cat dureaza.

Scuze ca nu mai pot sa scriu acum dar
Criss si

Mergi la inceput