cabinetul particular al dr. MOISA
Raspunsuri - Pagina 7
shylili spune:
amely si madyn eu cred ca as innebuni in locul vostru: sa fii perfect sanatos si sa nu se lege nimika![]()
noi ne lupatam cu inversunare cu trompe, ovare, hormoni kg in plus si macar stim ca exista un motiv pentru care nu se intampla...dar voi, dragele mele cred ca va vine sa luati doctorii la bataie; glumesc si eu, va doresc la amndoua sa parasiti statutul de aspirante cat mai curand si sa fiti 2"surori" gravidute...si daac nu va suparati, v-am urma si noi pe la mamici cat mai curand
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
MADYN spune:
Shylili, sa te auda Dumnezeu! Imi esti tare simpatica, si cred ca te-am vazut la cabinet la Moisa, in decembrie, erai cu sotul (in data de 14 parca, pe la ora 16).
Asa e, imi vine s-o cam iau la
pe Moisa! Saraca, nu e ea de vina, dar cind imi spunea de fiecare data ca n-am nimic, poate ca nu am nimerit perioada fertila....ma apuca bitziala.
shylili spune:
pai cred ca da...eu nu mai stiu exact...detalii ca sunt in ceata; daca as fi stiut eu de tine atunci sa vezi ce te luam la pupaturi: si ca sa nu faci confuzii-io-s aia cat un tanc rusesc cu un barbat mustacios si tare plictisit-ca l-am carat mereu cu mine peste tot, sa sufere si el putin
el o place tare pe moisa-mai ales ca ea i-a spus ca spermograma lui e super okei, ca nu o intereseaza ca la medsana a iesit mai rea-din partea ei omul nu are nimika si sa nu-l mai stresez
era cumva discutia cu basescu?
sa mor daca mai stiu-hai nu ma lasa in ceata, pliz
te pup asa si daac te mai prind...te tuc si pentru daat trecuta
Winston Churchill
MADYN spune:
Shylili, din descriere paraca era mustacios, iar tu imbracata in negru/cenusiu si stateati pe canapea-iar eu in fata voastra! Te
si eu, si sper sa ne mai intilnim la Moisa (dar la controale de gravidutze, echo, etc). Eu oricum nu prea mai am ce sa caut la cabinet, ea nu ne trateaza si de stres, nu
!?
shylili spune:
hah, gata mi-am amintit
mai sa dea dumnezeu sa ne vedem gravidute acolo-daac cumva ma mai vezi trage-ma de maneca ca eu cand merg la doctor zici ca sunt pe alta lume, imi tot repet intrebarile in minte si cand ajung acasa imi dau seama ca mai era ceva...ce incerc sa zic este ca memoria mea e cam slabuta...
iti tin pumnii sa se prinda bebele cat mai curand si sa nu ne uiti , sa ne dai de veste ce si cum, okei?
auzi, da moisa nu te poate ajuta cu o inseminare in ziua aia mai fertila decat toate? ca poate asa mai cresc sansele-zic si eu, nu te supara pe mine dar am senzatia ca si tu esti nerabdatoare ca si mine si ...dar mai bine mai si tac
te pupicesc
Winston Churchill
MADYN spune:
Da, m-a vazut si ea mai nerabdatoare - io am n-am treaba mai ma duc la cite o echo, desi imi zice ca am ovulatie "serioasa". Si ca sa scape de mine, de "nebuna"
, m-a intrebat daca vreau inseminare, desi deocamdata nu e cazul-zice tot ea. O sa mai astept sa vad ce o sa mai fie.
shylili spune:
pai madyn, nu ai ce pierde-nici nu costa asa, enorm cat fivul, cine stie, poate 1+1+mana lu' moisa da bebe, nuh?
sa dea domnu sa ramai luna asta si sa nu mai ai nevoie de nika!
eu iti tin pumnii sa stii
Winston Churchill
MADYN spune:
Luna asta nu prea, caci n-am jumatatea p-aproape ....si vecinii sint cam babalici
! Da' luna urmatoare....pe cai.
shylili spune:
februarie, hmmm, luna indragostitilor, frumos
sa dea domnu!
te pup
Winston Churchill
Chi spune:
Cat costa o inseminare la Moisa ? Se plateste si prepararea spermei, nu ? Inseminarea se face in ziua cand vii cu "baieteii" sau ii pune la congelat ?