Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Dana nu am primit nici o veste in legatura cu scannerul lui Rayan ,tocmai ptr ca nu a iesit nimic ,alhamdullah.
Nu am auzit nimic in legatura cu cifra 13 ,stiu ca si la ei au niste chestii ca la noi ,daca iti tiue urechea dreapta are o anumita semnificatie,daca copilul merge de-a busilea vine cineva in vizita(asta de la soacra mea)
Maryam.Pupici la fetite.Va pup ca sint in prizama grabesc cu el la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krisztina spune:

VA saluta arus a voastra!!!!Marti seara a a fost sehul si insha Allah acum sint cu verigheta pe dreapta...Logodnicul meu a tradus tot ce a spus el si am zis amindoi in romaneste ceea ce a zis sehul...apoi s=a zis Al Fatiha,ne-a mai povestit sehul un pic despre viata de familie...fetelor aveam niste emotii ca tremuram toata ...dar toata lumea a fost draguta vorbeam cu mine,toti se uitam si povesteau,eu inteleg ceva dar la debitul lor pierd sirul cuvintelor.S-a servit budinca,suc,prajituri,am cintat,am dansat...insha Allah totul a fost foarte bine.VA multumesc la toate de urari si sper sa va pot scrie cit mai repede de nazdravaniileInca nu e cazul dar eu abia astep!!!Ma grabesc acum ca trebuie sa termin de facut yabra...dar o sa va sciu mai multe data viitoare.MAryam mai stii ceva rugaciuni asa cum mi-ai scris aceea de data trecuta???Asa mai scurte un pic ca pt mine care inca mi-e greu sa invat fraza lungi???
Tikk multa multa bafta la examene...hai ca nu mai e mult si te faci cu diploma!!!!
CAtan nu ai scris rezultatul de la examinarea piticului tau....insha Allah sa fie bine.Anca iubita inca nu am apucat sa te sun..stii tu cum e ...toata lumea te cheama in vizita,unchi ,matusi...mai mult plecata sint decit acasa...toata lumea vrea sa ma vada,vin cu cadouri...abia apuc sa dorm...aici se culca lumea foarte tirziu..iar eu sint obisnuita sa dorm cel putin 8 ore...
Va pup ,aveti grija de voi si piticii vostri!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Am postat mesajul ,da` cred ca s-a sters,asa ca am sa-ti spun Kris,din nou Mabrouk min elf si Inshaa ALLAH sper sa gasesti in logodnicul tau exact ceea ce-ti doresti,sa ai parte de tot ce-i mai frumos si mai bun,sa aveti impreuna o viata curata,frumoasa si mai ales sa devii o buna musulmanca.Sper ca fiind acolo,cu mult mai aproape de lucrurile astea,avand posibilitatea sa vezi cu proprii ochii si sa faci analize si comparatii vei gasi in islam un moD mai bun si mai aproape de bine pentru viata ta.Am sa-ti scriu 2 duaa,pe care le poti spune mereu in gand,acum ai si de la cine sa inveti,e important chiar ca el sa te asculte,pentru ca astfel esti sigura ca nu inveti eronat.
Aceasta ruga se spune de catre cineva care se indoieste de credinta.
Authu bilahhi min a saitan a ragim
Hua aualu wa akhiru wa zahiru wa batinu wa Hua bi kuli sai in alim.

(Caut adapost la ALLAH impotriva lui seitan cel alungat,
El (ALLAH) este cel dintai si cel cel de pe urma ,cel neascuns si cel ascuns si El este Atoatestiutor)
iar aceasta se spune de catre cel ce se teme sa nu-i faca asociati lui ALLAH
ALLAHUMAinni authu bika an usrika bika wa ana alamu wa astaghfiruka lima la a`alamu.
(O,ALLAH, cauta adapost la Tine ca nu cumva sa te asociez cu stiinta si cer iertarea ta pentru ceea ce fac cu nestiinta)

Va doresc numai bine tuturor,ei,da` chiar ca nu-i bine,unde v-ati ascuns?Dodo,hannen,amoodia...
Pupici pentru fetele silitoare,care vin la condicuta cu regularitate si deasemenea pentru fiecare dintre voi,cu mult drag.
Despre superstitii,eu stiu ca este un pacat in islam sa crezi in semne indiferent care ar fi ele,asa cum are 13 la origine(!?!)...

