cabinetul particular al dr. MOISA
Raspunsuri - Pagina 8
ana maria spune:
Am intrat si eu va salut!!! Eu sunt un succes al Ancai Moisa. Acum pot sa spun pe deplin, pt ca am nascut.
Am avut o sarcina foarte grea iar ultima perioada nu s-a dezmintit. Am nascut la 33 de saptamani dupa ce ultimele doua saptamani inainte de nastere am stat cu membranele rupte in spitral. M-a ajutat nu doar sa obtin sarcina (IAS la ideea ei) dar si sa nasc un bebe santatos desi a fost tare mititel (1840g). A avut grija de mine in spital iar bebe nu a stat nici o secunda la reanimare, a respirat singur si acum dupa trei saptamani de stat in spital (ca sa depaseasca 2 kg) am ajuns acasa. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa ei si cu toate ca am avut momente cand am crezut ca imi pierd increderea in toata lumea inclusiv in doctorita, a dovedit ca a meritat toata increderea mea. A fost fericita alturi de mine atunci cand a vazut ca bebe e bine (scor apgar 9 la nastere) si mergea periodic la nou nascuti sa-l vada pe bebe si sa se intereseze de el.
Cred ca merita toata increderea mea si nu stiu ce alt doctor ar fi fost atat de devotat unui pacient. An scris asta si pentru ca acum la incepututl lui ianuarie se implineste un an de cand am fost pentru prima data la cabinetul dansei. Imi amintesc ca am mers cu foarte putna incredere dupa toate experientele trecute. Iar acum imi tin odorul in brate si am uitat toate experientele neplacute prin care am tyrecut.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Marina spune:
Ana Maria felicitari, Sa-ti traiasca bb si sa fie sanatos, ca nu-i bai cu greutatea...recupereaza repede....m-ai lasat cu gura cascata!
Ce mai sa fiti fericiti 
ana maria spune:
Marina, parca abia iti scriam sa te intreb daca stii ceva despre Moisa si nasterile naturale. A trecut ceva timp si eu am aflat mai repede decat trebuia. Am nascut natural. Poate si datrorita faptului ca bebe a fost mititel dar si priceperii doctoritei a fost super usor. Amn stat in fund imediat dupa nastere si as mai naste natural de 7 ori daca as sti ca duc sarcinile la termen (he he he).
Inca o data multumiri Marinei care mi-a recomandat-o pe Anca Moisa!!!
Ana Maria
utocatalina spune:
Ana Maria felicitarile mele si multa sanatate pentru tine si bebe si pentru toti cei dragi....as avea si eu o intrebare la tine...de ce ai recurs la inseminare, nu se putea altfel, aveai TPC negativ? In a cita zi a avut loc inseminarea si la cite zile iti veneau rusii in mod regulat? Ma intereseaza cind ai avut ovulatia! Pupici...
cata
ana maria spune:
Nu facusem TPC. Plecam luna urmatoare pentru un an din tara si doctorita a zis sa incercam si IAS (eu nu ramasesem niciodata gravida pana la 32 ani). Am reusit din prima. Ovulatie am avut natural (cred ca ziua 18-19). Am facut doar un Pregnyl cand a vazut ecografic foliculu mare. Asa ca nici acum nu stiu ce problema aveam. Toate analizele si ale mele si ale sotului erau bune.
Ana Maria
utocatalina spune:
Merci Ana Maria si eu sunt tot la doctorita Moisa...cu analize bune si eu si sotul meu...si astept sa vad daca s-a prins ceva natural....intrucit doctorita mi-a zis ca am mari sanse sa ramin
daca am depus activitate
in weekend...te pup si inca o data sanatate multa!
cata
Anca Wish spune:
Ana-Maria, mamica draga, ce ma bucur ca sunteti bine. Sa va dea Doamne -Doamne sanatate multa iar bebe sa va aduca numai bucurii.
Chia, inseminarea costa 2500000 cu tot cu prepararea spermei. Daca faci stimulare + pregnylul + eco vaginale....mai creste un pic suma, dar oricum e mai ieftin decat in alta parte
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
shylili spune:
ana-maria felicitari pentru minunea din bratele tale!
cu adevarat povestea ta este impresionanta si ma bucur din suflet ca ai un copil sanatos in brate!
va doresc tot binele din lume si mai treci pe la noi: avem nevoie de incurajarile tale
fetele va pupic
cum a fost weekendul? ceva succese?
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
thea_m spune:
MRL sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa reusesti de prima data daca ai ajuns la inseminare. Cum a iesit spermograma sotului?
Teodora