cabinetul particular al dr. MOISA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

liliana multumesc din suflet de incurajari; intr-adevar, nu stiu unde mi-a disparut ambitia: am avut un an oribil-toate plimbarile pe la doctori nepotriviti, internarea la parhon, nesiguranta diagnosticului toate mi-au mancat incet nervii.incerc sa ma ridic la loc dar e dificil, dat fiind faptul ca problemele doar s-au inmultit si eu tot una sunt.dar asta e, incerc sa imi revin, nu vreau sa pierd si mai mult din mine-adica doar kg in plus si atat
nu stiu, voi nu v-ati simtit obosite si descurajate de situatia asta?
ideea e ca nu-mi pot permite o pauza,nu mai pot ignora problemele, timpul se scurge si ma tem de esec...
nah, ca in loc sa va inveselesc eu va povestesc de ploi si tunete; sorry dar simt ca doar voi puteti sa intelegeti starea asta de neputinta
va pup si sper pana maine sa-mi treaca si sa revin cu forte noi

“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”

Winston Churchill

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

shylili, fruntea sus nu merita sa stai ingandurata ca faci riduri. Si ca sa te destind putin - "Sforta fie cu tine" Razboiul Stelutelor
toate fetele din , viitoare
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetele, sunteti niste dragute. Shylili spermograma sotului si hsg sunt ok, tocmai de asta sunt ingrijorata ca nu se prinde (probabil nu a fost sa fie). Iar tu fii curajoasa, o sa vezi ca o sa reusesti (apropo, cu batoane de slabit Fibrobar ai incercat? au gust de napolitane cu ciocolata)

Liliana sa te auda D-zeu, si s-avem vesti mai bune, cat despre ceva nou, practic aproape tot ce stiu am invatat de la voi (inclusiv optimismul). Asa ca eu pot numa' sa va incurajez, sa fiu alaturi de voi si sa ne sustinem reciproc.
Pupicei si bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Lili, mai intai iti dau bataita pentru gandurile negre si apoi multi ca sa-ti readuc zambetul pe buze. Stiu ca nu te consoleaza cu nimic daca iti spun ca am avut si eu un an foarte greu ( analize peste analize, medicamente-cateva kg in plus, martie-laparoscopie, iulie-extrauterina-operatie-ramas fara o parte din trompa si ovar, noiembrie-decesul in urma unui accident al tatalui meu, multe, foarte multe sperante spulberate), dar am spus ca incep un nou an cu ganduri bune si cu noi sperante. Va fi un nou inceput si, poate, va fi un an mai fericit.
Spune-mi ce cura urmezi ca nu mi-ar strica sa mai dau jos cateva kg ( surplusul in urma tratamentelor de stimulare). Si sa stii ca vei avea curand rezultate daca reusesti sa gandesti mai pozitiv. Si o sa meriti si inghetata care iti place atat de mult!

Teodora

Mergi la inceput

Bun venit, Amely! Tu vei fi raza noastra de lumina, vei pleca repede la mamici si o sa ne iei si pe noi cu tine pentru ca o sa fim fete cuminti!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Amely sa sti ca si noi am patit la fel si dupa aprox. 3 ani s-a intamplat minunea. Acum avem o fetita de 1 an si 9 luni adusa pe lume cu ajutorul d-nei dr.Moisa.
Trebuie sa aveti rabdare, poate veti avea noroc sa se intample minunea mult mai repede.
Multa rabdare!

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

thea si liliana-sunteti 2 fete tare dragalase: multumesc mult de incurajari-aveam mare nevoie
thea imi pare rau de tatal tau-Dumnezeu sa-l odihneasca! si eu l-am pierdut anul trecut pe bunicul meu si am simtit ca se duce cu el si o mare parte din sufletul meu.dupa ce s-a dus ,dorinta de a face un copil a devenit si mai mare-chiar in luna in care a murit am avut intarziere 10 zile-fara sa fie sarcina din pacate
dar gata, vorba ta, hai sa lasam necazurile in urma si sa ne concentram la bebe
eu m-am ingrasat si de la tratamentele hormonale dar si datorita faptului ca am un program mai ciudat: lucrez de la 5 dupa amiaza paan la 1 noaptea si prima mea masa e undeva pe la ora 7-ceea ce e foarte rau
in principiu trebuie sa se manance cat mai mult dimineata, la pranz un gratar cu o salata si seara un iaurt si un fruct-si ultima masa sa fie cu cel putin 5 ore inainte de ora de culcare-asta m-au invatat la parhon
trebuie baute si multe lichide-in jur de 2-3 l pe zi-poti face ceiut, de exemplu ceaiul verde este foarte bun, cel de 3 frati patati-care am inteles ca e excelent detoxifiant-eu il beau si mi s-a reglat digestia cam in 10 zile-daac vrei iti mai dau amanunte pe pm-poate pe fete nu le inetreseaza asa de multe detalii
aaaaa si cura cu tinctura de soc e super buna din ca am mai auzit-am inceput-o si pe aia-hahahaha
amely ai vesti nemaipomenite-nu dispera , se va intampla, ai incredere
va pup pe toate

“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”

Winston Churchill

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Amely, hop si io, sora ta! Adica si eu in doua luni aveam facute toate analizele-tot la dr. Moisa- au iesit toate nu bune ci foarte bune si totusi de aproape un an astept BB.
Hai curaj, mai e un pic.

pupici

Mergi la inceput

Buna Madyn! Ce mai faci? Nu ne-ai mai vizitat demult. Nu-i asa ca ai reusit sa depasesti starile proaste pe care le aveai anul trecut?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ei, incerc sa lupt dar nu stiu impotriva cui!
Va vizitez zilnic dar ashea din umbra.

Mergi la inceput