cabinetul particular al dr. MOISA
Raspunsuri - Pagina 9
shylili spune:
catalina tin pumnii sa fie cu ochisori mare si frumosi!
mrl am inteles eu bine ca te-ai hotarat pentru inseminare? daca da, iti tin pumnii sa iasa totul bine
thea tu ce-ai mai facut? ai mai fost la moisa?
eu ma duc joi la eco de ziua 14-poate luna asta isi revin ovarele si nu ne "muncim" degeaba
, glumeam normal.oricum i-am zis husbandului ca baietii ar trebui sa fie supertruperi sa treaca de trompele mele indracite...noi prestam la greu zilele astea, poate vine minunea si la noi
hah, mi-am facut album...daac vreti sa radeti de mine
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
thea_m spune:
Lili, cum sa rad de tine? Abia te voi recunoaste cand ne vom intalni pe la Moisa. Eu inca nu am fost la ea. Voi merge abia in februarie, luna aceasta sunt prea ocupata cu altele. Sigur ne vom intalni candva. Sa stii ca nu am uitat de inghetata!
Eu ma tot gandesc ce sa fac daca voi ajunge la FIV: sa trec de la Moisa la Niculescu ( la Marinescu nu vreau sa merg), sau sa merg de la inceput la Niculescu. Totusi, 90% vreau sa merg la Moisa, poate o fi buna singura trompa pe care o am.
Catalina vrem bb! Mai sunt cateva zile de asteptare, nu? Spera, spera, spera. 
pentru toate fetele dr.Moisa
Teodora
shylili spune:
teodora sa dea Domnu sa fie buna trompita! iti tin pumnii-hai ca trece repede si luna asta si vedem care e rezultatul, poate nu e cazul de fiv.
oricare va fi drumul pe care vei merge voi fi alaturi de tine cu sufletul si sigurrrrr in februarie ne vedem-chair daac nu am treaba pe la la dc tot viu sa ne intalnim
pupici la toate fetele
Winston Churchill
shylili spune:
hei fetele dragalasele
am mai pus niste pozuci in album
in alta ordine de idei mai merge careva la monitorizare saptamaan asta?
si tot in alta ordine de idei, va rog frumossssss sa-mi tineti si mie pumnii saptamaan asta, ca e aia cu pricina si poate ma molipseste si pe mine starea asta de veselie si se prinde bebe, ca am mare nevoie de o veste buna pe anul asta
si nici nu cer prea mult nuh?! glumesc si eu ce sa fac, ca am emotii mari-daca nici luna asta nu e ovulatie cred ca ma apuca spumele alea mari
pupici la fete
Winston Churchill
MRL spune:
Teodora, sa stii ca nu am mai refacut spermograma sotului. Eu una continui sa ii dau Napraznic cate 2 capsule de 3 ori pe zi. Astazi am fost la dr la cabinet si am discutat despre ce am de facut pentru a face inseminarea. Dozari hormonale la inceput de ciclu (ziua2-4), in ziua 11 prima eco si in functie de rezultat vedem cand o sa cada ziua in care sa fac IAS-ul. S-a uitat si pe ultima spermograma si nu mi-a spus sa o repete, ca poate sa aleaga ceva de acolo. Chiar daca sunt in floarea varstei o sa mergem pe ovulatie naturala fara medicamente de stimulare. Eu una i-am explicat ca nu mai vreau sa pierd timpul, ca sunt dispusa sa trec direct la "atac". Acum astept sa imi vina odata rushii sa ma apuc de treaba.
shylili, imi plac pozele tale. Auzi la tine, daca vrem sa radem de tine. Da-mi un motiv adevarat si sigur o sa rad. Esti frumoasa si, drept sa iti spun, cred ca poti manca inghetata linistita. Sa stii ca imi plac si pisicutele tale. Am si eu una de 11 ani si 6,5 kg. Saptamana asta nu mai ajung pe acolo, dar poate ne intalnim data viitoare, poate in februarie cand o sa poata sa vina si Teodora. Iti tin pumnii sa te molipsesti cu un bb.
fetele
LilianaM
shylili spune:
liliana sar'na de incurajari...cu rasul imi aminteam cat de rau mi-a fost in ziua aia si am o figura cam deprimata pentru ziua respectiva si... eu care sunt mai mereu cu gura pana la urechi-mama zice ca rad prea mult si de aia ma ingras:)
cat despre inghetata nici nu ma gandesc,eventual apa plata cu lamaie
...
astea sunt pozele unde aveam 65kg si in decembrie ajunsesem la 92kg. la salariul asta imi cumpar cantar, clar. sa ma vezi acum te sperii, zici ca sunt umflata cu pompa, dar lasa ca imi revin eu si ma fac "acceptabila" la loc
abia astept sa ne vedem, ca e februarie sau cand vreti voi, eu imi pun la salaru asta 2 lei deoparte si ma invoiesc de la munca , chiulesc, vad eu cum fac si tot viu sa va pupicesc
Winston Churchill
thea_m spune:
Lili ce miresica frumoasa ! Draguta esti si cu kg in plus pentru ca ai sufletul frumos si cald, nu-ti mai face complexe. Cand ma uit si eu la pozele de la nunta, ce fatuca trasa prin inel eram! Si apoi am papat diversi hormoni sintetici si am pus vreo 7 kg, dar important este sa vina bb.
Liliana cred ca abia astepti sa treci de luna aceasta. Cred ca tu vei avea deja bb prin inseminare cand ne intalnim, in februarie.
Madyn, utocatalina, Amely unde sunteti?
Monval draga, tu ai deschis subiectul, dar nu te-am mai vazut pe aici. Ce mai faci?
Sunt nerabdatoare sa incep investigatiile. Voi m-ati facut sa devin mai optimista cu privire la viitor. 
Teodora
MRL spune:
Teodora, multumesc mult pentru incurajare. Sper sa fie bine. De dimineata mi-am luat temperatura si nu vrea sa scada odata, se mentine la 36,9 si ma enerveaza. Vreau sa imi vina mai repede....
Chiar asa, Monval pe unde este? Nu a mai scris de mult. Monval, daca ne citesti da un semn la fete......
toate fetele din 
LilianaM
thea_m spune:
Liliana poate bb s-a hotarat sa nu astepte inseminarea si apare acum
. Ce bine ar fi! Parca esti in ziua 26, nu?
Teodora