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Sa incep : HannenMaryam DenisucaAncattkCatan( surioara) Krisztina Aura dodo CocosAmoodia si daca am uitat pe vreuna sa imi fie cu iertare va rog. Va citesc cu drag, si de foarte multe ori cind vreau sa raspun, nu reusesc. Sint ocupata intre munca, casa, copii...si casa noua pe care o terminam la ultimul etaj. Si cum a venit frigul..si ploaia e groaznic. ttik a fost atit de frig aici, si vijelie cum ai spus, asa e cu mediterana asta cind vine iarna tuna afara de se sparg cerurile. Nu-mi vine sa-mi scot nasul afara . Aici , cica e frig, dar cum o fi in Romania? Sint de 11 ani aici si parca am uitat ce-i iarna adevarata. Aici iarna numai tuna, fulgera si Mai am de citit si pagina a 2 a dar nu mai aveam rabdare sa va raspund si eu.

Madelaine si cei trei muschetari

Mergi la inceput

Ok acum ca mi-am revenit...Hannen bine ai revenit printre noi. Sa-ti traiasca puiutele sa va bucurati de ele. Si sigur ca le iubesti pe amindoua la fel. Hai sa va zic eu una buna, inainte sa uit. De abea nascusem pe Yasmina ( prima fetita) si la doua luni, cind alaptam si eu am ramas iar gravida Eram intr-o stare nu stiu cum sa va explic. Va dati seama de abea nascuta, si dupa o sarcina aproape toxica, vomam in continuu, asa ca m-am dus cu o falca in cer si cu una in pamint la doctorul meu sa-i cer socoteala, ca eu fiind mica si prostuta( 22 jumate) nu stiam ca pot ramine asa repede gravida , mai ales ca doctorul meu ma asigurase ca ...atit timp cit alaptez, nu ramin gravida. S-a socat si el prima data, credea ca am venit cu alte probleme...A doua sarcina a fost total diferita. Nici nu am simtit ca sint gravida, adica tot discomfortul de la prima sarcina, asa ca am sperat si eu cu sufletul la gura ca e baiat. La echo insa era tot fata...Ce suparare pe mine...numai ca sotul meu saracul a spus ca e binevenita si a doua fetita. Asa a venit Racheane. Apoi dupa 3 ani, noi am hotarit sa mai incercam odata, poate vine si baiatul...deh...duce numele mai departe si stiti voi fetelor, la suniti legea spune ca daca ai doar fete...averea se duce si pe la veri... Asa ca am avut curajul si am mai incercat, iar Allah Taalla ne-a trimis prin bunavointa lui si pe Youssef. Asa ca iata-ma mamica de 3 copilasi , toti de scoala.
Acum normal ca ma bucur pentru ei, de fapt cind am nascut-o pe Racheane dragostea pentru ea a venit odata cu nasterea ei. Mare adevar in asta. Amodel nu fii trista, noi sintem aici cu tine sa te incurajam, si sa nu faci cumva depresie. Lasa ca se rezolva problema. Sigur mergi la doctor nu? trebuie sa-ti dea un tratament bun. Sintem alaturi de tine macar cu gindul si ne rugam la ALlah sa te ajute sa te faci mai bine repede. Maryam multumim pentru duuat. Chiar erau necesare astea doua . Dodo pe unde mai esti? te asteptam cu vesti noi. Fetelor eu sint ocupata cu casa noua, pina peste cap, mai am citeva luni si sper eu sa termin si sa ne linistim si noi. Ancuta esti o dulceata, vad ca si la voi este frig rau de tot. Noi avem prieteni pe acolo si ne spun ca si acolo la voi e frig... ttik nu-ti face griji ca noi iti uram din suflet bafta multa la examene si o sa vezi ca reusesti. Mabrouk pentru Arusa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Fetelor, a trecut raceala si ma simt foarte bine.Krisztina, casa de piatra si numai fericire. Hannen ,Maryam ,Dodo,Coscos ,madelaine ,Anca ,ttik ,Catan, Mary anva pup pe toate.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Fetelor pe unde mai sinteti? Nu mai aveti noutati sa ne povestiti? Aura bine ca ti-a trecut raceala. Si aici este o vreme groaznica. Am iesit azi putin din casa si m-am congelat. Pe la voi cum mai este? Va pupic pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

