Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Nu-mi spune ca vii la moschee vinerea cand este intalnirea fetelor!!!
Eu merg acolo,cateodata saptamanal,cateodata mai rar;sigur ca timpul este o problema,dar incercam sa facem de toate;oricum aviz amatoarelor:este f.frumos,atmosfera esteextrem de placuta,de relaxata si chiar printre figuri noi te simti extrem de relaxat;uite mari alhillo va poate confirma,nu maricico?
Va pup si haideti sa ne vedem odata!

quote:
Originally posted by corina iulia

maryam draga, iti multumesc pentru al tau "bun venit" si ma bucur ca v-am gasit.
euscriu mai putin , cate od ata pt ca e limitat timpul si prefer sa-l sacrific citind despre voi care sunteti niste dulcinee.
despre limba araba, e simplu.
se fac din cand in cand cursuri la moscheea din colentina de invatare a limbi arabe, doar dati un telefon sa intrebati cand. in rest e ok.
va pupici.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

da, maryam, mai ajung doar din cand in cand pe acolo, din pacate. cand merg imi place, si-mi place cu fetele de acolo, chiar sunt dragute si stiu sa te faca sate simti in familie.
daca mai ajung, poate nu degraba, spune-mi cum sa te recunosc?
poate ne punem de-o taclala?:)
cu drag,
corina.
n.b. zambeste, poate va fi mai bine, ok:)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Coscos, am senzatia ca ceva scirtzie in relatia ta cu prietenul si fratele lui, ceva care-mi spune ca esti "folosita"(scuze, nu da o interpretare ironica!) si ar fi timpul sa rupi mai multe cozi de pisici!
1. Daca prietenul te indeamna sa treci peste afront, fara sa lamureasca niste trebi' cu fratele lui, inseamna ca pt.el conteaza numai beneficiile aduse de tine, in plan de afaceri si personal, fara sa-l coste mare lucru, fara sa-i pese de mindria ta personala, care are si ea niste limite
2. Daca seful a dovedit impartialitate, dindu-te numai pe tine afara(ca din cite spui, colega ar fi urmat sa plece nu peste mult timp), inseamna ca e ceva intre el si colega, sau pur si simplu a vrut sa se razbune pe tine din motive personale. Daca as fi fost in locul lui, v-as fi dat afara pe-amindoua, ca sa nu las loc de interpretari si totodata sa demonstrez ca nu tolerez situatii ce pot defaima firma in fata clientilor(certuri, etc..)
3. Ar fi o buna ocazie sa pun piciorul in prag(bineinteles, daca iti poti permite financiar sa rezisti pina gasesti alt loc de munca)-ori eu, cu toate drepturile financiare ce mi se cuvin la zi si onoarea"reperata"(hai, zimbeste si tu un pic!), ori ea, si sa se spele pe cap amindoi cu ea.
In ce-l priveste pe prieten, as pune problema asa: ori separam complet viata particulara de relatiile de serviciu, ori faci ordine (ai o discutie cu fratele) sa-mi acorde respectul cuvenit pozitiei si muncii depuse pt. firma.
Altfel nu vad cum ai iesi cu fata curata din asemenea viespar.Si ceva-mi spune ca seful e "imbirligat" cu colega, ori ea vrea sa-ti ia locul si pt. asta se "linguseste" pe linga sef. Incearca sa rupi pisica-n doua akum, decit sa-ti macine nervii! Inshallah sa iesi cu bine din impas si Allah sa-ti lumineze gindurile!
Fetelor, cucuietelor, nu va suparati ca i-am scris o intreaga epistola lui Coscos, dar nu ma lasa inima sa vad cum se zbate, saracuta!
Voi sinteti bine, sanatoase, voioase??
Eu am inceput iar sv, si sv ma supara, ci juniorul care nu vrea sa mai mearga la gradi', asa i s-a pus lui pata si-mi maninca sufletul pina-l conving sa-l imbrac si sa-l dau jos din masina! Asta-mi mai lipsea aku, dupa atita timp de gradi' sa-i vina pe kelie ca vrea sa mearga cu mine la sv, crede ca eu ma duc la zbenguiala! Kopkii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krisztina spune:

Fetele!!!!!raspund preznt,prezent,prezent...pentru toate zilele in care am lipsit.La inceput nu mi-am dat seama ca trebuie sa platim factura de net....si bineinteles l-au taiat...apoi dupa ce am platit de cite ori deschideam netul se lua curentul.....nu stiu de ce dar aici in fiecar zi se ia curentul de mai multe ori////asa ca nu apucam sa va scriu...dar acum sper sa pot repede sa va trimit pupici la toate,sa ii urez bun venit corinei.Coscos,,,trebuie neaparat sa lamuresti problema ta..in primul rind in ceea ce priveste relatia ta,apoi problema de serviciu.Pt ca daca ai inmdoieli in ceea ce priveste relatia sufleteasca nimic nu merge bine.Insha Allah sa se rezolve totul cu bine,si sa iti gasesti linistea sufleteasca.
Catan cum mai esti,ti-a mai trecut melancolia????Cind sint singura acasa si pe mine ma apuca asa cite un dor de casa,de ai mei...si pun repede televizorul pe romania international////dar au astia un program urit,plictisitor de numa.....si atunci mai bine deschid netul unde am legatura directa cu voi....asta daca nu se ia curentul.Aici e caldut...dar eu nu sint obisnuita cu statul sear apina tirziu.....fetelor nu stiu prin alte locuri cum e dar aici la 10 sear se merge in vizita si se sta pina pe la 1 nopatea.apoi acasa povesti pina pe la 3,,,,,eu sint chiauna de cap....ziua dorm pina pe la 12- 13 ca altfel sint gata.......dar asa incet incet incep sa ma descur si cu limba...chestii uzuale.Maryam mersi frumos pt rugaciuni...asa scurte pot sa invat si eu...si imi sint de mare folos.Tikk felicitari pt examenul de licenta,....incearca sa iei bilet de la alta companie nu de la tarom...si eu cind am venit aici am incercat pe la mai multe agentii si pina la urma am ales Malevul de ungaria ca au preturi bune.Fetelor va pup dulce pe toatesi promit sa semnez condica zilnic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

pe aici.

