Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

hannen, scuze ca te-am confuzat u cusbara, acum la-m intrebat pe sotu si mi-a spus ca cimbrul e rihan الريحان. e mentionat si in Coran la sura
ALRAHMEN (55), aia nr 12.

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

am facut conferinta aici acasa, l-am intrebat din nou pe sotul si...
vai hannan, iar te-am confuzat! dar noi cu cele trei limbi ale noastre.... scuze.
thyme= cimbru= zaatar
sweet basil, basil= busuioc=rihan
si asta e clar acum, sustin asta si in fata marii adunari generale
merci hannan pt site-ul de coran.

scuze pt graba cu care scriu si mai fac si greseli, dar e timpul sa predau stafeta si sunt la graba din nou.
va pupicesc pe toate, toate.
p.s. unde esti maryam?

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

asalamaleikum,
ce mai faceti dragele mele?in sfarsit ne-am intors pe acasa dupa o vizita cam lunga la socrii mei in emirate.
mai fetelor ,voi stiti ca sunt dependenta de voi,v-am accesat pe voi inaintea mailurilor,si odata ce am citit cat de cat am simtit asa o relaxare ca sunteti toate prezente +multe fete noi(salam la toata lumea).
in primul rand:mabrouk ptr hannen,amodia ptr noiii bebelusi si sa va bucurati de ei,sa fie sanatosi si sa aiba viata lunga si fericita-inshallah.
si ptr fata care sa logodit:mabrouk si casa de piatra si copii frumosi!si parintii se vor obisnui in timp..
de acum promit solemn ca voi fi prezenta .salam la vechile mele fete:maryam,hannem,dodo,catan....toata lumea.
allah hafiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Waleikum salam, Gulshan!!
Cum fu, cum fu, calatoria???? In ce Emirat ai fost?? Ca si mie mi-e dor sa merg cit mai curind, dar tre'sa stau la mantinela un timp...Krisz, te dai mare ca fusashi la mare, hai? Iete sic,, si noi furam ieri la mare, la Sorrento, sa vedem delfinii, si-am pus si de-un BBQ acolo, sa nu zicem c-am mers "pe uscat". Am venit rupti de oboseala, cei mici au adormit prin masini instantaneu si cei mari cascam de mai sa crape pietrele dar fu bine! Unde mai pui ca la noi a venit vara
Fetelor cu iarna la usa le trimit o raza de soare sa le incalzeasca geamurilesi va poftesc pe toate aici sa punem de-o birfa asa, ca intre "fomei".Pupici!

Mergi la inceput

salamaleikum,
draga dodo,a fost f fain(ca de fiecare data de alltfel),singura problema e acum cand iar trebuie sa fac totul singura(gospodareala)ca pe acolo ...vizite si plimbareli mai mult.dar imi revin eu repede...sper.socrii mei locuiesc in AL-Ain,e mai mic decat dubai sau abu-dhabi,la fel ca sharjah sau ras-al-khaima.dar e frumos si tare-mi place ,iar copiii se distreaza de minune acolo.acum amandoi sunt raciti,probabil ca diferenta de temperatura...inshallah o sa treaca.
hai mai fetelor,atat am asteptat sa va ''revad''iar voi disparusera-ti cu toatele.
va pup pe toate si s-auzim de bine,ok?inshallah.

allah hafiz
si avem poze noi in album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisuca spune:

Oops...
Salam, dragele mele! Iar n-am scuza pt. intarziere si nici pt. indelungata mea absenta. Adevarul e ca singura "scuza" cu care pot veni este aceea ca mi-am pierdut abilitatea de a-mi gestiona timpul asa cum trebuie. Sunt o dezordonata .

Dodo, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu condimentele... eu nici macar "buna dimineata" nu stiu cum se zice in araba .

Nu stiu ce s-a intamplat cu Coscos, nu a mai dat nici un semn ca ar fi mai bine, poate ca a ascultat de Dodo (parca?) si a pus piciorul in prag? Costina, daca ne citesti, raspunde cu un mesaj cat de mic. Sper ca esti bine!!!!!!! Suntem ingrijorate pt. tine.

Fetele care faceti BBQ, cum il gatiti voi? Si din ce carne Vita? Ca eu sunt nevoita sa suport mirosul de carne de porc gatita de ai mei. Si nu ca mi s-ar face pofta de carnea de porc, dar parca as mai manca si eu cate un gratarel micut. Desi... uite-asa m-am facut! Mai mare rusinea! Si nici nu stiu cum o sa mai reusesc eu sa slabesc. Asta vara am tinut un fel de cura... mancam niste batoane de napolitana-cu-cioco-cu-gust-de-pamant-cu-nisip si ceai de papadie si multa apa... reusisem sa slabesc in jur de 6-7 kg, dar acum am revenit la "cura" de om al muncii: dimineata - mai nimic, cand apuc in restul zilei - , chipsuri sau cel mult un sandwich cu snitel din piept de pui (nu va ajut deloc, asa-i?), iar seara - tot felul de chestii. Rareori mai apuc la cate-o supa sau ceva gatit, in principiu pui cu orez sau legume (deh, retetele iubitelului meu!!! si ce bine gateste el!)...