O sa scriu un mesaj pe fuga ca ma asteapta piticul nazdravan.
Aura ma bucur ca ti-a tracut raceala si sanatate multa.La voi se face vaccinul ptr gripa?Daca da sa-l faci si tu ca anul asta o sa vina o gripa f urita.
Madelaine daca la tine mama e frig la noi crapa pietrelenumai cind ma gindesc ca trebe sa scot nasul afara ma apuca chiauneala
Maryam mi-i dor sa ne mai conversam ,saptamina asta eu tin post ,recuperez si ma simt asa mai ametita ,lipsa de cafea isi spune cuvintul
Kris sa nu ne uiti arusa da?
Fetelor stie cineva de Dodo ca nu am mai vazut ca a postat de multisor?
Dodo esti bine mama ca ne ingrijorezi.
Anca tot e frig la voi?
Denisa ,Hannen pe unde mai sinteti?
Amoodelu a trecut problema?
Va pup si eu ca -mi i-au zborul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

quote:
Originally posted by Catan

O sa scriu un mesaj pe fuga ca ma asteapta piticul nazdravan.
Aura ma bucur ca ti-a tracut raceala si sanatate multa.La voi se face vaccinul ptr gripa?Daca da sa-l faci si tu ca anul asta o sa vina o gripa f urita.
Madelaine daca la tine mama e frig la noi crapa pietrelenumai cind ma gindesc ca trebe sa scot nasul afara ma apuca chiauneala
Maryam mi-i dor sa ne mai conversam ,saptamina asta eu tin post ,recuperez si ma simt asa mai ametita ,lipsa de cafea isi spune cuvintul
Kris sa nu ne uiti arusa da?
Fetelor stie cineva de Dodo ca nu am mai vazut ca a postat de multisor?
Dodo esti bine mama ca ne ingrijorezi.
Anca tot e frig la voi?
Denisa ,Hannen pe unde mai sinteti?
Amoodelu a trecut problema?
Va pup si eu ca -mi i-au zborul

http://community.webshots.com/user/catya106

Catan , multumesc mult.
Da , aici se fac vaccinuri contra gripei prin seguritatea sociala deci gratis , de altfel aici aproape totul e gratis , operatii , consulte , diverse medicamente.
Madelaine si aici e frig, in timpul zilei sint aproximativ 20º iar noaptea ajunge la 10º.
Voi celelalte pe unde mai sinteti?

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salam aleikum!
Si eu pe aici,citesc si atitca nu-i timp,da' voi fete dragute intelegeti,nu asa?
Am racit,ma doare tare in git
Dar cel mai mult ma ingrijoreaza dodo,oare ce-i cu ea?
Si aici e cam frig,se vede dupa conditia mea(racita)
Uite , gasesc o secunda sa va scriu si ce credeti ca a facut Amira?
A luat poseta lui mami,a dibuit rujul(shiseido) si l-a distrus fetelor
Uite acum cind va scriu,de aia se facuse asa liniste deodata.S-a mizgalit pe picioare, pe ochi, pe maini...si rujul,rujul arata jalnic,ca mincat de Grivei
Succes la examene ttik,pupici multi la toate,fug pina nu distruge casa ,teroristaasta mica.

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput