Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca67 spune:

Ha,ha,sunt in week-end,sic,sic si profit de asta sa va bat la cap...mai ales ca "motanul" nu-i acasa...toti soriceii,mai micuti sau mai grasuti,joaca pe masa!De fapt sunt cam enervata ca in singura zi in care tragem cu dintii sa reunim familia,poc,o urgenta...Ei,am umplut si eu casa de prietenii copiilor mei(maaaare greseala am facut,alta data am sa le fac calendar,fiecare sa-si aduca prietenii in alta zi!!!)si eu calare pe calcalutorul meu proaspat devirusat,sa va spun ca,citind pe unii si pe altii de pe-aici mi-am dat seama ca ar trebui totusi sa ma duc sa dau cu stampila...Desi sunt atat de scarbita ca in atatia ani nu s-a putut forma o opozitie adevarata,ci numai coioti din astia de doi bani!
Eee,asta e!
Mari,fii tare!Sigur vei reusi pana la urma!Ti-au expirat cele 3 luni de stat in tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca67 spune:

Mai fetelor,am uitat sa va spun salutari la toata lumea...E asa o galagie aici,inchipuiti-va am eu 4 si fiecare a adus in medie tot cam 3-4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Fetele mele dragi.Iar sintem bolnaviori acum in grup.
Asta mic de marti are febra si dureri in git ,acum e mai binisor ,dar Cindy a facut si ea temperatura.La gradi mai toti sint bolnavi.Inchallah sa se faca bine,ca de trei nopti sint cheauna .Nu mai reusesc sa inchid geana pe geana.
Coscos hai cu vesti ca nu mai stim nimic de tine.
Anca sanatate lui compistiu ce inseamna sa fie bolnavior ca si noi am suferit in vara de asta.
Madelaine tu esti mai bine?
Dodo ce zici tu ca te imbatrinisi ?Eu m-am ramolit rau incurc borcanele de la un timp.Nu mai fac fata cu atitea boli.Le-am facut vacciunul antigripal de ochii lumiiNu prea isi face efect.
Mari hai ca mai e putin si vei fi alaturi de sotul tau.Nu mai fi trista.
Hannen mamica *2 ce-ti fac printesele?
Maryam mi-e dor de tine sa mai stam de vorba ,acum insa sint asa de suparata ,atitea boli ca nu mai stiu ce sa fac.
Amoodia ce -ti face printisorul?Au trecut colicii?
Denisa ce vesti mai ai?
Va pupa Catan si trupa de piticei bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

quote:
Originally posted by madelaine

Salut fetele
Am racit rau si eu, si ma doftoricesc cum pot. Mai rau e ca nu stiu cum sa lucrez, pentru ca asa bolnava fug clientele de mine. Kristina mama, scuze dar am uitat tu unde esti acum? Am mintea cam scurta, ca spui ca se ia curentul la voi.In Syria? Stai linistita ca si la noi aici se ia. am si abonament la motor, asta mai nou, dupa ce ani la rind ne chinuiam sa dam noi drumul la motor. De citeva ori bune veneau vecinii ( israel) si ne bombardau statiile de electricitate. Hanen pupa-i pe puiutii tai, cred ca esti foarte ocupata. Hai ca fug, ma bag in pat , si sper miine sa fiu mai bine. Pupici la toate fetele fara deosebire.

Madelaine si cei trei muschetari

Madelaineinsanatosire grabnica.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Fetelor ce mai faceti?

Scuza-ti absenta , nu am mai scris insa de la 6.30 am inceput sa citesc tot ceea ce s-a scris in ultimele zile.
Pentru fetele bolnavioare insanatosire grabnica.
Eu nu am fost la vot si de asta data la fel nu voi merge ,nu pentru ca nu m-ar interesa viitorul Romaniei insa sint satula sa vad cum toti promit marea si sarea dupa care nu fac nimic , mai bine zis fac ceva, noua conturi in bancile Elvetiene.
Nu mai am incredere in politicii nostri, insa sper ca de asta data sa ma insel Insch Allah.
Fetele pupici dulci pentru toate.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

pupici pentru toate fetele frumoase si grase si urate de aici (ma aliniez langa Maryam )ca m-ai distrat azi. pasi sa stii ca eu iau premiul, mai ales acum dupa ce am nascut trebuie sa muti usa sa pot intra si eu
fetelor mi-a fost tare dor de voi.
corina bine ai venit printre noi si sper sa te simti ca acasa virtual.
fetelor eu am mareeeeeeeee noroc ca sotului ii place sa se joace cu omar, ca i-l mai pasez din cand in cand(mai mereu) ca altfel ajungeam la nebuni. e scump baiatul meu dar cand il apuca colicii e durere mare si mai nou a capatat un obicei sau narav (ca nu stiu cum sa-i spun) sa face ture prin casa cu el in brate pana pe la vreo 4 dimineata.
peste vreo 2 ore plecam in germania iar eu nu am inchis un ochi.
eu tot cu depresia mea ca parca s-a indragostit de mine, nu ma lasa nici de-o culoare si mai nou imi sare tzandra din orice si toata lumea imi spune ca e normal.
va pupacesc acum ca omar a inceput sa se intinda, a dormit muulllllllllt tare( vreo 10 min)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

