Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)
Raspunsuri - Pagina 9
Catan spune:
Va cautai de-mi iesira ochii din orbite ,ce ti-e si cu batrinetile astea.Nu vazusem ca sinteti inca pe prima pagina.
Fetele sint nauca de ieri seara printesa , tuseste o tuse din aia f urita.Noaptea i-am zis sotului sa mergem la spital ca saraca nu mai putea sa respire.Mi-a zis sa am rabdare pina dimineata ca afara sint -20 grade si sa nu o imbolnavesc mai mult
am fost dimineata la dr a controlat-o si mi-a zis ca nu are nimic la plamini alhamdullah si m-am mai linistit si eu .
Eu semnez prezenta Dodo fetilii astea sint mai lenese de la un timp
Maryam luasi concediu ca nu te vazui de multicel?
Va pupa Catan si trupa de piticei bolnaviori
amoodia spune:
iote bre ca am inceput sa-mi intru in ritm.cred ca in vreo 2 saptamani ajung si eu sa scriu in fiecare zi
catanele mama saracii tai pui sunt bolnaviori mai mereu. eu zic sa te duci ori in romania ori in liban si sa le faci un control general ca nu prea e a buna.daca si doctorii la voi sunt ca la noi atunci mai bine ia primul avion si verifica-ti puiutii bine.eu aici m-am plans doctorului un an de zile de dureri la genunchi ca pana la urma chiar am crezut ca am reumatism si m-au trimis sa fac radiografii peste radiografii si mi-au spus ca nu am nimic.cand m-am dus in syria un doctor mi-a spus imediat ca am meniscul rupt la ambii genunchi(fara sa-mi faca vreo radiografie), am venit in norvegia si i-am spus doctorului NU CUMVA EU AM MENISCUL RUPT? si s-a uitat iar in calculatorul lui la raportul vechi de un an de zile si scria MENISC RUPT. pai era sa dau cu el de pamant ca atata incompetenta nu am mai vazut. de un an de zile ii spun ca am dureri si-mi spune ca nu am nimic si dupa aia sa-mi spuna ca DA am meniscul rupt. asa ca daca si la voi e la fel eu sper ca puiutii tai sa nu aiba nimic dar e cel mai bine sa faci o vizita la romania sau in liban si sa le faci un control general.
hanen spune-mi si mie cum dai jos kilogramele ca ale mele parca s-au indragostit de mine, nu vor sa plece si gata
in rest pe toate va pup dulceeeee si de acum sper sa scriu mai des.
hannen spune:
Bre venii k'o problema,arzatoaareee.
Ziceti-mi si mie,cele care vorbiti araba,mai mult decit buna dimineata(nivelul meu)cum se zice la cimbru in araba.
De fro 3 zile ma drogez mirosind ''ierburi'' si ioc.Nu-l gasesc si pace.In dictionarul plantelor zice ca face parte din familia luminacee(mint family) si in lb araba se cheama ZATAR,sau SATAR (za'tar;sa'tar)
DAR ,problema e asa si la thyme(cimbru de cultura)si la oregano si la marjoram(magiran) si la savory(cimbru)ii zice tot asa. Adica toate's Sa'tar.
Aku eu ce ma fac,cum gasec cimbrul nostru,ca la mama acas'????
Sa va spui si de ce.Am invitati la un gratar cu mititei si as vrea sa-mi iasa asa ka lumea,insa ce fac ca cimbrul care il am de acasa nu'i de ajuns la kg de carne care le am.
No,aku luminati-ma si salvati-ma voi ca eu una am innebunit si ''consortu'' la fel.
Amoodia bre,tu abia ai nascut ,aku vrei sa slabesti?Ai rabdare draguta.Se duc ele, kg nici o problema.Mai ales daca alaptezi.Eu dupa Amira am slabit in 6 luni ,am revenit la greutatea de dinainte de sarcina si nu m-am oprit,m-am tot dus in jos
Stii cica e o vorba''unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama si deci are nevoie tot de 9 luni sa devina femeie''.
