Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)
Raspunsuri - Pagina 7
ttik spune:
fetelor scuzati semnul ala de la inceputul mesajului anterior:""
nu stiu de unde a aparut , asa ca ma iertati nu?..nu e cu intentie...off tehnologia asta...
pupici,
Krisztina spune:
Salutare fetelor dragi!!!acum iubitul meu logodnic face nani,asa ca am timp sa va scriu ,dar repede ca astia cind mi-e lumea mai draga...hop au luat curentul.
Madelaine,da sint in Syria...anul trecut parca nu se lua curentul asa des dar acum nu stiu ce se intimpla.Chiar cind eram la coafor si imi faceau parul pt logodna....hop se ia curentul!!!!sa vedeti cum stateam pe scaun cu parul plin de bigudiuri si fara curent....si mai si stiam ca de obicei dureaza destul de mult....asa ca am scos luminarile si la lumina lor domnul hair stilist mi-a facut o coafura de nota 11....asta nu ca s-a ma laud dar chiar pot sa zic ca am aratat bine..
Tikk sa stii ca si ai mei sint in depresie,,,stiau ca asta se va intimpla la un moment dat dar poate ca sperau totusi sa ramin fetita lor mult mult timp....dar vezi tu ca dragostele astia e mare....si trece peste multe.Nu vreau sa ii supar niciodat si o sa incerc sa ii impac si pe ei dar si eu vreu sa fiu linga alesul meu.Nu stiu cum vor reactiona cind o sa afle ca vreau sa ma convertesc dar sint convinsa ca ei ma iubesc si pina la urma o sa fie bine.Tu vezi-ti de examene acum si o sa te gindesti dupa la ce sa faci si cum sa ii impaci pe ai tai...ia=le toate pe rind,incet,incet.
Catanica,ti-a trecut dorul???
Coscos ce mai faci????ai rezolvat ceva???insha Allah sa fie totul bine,mai ales relatia ta de care depinde starea ta generala.
Maryam nu te mai descrie asa...uite si eu sint cu ochelari de vedere...dar chiar nu ma deranjeaza si pina la urma ceea ce conteaza e frumusetea sufleteasca...cea fizica trece repede,iar tu esti deosebita la suflet,pe mine una stiu ca m-ai cucerit.
Dodo sfaturile tale sint foarte bune,sper coscos sa le puna in aplicare si sa iasa toate bine.
Va pup pe toate de la A la Z
corina iulia spune:
merci pentru urariasa pot sa strig in gura mare ca m-am simtim acasa inainte de a incepe sa va scriu
meryam, tu esti o mare figura, chiar mi-esti draga
sper sa-mi tina I.Q-ul atat cat sa te pot "depista"
pana atunci, pusici la toate si sa va mearga mult mai bine si nu uitati sa mergeti la vot
corina iulia spune:
fetele, am o intrebare pt voi:
cum explicati voi copiilor vostri prezenta lui mos craciun la tv, in gradinite, in scoli -cei care merg la scoli romanesti?
plz si merci mult.
denisuca spune:
Mai, fetele mele dragi, 23 de pagini in Word am copiat, ca nu am timp acum sa citesc.
Nu mi s-a intamplat nimic, dar mi s-a cam schimbat programul si trebuie sa plec mai repede de la serviciu, asa ca rareori reusesc sa imi citesc toate mailurile si sa mai si raspund. Pe voi, cu parere de rau recunosc, nu am apucat sa va citesc decat asa, printre randuri.
Asa ca imi cer scuze ca am disparut fara explicatii si o sa incerc - dar nu mai promit - sa scriu mai mult dupa ce va citesc (acasa), in
week-end-ul asta.
Coscos, milioane de scuze...
Denisa
madelaine spune:
Fetelor pe unde ati disparut? Sint mai bine acum, am fost racita rau dar m-am facut bine. Ma bucur ca mai am destul de putin si se termina si lucrarea la apartamentul meu cel nou. Corina, copiii mei sint destul de mari, nu prea cred in asa ceva, dar ei stiu ca de Craciun se primesc daruri de la parinti.Eu nu vad o problema in asta. Fetelor nu uitati sa mergeti duminica la vot. Noi mergem in mod sigur . Va pupic pe toate si hai mai apareti si voi ca prea v-ati ascuns.
Madelaine si cei trei muschetari
anca67 spune:
Salam aleicum
Mai fetelor,da' voi scrieti,nu gluma.De i se mai viruseaza omului calculatorul,trebuie sa stea pironit in ecran inca o saptamana!