salut fetelor..ca faceti?multa sanatate celor bolnavioare si puilor,inshalla va veti renevi repede.eu sunt tare trista si amarata, ca dupa 5 ani ,tatal meu s-a hotarat sa nu accepte ca eu ma voi casatori cu cel pe care il iubesc si ma iubeste,si nu voi locui in romania..de care nu ma leaga nimic,in afara de amintirile copilariei si de familie..nu stiu cum sa mai fac sa ii arat ca nu mai sunt uncopil,ca mi-am luat viata in maini de mult,fara ca el sa realizeze..nu vreau sa il fac sa sufere,dar si eu am dreptul la fericirea pe care eu o aleg,nu altii...nici nu stiu ce sa mai cred,cateodata zic ca e chiar egoist...offf..numai pe voi va am...
va pup pe toate,ma duc ca mi-au dat lacrimile si se uita lumea la mine aici...numai bine,multa sanatate..inshalla khair ya rab..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele va pup dulce.Bolnavioarelor va rog sa va intremati repede,inshaallah.Catanica,puiutii tai mi-e mila de ei,mereu bolnaviori.Va pup dulce si sper ca vor fi bine ,sanatosi curind,Inshaaallah.
Amoodia ,ne luam de minala grasimi si la pui ''somnorosi''
Noroc ca nu am depresie,Alhamdullilah.
Am sa va dau un link pt. cele care cautati Qoranul.Il gasiti aici www.DivineIslam.com
Este in mai multe limbi,engl.russa,spaniola etc.Cel mai important este transliteration(exact cum se citeste in lb.araba)Asta special pt.Kristinutza care vrea sa invete rugaciuni si pt.Aura care cauta Qoranul in spaniola,daca am retinut bine.Faceti download la Holy Qur'an Viewer.Succes!!!
Eu il am de ceva vreme ,numa' ca nu il gaseam prin compi,nu era la vedere si mereu am uitat de el
Va pup pe toate ,Maryam,dodo,Madelaine,ttik,amoodia,Catan,Aura,anka,mari si lista continuaa

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisuca spune:

Salam aleykum, dragele mele fete.

Stiu ca nu prea am scuza ca nu am mai semnat de atata vreme condica, dar mi-am dat programul peste cap si de cateva zile parca nici minunatia asta de calculator nu mai tine cu mine. Chiar inainte am inceput sa scriu un mesaj si l-am sters, ca desteapta , ca-mi vine sa urluuuuu.
Motivul pentru care nu am mai intrat (desi in ultima vreme v-am citit, dar voi scrieti intr-un ritm ...) este lipsa timpului. Nu stiu ce e cu mine, dar nu mai reusesc nicicum sa ma organizez. Sunt o aiurita si cum mai nou trebuie sa vin mai devreme la serv., logic ca si plec ceva mai devreme. Si spre seara era timpul cand raspundeam la miluri, scriam pe forum, navigam pe net s.a.m.d. Acum... plec acasa mai devreme si nici acolo nu imi gasesc locul...

Alte noutati nu prea am... doar ca iubitelul meu m-a informat ca nu vine decat la vara , asa ca pana atunci o sa hibernez. O sa vin la serviciu, merg acasa, in w.e. dorm... mananc, ma ingras ca o vacutza si cam atat...

Voi cum sunteti?
In primul rand, sper ca sunteti la fel de fericite cum sunt si eu pentru ca avem un nou presedinte!!!
Va pe toate dulce de tot si sa nu va suparati pe mine cand dispar cu zilele, asa...

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Beyyy, ce-i cu linistea asta???!!!V-ati lasatara pe tinjeala?? C-acu scot joarda la voi, si-asa n-am pe cine sa o probez!
Ce va faceti cu Mos Craciun???Eu tre' sa cumpar ceva, e musai, ca vorba aia, la gradi a venit mosul si toti copii au primit cadouri, deci tre'sa mai vina si acasa, sa nu zica ceilalti ca nuami ei au primit cadouri! Kopkii! Las' ca oricum primeste el destul de des de la mami, dar aku se zice ca nu de la mine, ci de la mos. cind o fi mai mare o sa-nteleaga cum stau treburile, dar pina atunci, cu totii sint copii si nu trebuie sa se simta diferiti atita timp cit nu au capacitatea de a discerne diferentele intre religii.
Voi cum faceti acum in perioada asta a cadourilor??
Nu mai stim nimic de Coscos, era in pasa proasta, ce-i cu tine, pui???
Le skuzam pe fetele cu bebici, dar nu prea mult, prekum si pe cele ce sufera de lipsa timpului liber (asa ca-mi dau singura scutire)dar nici asa, voi va facurati obicei sa absentatzi, aveti grija ca aku scoate Amoodia catalogu' si-o imbulinam cu toatele!!!

Mergi la inceput