Nu te lua dupa standarde si alte alea,nu te stresa ,o sa ai timp si de slabit.
Va pup dulce si va doresc sanatate la toate.
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
amoodia spune:
fetelor eu stiam ca baadunes si kisbara sunt leusteanul si patrunjelul dar nu stiu exact care e una si care e alta.cat despre cimbru sunt in ceata totala.
pai mai hanen ce ma fac eu 6 luni ???sparg toate oglinzile pe aici ca numai cand vad dantele pe solduri imi vine sa o iau la sanatoasa
dodo spune:
quote:
Originally posted by corina iulia
in egipteana ii spune cusbara:):);)
Ntzz, cusbara e coriandru!
Hannen, iubita, cimbrul nostru e zaatar (thyme in engleza).Aku, ca sa fii impacata, poti pune la carne din toate(eu asa pun)-cimbru, oregano, maghiran(chiar daca sint inrudite, aromele sint destul de apropiate), mai pun si busuioc. Ca sa intre bine aromele, "imbalsameaza" carnea de cu seara, mai rade si o ceapa, stoarce 1-2 lamii si-ai sa vezi ca se ling pe degete
Catan, iubita, mare necaz cu frigul la voi, acolo! Din pacate si puiutii, pina pe la 2-3 ani, mereu racesc, pe urma se fac si ei mai rezistenti, capata imunitate. Ce-ar fi sa-i propui consortului sa petreceti o parte din an in Liban, macar cind e frigul mai mare???Ca nici asta nu-i a buna, in fiecare luna s-o iei de la capat cu tusea si alte alea!
Amoodia, eu am ramas buna prietena cu kg, n-am vrut sa ma despart de ele, si-aku e prea tirziu, tre' sa astept pina o veni timpul sa reincep lupta, poate gasiti voi intre timp o reteta-minune!!
P.S. Hait, aku vad ca vrei sa faci mititei, taie lamiia de pe lista!
hannen spune:
Dodo ai dreptate,cusbara e coriandru,asa am lamurit-o.
Dar cu Zatar-ul ista is tot mai in ceata.Stiu ca e thyme in engleza(dar asta e cimbru de cultura)
Eu vreau SAVORY in engleza.Si asa cum spuneai toate au aceasi aroma(pt ca fac parte din aceasi famelie)deci la toate le zice Zatar.
Daca ma duc iar la spice shop,iar ma pune ala in fata sacilor sa aleg,iar la drogat cu mine ca habar nu au bre.I-a dus sotul sticluta cu thyme ,ce o aveam eu din japonia si nik,nu a stiut ce e a luat si punguta cu cimbru ce o am din ro. si mi-a cumparat al meu 4 buruieni ce se aseamana,dar de unde ca dupa vreo ora de mirosit se mixasse totul in nasul meu si degeaba.
Am de gind sa-i las 24 de ore prima data,apoi dupa alta framintare cu usturoi inca cel putin 12 ore.V-am zis ,vreau sa-i fac asa misto de tot.
Mai astept pareri,poate totusi luminez creierul ista.Aku fug la dhurh si apoi la soacra,vinerea suntem invitati la masa
Sa-mi traiasca socrelaaaa
Alaltaieri mi-a trimis kofta,gata prajita ,eu numai am pus-o in sos de tomate.Nu asa ca-i cool soacra-mea?
pt toate
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
Catan spune:
Hannen looool sa-ti traiasca socrela.Venim si noi la micii tai.Sa ne zici cum fu masaSi soacra-mea imi trimitea kebbe gata facuta ma duceam acasa si o incalzeam repede si cine crezi ca o halea fiind si cu burtica, moaVezi ce socrela am si eu?
Zaatar ei zic la tot ce este din familia asta ,dar eu stiu ca la supermarchete trebe sa fie un soi macar de cimbru (savory).I-am batut la cap pe astia prin supermarchete cica nu am auzit de asa cevacind am dat intimplator de el.Pus in pungulite mici statea triumfator pe un raft
Asa cum a zis si Dodo e cam liniste ce aveti fetelor?
haideti la povesti sa ne mai tainuim si noi.