Coscosi-ti urez din tot sufletul sa se termine cu bine aceasta situatie ce i-ti face atit rau.
Dodosint de acord cu tine, ai perfecta dreptate, la fel cred si eu ca ceva ceva nu-i in regula cu tipa aia ce-i amaraste zilele lui Coscos.
Voi celelalte ce mai zice-ti ca eu una nu am vesti noi.
Pupici tuturor

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Salut fetele
Am racit rau si eu, si ma doftoricesc cum pot. Mai rau e ca nu stiu cum sa lucrez, pentru ca asa bolnava fug clientele de mine. Kristina mama, scuze dar am uitat tu unde esti acum? Am mintea cam scurta, ca spui ca se ia curentul la voi.In Syria? Stai linistita ca si la noi aici se ia. am si abonament la motor, asta mai nou, dupa ce ani la rind ne chinuiam sa dam noi drumul la motor. De citeva ori bune veneau vecinii ( israel) si ne bombardau statiile de electricitate. Hanen pupa-i pe puiutii tai, cred ca esti foarte ocupata. Hai ca fug, ma bag in pat , si sper miine sa fiu mai bine. Pupici la toate fetele fara deosebire.

Madelaine si cei trei muschetari

Mergi la inceput

N-o sa fie greu sa ma recunosti,ca sunt urata,grasa,am ochelari si.....stai sa ma uit in oglinda,rad eu rad da` cred ca nu-s departe de adevar...uite,stii cum?Eu stau mereu in acelasi loc,in partea din stanga profesorului pe ultimul scaun al randului(asta nu neaparat pentru ca,cred ca:"cei din urma...",sau mai simplu,cum intri pe usa,primul scaun al randului din dreapta,am mereu hijab din doua piese si port ochelari de vedere.

quote:

da, maryam, mai ajung doar din cand in cand pe acolo, din pacate. cand merg imi place, si-mi place cu fetele de acolo, chiar sunt dragute si stiu sa te faca sate simti in familie.
cu drag,
corina.

Mergi la inceput

Acum,sa te vaz cat esti de perspicace...

quote:

cu drag,
corina.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Fetele mele dragi ,dar ati scris nu gluma.
In primul rind Coscos draga taie odata tot raul de la radacina.Cum a spus si Dodo daca relatia ta scirtie cu prietenul si la serviciu nu-i a buna.Sa speram ca o sa-ti rezolvi problemele si ai o discutie serioasa cu prietenul .Poti sa-i spui ce te supara si vezi ce va raspunde ,daca se eschiveaza atunci e clar ...Inchallah sa fie asa cum tu iti doresti.Nu-ti faci griji ca de lucru vei gasi esti fata desteapta si nu s-a terminat lumea cu serviciul asta.
Madelaine surioara sanatate maxima ,da-i de leac racelii da?Te pupam dulce.
Corina Iulia bine ai venit printre noi.Sa speram ca te vei simti ca acasa
Aura ne bucuram ca esti pe aici prin zona.
Vazusem eu ca de citeva zile nu prea mai postati fete dragi pai unde va credeti?
amoodel fata frumoasa pe unde te plimbi ?Tot te mai lupti cu colicii?
Hannen si ea cu bebita ,vezi Maryam daca se incuscrira?
Maryam nu te mai autodescrie asa ca stiu ca arati f bine .
Dodo ce noutati mai ai?Va pup pe toate dulceeeeeeee.
Kris hai ca-i de rau pe acolo auzi tu sa i-a aia curentul credeam ca doar in Liban au obiceiul asta
Te pupam si sa ne dai vesti .
Va pup pe toate .
Denisa pe unde disparusi?Ttik cu scutire ca are examene hai sa-i tinem pumnii.
Va pupam cu drag Catan si trupa de piticei cumintei foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

salut fetelor...ma da' ce-ati mai scris..eu nu am mai apucat nici macar sa va citesc ca am multe multe de tot pe cap...plus o noua runda de examene peste vreo luna...azi am facut poze pentru "yearbook" si eu am avut un herpes de toata frumusetea pe botic...maine iau pozele daca sunt acceptabile postez ...in rest nimic nou ma pregatesc sufleteste sa termin cu invatatul si sa intru in randul lumii..si mai ales sa ii pot convinge pe ai mei ca a venit timpul maritisului peste mari si tari...ei stiu dar e asa,in perspectiva,nu vor sa realizeze ca de fapt e in cateva luni..voi cum ati facut sa fie cat mai putine lacrimi si vaitaturi??ca la mine cred ca intreaga famelie se pregateste de o depresie..eu rad acum,dar cine stie de munci de convingere o sa am de dus...offf :(
in rest totul e bine, examenele au fost excelente,si sunt vesti ca ceremonia noastra va fi transmisa pe internet,asa ca daca vreti,s-ar putea sa ma cam vedeti..
coscos,imi pare rau de tot ce ne spui,inshalla khair sa se rezolve cat mai bine,discuta si tu cu prietenul tau,si cu seful..ca nu e de gluma ..
restul dragelor va pup pe toate de multe multe ori,multa sanatate si sa aveti parte de tot ce e mai bun...

Mergi la inceput