Si uite-asa m-am chinuit eu sa colorez mesajul si iar am pierdut timpul. Si acum am treaba, prin urmare nu mai pot sa scriu...

Va pe toate dulce dulce dulce dulce dulce dulce dulce dulce dulce (oops, s-a blocat tastatura ) si ca nu am mai dat pe-aici, de citit va citesc, dar nu am intotdeauna timp sa mai si scriu si de multe ori nu am mai nimic interesant de zis, deci as umple spatiul degeaba...

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Fetelooooooooorrrrr eu murii azi de frigcind am iesit cu piticul afara sa-l duc la gradi erau minus 42 de grade da ce nu ma credeti?ieri eram mai bine ,cind am intrat in casa ma pocnit o durere uriasa de cap de am simtit ca imi explodeaza
Ce ma fac eu fete dragi?Imi dau eu silinta sa-mi i-au carnetul ca nu mai e de trait aici
Denuisa stai linistita ca nu umpli paginile de pomana ne bucuram sa auzim vesti de la voi fete dragi si frumoase.
Gulshan bine ai revenit.
Dodo mercic frumos de raza de soare, trimite-ne un soare asa din ala dogoritor sa imi arda capul ca nu mai poci cu congelatorul de aici.
Maryam unde esti ca ne e dor de tine
Amoodia cel mai mult ma sperie frigul asta care aduce numai boli o sa vaz daca nu-mi mai place de Canada imi i-au jucariile si plec pe tarimuri mai caldePupici la Omar si la mamica care se vaita de kg multele
Pupici la toate fetele cu drag Catan si trupa de piticei cumintei foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Salam aleikum, fetelor!!

Nu am mai intrat de atata vreme pe DC si mi-a fost tare dor de voi toate. Am avut probleme mari cu reteaua la birou, asa incat am stat fara internet vreo 2 sapt. Teroare.
Dar acum s-a rezolvat si primul lucru facut a fost sa vad ce mai e cu voi. Ma bucur ca sunteti bine ( o raceala de sezon, sa se asorteze cu vremea, nu se pune la socoteala).
Eu am durere de cap persistenta de vreo 2 zile, ca imi vine sa ma lovesc cu el de pereti, poate nu mai simt.
Discutie serioasa nu am reusit sa am cu seful meu, e tot timpul plecat, dar sper ca pana in sarbatori sa apuc sa il prind la inghesuiala si sa il iau la-ntrebari. Cat despre colega aia problematica, mai toata lumea e nemultumita de ea, dar deocamdata nu se poate lua nici o masura, ca nici macar seful nu se mai poate lua de ea fara sa provoace o discutie anapoda, care sa dureze cel putin doua ore. Asa ca... totul e in aer.
Eu sunt deprimata, ca uite in 3 zile ma fac mai mare cu un an, si cred ca o sa de suparare, ca ma simt ca o "loser".
As fi vrut ca asa, in cadru festiv, ca tot se suprapune ziua mea de nastere cu craciunul, sa ii anunt pe ai mei si pe domnu', de convertirea mea, dar cred ca le-as strica sarbatoarea alor mei. Nu stiu ce sa fac, parca n-am curaj sa le spun inca.
Acum, asta e , "om trai s-om vedea", cum zice romanu'.
Fetelor, va pup pe toate, inc-o data, si diseara mai scriu ceva, ca sa recuperam timpul dus pe apa sambetei.

A voastra

Costina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisuca spune:

La multi, multi, multi ani, draga Costina!
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea, dar inshallah totul va fi mai bine in viitorul apropiat!

Si eu le-am spus mamei si bunicutzei mele sa nu mai insiste atata cu prajiturile de sarbatori "pentru mine", ca eu nu mai sarbatoresc Craciunul, dar apoi mi-am dat seama ca am fost cam prea dura, ele nu au vrut decat sa faca ceva pt. mine... E complicat, si iti va lua ceva vreme sa le explici ce si cum, dar ale mele au inteles.
Taticutul meu e mai altfel, cred ca nu il prea intereseaza nu stiu cat...
Trebuie sa plec, fetele, sa ne regasim cu bine si mai semnati si voi condica, pentru ca eram destul de active inainte si parca toate v-ati lasat pe tanjala!!! Asa ceva...
Va dulce

Denisa

Mergi la inceput

salamaleikum ,
ce mai faceti?ma bucur ca mai scrieti din cand in cand...
la multi ani draga coscos,sa fii iubita,sanatoasa si tot ce-ti doresti----viata cat mai lunga si copii frumosi----inshallah.(si mai bine lasa ''declaratia despre convertire'' dupa---parerea mea...).
denisuca,esti tare dragutica-mashallah.
hannen,ce mai faci-cum sunt fetitele?maryam pe unde esti???

fetelor:va rog sfaturi,de la toate:cum v-ati intarcat copiii?fiica-mea are acusi 2ani,adica alhamdullilah ca am reusit asa cum ne invata quranul,dar totusi cred ca e deajuns ,dar ea nu da semne ca i-ar trece prin capusor ca se poate adormi altfel sau oricand doreste ea...
astept sugestiile voastre,vorbesc fffff serios.
si scrieti si voi mai mult de aveti timp,ok?
pupici la toate,
allah hafiz

Mergi la inceput