Amoodia mersi ma gindesc si eu sa ma duc in calatorie dar mai am un an si ceva sa i-au cetatenia .Un doctor f istet ,ca dealtfel aici am gasit multi pe cuvint batuti in cap mi-a zis ca atunci cind sint mici copiii au imunitatea mai slaba si cind vor mai creste vor avea imunitate mai buna.Pupici lui Omar cel nazdravan .Nu-ti faci griji cu kg ca le dai tu jos.Eu in sapte luni aratam ca nouanici nu ziceai ca am nascut.
Hai va pup si mai trec sa vaz cine ce mai scrie .
amoodia spune:
salam aleykum
mai catanele schimba si tu doctori daca ti se pare ca nu sunt competenti.aici am cunoscut o romanca acum vreo cateva saptamani in urma si are o scumpete de fata de 2 anisori.tot asa a avut si ea probleme cu fata infectie in gat si doctorita i-a spus ca-si revine singura iar fata avea temperatura aproape 40 de grade, si mi-a spus ca a inceput sa tipe la doctorita ca ea nu pleaca pana nu-i ia analize din gat fetei si cica i-a luat pana la urma dar ii tremura mana doctoritei.
hannen pai iti aduc eu cimbru ca tot voiam sa ma autoinvit la gratarelul tauasa ca nu te mai droga ca-ti aduc eu cimbru.cu cate zile sa vin mai devreme? si totodata iti demonstrez ca tin la tine, nu te las sa pui toate kilogramele numai pe tine, te ajut si eu hehehehehe.
voi celalate ce mai faceti? ttk cum e cu examenele, deniusca tu cum mai esti? dodo tu acum ai grija de burtica si dupa aia iti dau eu dieta mea (daca oi gasi vreo una pana atunci) sa devii top model
cuscous tu ce mai faci?anca , aura voi ce mai faceti?
maryam nu ne lasa sa ne fie dor de tine prea mult, ca eu una ma relaxez foarte mult de fiecare data cand scrii aici. ai un gen special de a scrie,
daca am omis pe careva imi cer mii de scuze, dar acum am o memorie slaba rau de tot (nu ca inainte as fi avut-o mai buna) dar acum e si mai rau.
va pup pe toate si inshallah sa aveti parte numai de bucurii si zile senine.
teo
Krisztina spune:
FETELE!!!!!va pup pe toate si raspund prezent prezent prezent pentru toate zilele care am lipsit....dar am motivare!
Am fost la mare la Latakia si a fost superb.Soare,cald,ne-am plimbat...anul asta am ami fost in aprilie si nu credeam ca am sa revin iarna....dar uite ca surpriza!a fost prima data in viata mea cind ma duc iarna la mare...a fost superb.
Hanneh iti multumesc frumos pt adresa aceea....o sa imi ajute mult.Eu inca ma chinuiesc cu limba....incerc sa retin cit mai mult////Fac propozitii deja dar sint multe cuvinte care nu le retin nici cum....creierasul meu nu face fata.
Tikk iubito nu fii trista,cu timpul o sa accepte ceea ce iti doresti si tu...stiu cum e ca si eu sint in aceeasi situatie dar eu am cam facut ce m-a dus capul si inima.Cind am plecat de acasa le-am zis ce am de gind sa fac ..nu au fost incintati deloc dar asta e....si noi eram deja de 5 ani impreuna...era timpul sa facem si pasul acesta.Iar in ceea ce priveste locul unde o sa stati...pai normal ca acolo unde este mai bine si voi va simtiti mai bine este locul cel mai potrivit....nu pot parintii sa te tina o viata intreaga linga ei....eu asa zic...nu renunta,spune-le cu binisorul,consulta-te cu ei,asculta-le parerea dar spune-le ce vrei si tu....si pina la urma o sa fie bine.
Celor bolnavioare le doresc insanatosire grabnica si va pup pe toate!