Pai sa zic si eu cate ceva!O s-o iau de la coada la cap in ordine "amintitoare":
Corina-Iulia,depinde de varsta copilului,eu cred ca pana pe la 10 ani,n-are rost sa-ti bati capul cu explicatii fantasmagorice,ca oricum nu le pricepe si in plus vor avea un efect de bumerang pt. psihicul copilului(adica "fructul oprit").Iar daca are peste 10 ani stie si singur care-i povestea.Noi(adica eu si sotul ,de comun acord) am zis ca cel mai bine ar fi sa tratam problema ca atare,fara sa-i dam prea mare amploare(am o fetita care pana in clasa a treia a fost in sistemul de invatamant din Romania,deci nu vorbesc pe "dinafara").Acum ne uitam uneori la albumul de poze si ne amuzam copios la cele cu mosul!
Noi am "fugit" din Romania din cauza copiilor,dar crede-ma,nu din cauza "influentei mosului",ci de frica altor influente,mult mai periculoase pe termen lung.
Cred ca nu trebuie decat sa nu-i dai mai multa atentie decat este necesar subiectului!
Ttik,felicitari si bafta in continuare!Bafta iti zic pt. examenele vietii,care,crede-ma sunt mult mai dure decat astea pe care le-ai dat pana acum...si mai ales,de cele mai multe ori nu exista sesiunea de toamna pentru ele.
Coscos,problema ta,cred ca-i mai mult decat acea nesuferita de colega,care desigur te invidiaza dintr-un oarecare motiv.Problema ta cred ca-i si fratele prietenului tau,care se pare ca nu prea te are la inima,fie soarta logodnicului tau e pecetluita prin alte colturi ale lumii,fie pur si simplu nu te vrea de cumnata.Asa incat,cred ca ar trebui sa ai o discutie de fond cu logodnicul tau.E mai bine pt amandoi.Si apoi,daca te temi ca vei suferi prea mult in urma acestei discutii si de aceea nu o provoci...eu sunt de parere ca poti suferi infinit mai mult daca o amani!
Mariam,am citit subiectul cu femeile gravide...ce sa zic,as putea sa tin o pledoarie de pe ambele "baricade",dar nu stiu de ce,cand aud stiri de felul asta imi vin in minte cuvintele celui mai bun hematolog dintr-o zona a tarii,care atunci cand am adus-o pe maica-mea disperata la clinica lui mi-a spus:"eu nu internez cadavre in clinica".Si maica-mea a mai trait inca 10 ani de la povestea asta!!!
Si totusi,se poate si altfel,rarisim...adevarat!
Salutari pentru toata lumea si numai bine!
anca67 spune:
madelaine,multa sanatate,nu apucasem sa citesc postarea ta.Eu sincer,nu ma duc la vot.Am impresie ca-i aceeasi Marie cu alta palarie!Si apoi voturile noastre...dupa cum sunt transmise e foarte probabil sa aiba o singura destinatie!
maryam spune:
Anca,mi-ai inserat vreun cip in cerebel de-mi citisi gandul,tocmai vroiam sa scriu aici,ce-o fi cu anca ca n-a mai aparut?Si cand colo,anca mea,hop,na ca si virusata!sau ti-a trecut?
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
dodo spune:
SalamWaleikum la toate si sanatate la bolnavioare!!!
Scuze ca sint asa de in urma cu scrisul dar efectiv am fost aglomerata si n-am apukat sa mai dau din condei pe-aici.Sper sa nu se supere nici noile-venite in rindurile noastre ca nu le-am facut (m)uratura de rigoare, sper ca nu se supara pe mine...
Fetelor, noi nu merem la vot, ca-i departe rau Canberra de Melb. asa ca nu putem decit sa tinem pumnii sa fie mai bine in RO, chiar daca pe noi nu ne afecteaza direct, cu totii avem in tara parinti, frati, prieteni si ne doare ca viata lor sa ramina o continua alergatura pt. bucatura de miine(nu toti, ce-i drept dar marea majoritate asa se zbat)
Noi sintem binisor,hamdullillah si dorim la toti numai bine!
Ce mai fac proaspetele mamici???Dar proaspetele "arus"? Dar "luptatoarele"(vezi Coscos)? Dar furnicile lucratoare(Madelaine)? Dar...cu toatele, ce mai, ca fac scurta la mina sa insir??M-am lenevit, sa fie oare semn de batrinetze? Pupici in grup si va las, sa dovedesc intii treaba si mai vedem...