Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)
Raspunsuri - Pagina 2
hannen spune:
Pupici la fetici!
Amoodia draguta m-ai ingrijorat cu nasterea ta.Ce ai patit,cum a fost?
Imi pare rau ca te-ai chinuit si ca inca mai ai rani,dar Inshaa ALLAH ca totul va fi bine.Pupici tie si lui Omar si cind ai timp povesteste-ne si noua peripetiile tale (nasterea)daca nu cumva numai amintindu-ti te apuca fiorii.
Cucuietelor eu una imi fac griji de Dodo,prea e disparuta de ceva vreme.Sper ca esti bine
Un pupic pt toate petrecere frumoasa Krisz.Catanele ,sanatate la puiuti.
Madeleine frumoasa,unde esti?
Aa,Amoodia ziceai ceva de cuscreala?Pregateste ''zestrea'' ca le dau scump
Da' banuiesc ca nici tu nu ai miza mica, ai?
Pupici de la noi
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
Coscos spune:
Fetelor, semnez si eu condica, asta asa, ca ma avertiza Denisuca.
N-am timp, n-am timp, ce sa-i faci. Va citesc zilnic, sunt la curent cu toatele, va pup pe toatele, si acum va las, ca tre sa fug.
A! Denisuca, n-am intrat sa vad daca mi-ai scris, dar o sa verific maine.
Hannen, Amoo, ati avut amandoua timp si rabdare sa imi raspundeti cum e cu nasterea; va pup dulce. Celelalte mamici: voi ati uitat, sau tineti secret?
Acum va las fetelor.
Dar chiar, ce-i cu Dodo?
PA
aura 1974 spune:
quote:Multumesc mult. Esti foarte amabila. L-am gasit ,raceala mea cred ca o sa dureze si unde mai puneti ca mi-au venit si cei rosii. Toate claie peste gramada.Sint ca untul pus la soare.Pupici tuturor.
Originally posted by denisuca
Aura, uite aici Panadol pe un site in spaniola: http://www.gsk.com.mx/pconsumo/panadol.html . Trebuie sa fie si pe-acolo!
Denisa
cuerpo sano , mente sana
Krisztina spune:
Hop si eu sa semnez condica!!!!oricum afara e un frig de zici ca o sa crape pietrele..ploua,ninge,bate vintul...bine ca mi-am adus haine groase.Amoodia sa stii ca si eu sint tot singura,nu prea o sa inteleg nimic dar logodnicul meu o sa traduca tot....ce sa fac daca inca sint novice in limba araba????Oricum am stabilit din nou o data;maine seara la 9 vine sehul, Insha Allah....apoi am sa va povestesc cum a fost...in fiecare zi ma uit la verighete....si abia astept sa o pot purta.
Amoodia eu cred totusi ca o sa ai nevoie de o sutura secundara...nu e placut dar se pare ca nu ai ce face....nu ti-ai facut o antibiograma din plaga?????si sa faci tratament antibiotic....apoi sa vezi cum evolueaza.....Va pup pe toate,abia astept zilnic sa deschid netul sa vad ce mai faceti...
ttik spune:
salutatari fetelor...mama mea da' ce=ati maiscris..eu am venit repede cu scutireaca sunt in examene si e vai de capul me,ca mai am si o raceal de toata frumusetea,am o voce de pavaroti in devenire..
ma bucur pentru toate,krisztina,inshalla vei avea parte de toata fericirea ,te sarut dulce si alf mabrouk.
va pup pe toate celelalte,catan,maryam,denisura,coscos,amoodia,madelaine,dodo,anca ,aurasper ca nu am uitat pe nimeni..eu inghet de frig aici ai fost niste ploi si vanturi de toata frumusetea aici,am crezut ca se scufunda insula asta...nu stiu ce sa ma fac am atat de invatat,si ma gandesc ca peste vreo 2 luni se termina(daca profu' de marketing nu se gandeste sa=mi amane licenta)..si dupa aia,tine-te trebi si birocratie,pana ajung eu in emirate la caldura..si incepe sa imi fie frica,ca o sa mi se schimbe viata la 180 de grade...plus gradele in plus din emirate..hihi... offf off ca nu e omul niciodata multumit..
maryam,catan,faza cu usa blocata mi s-a intamplat de multe ori..chiar de eid anul trecut,io in curatenii si kebbe,se apuca dom' tovaras logodnic sa repare usa(care nu avea nimic,dor asa de plictiseala vrea sa schimbe yala)..si bineinteles ca s-a stricat iremediabil,eu inauntru,el afara,de eid totul inchis n=am gasit pe nimeni sa o repare..si am renuntat la yala:)pentru 3=4 zile..noroc ca aici nimeni nu fura..aveam o fata cand imi aduc aminte hihihi...
madelaine unde esti?pe la voi a batut vantul ca aici au fost niste vijelii...
hai ca v-am pus in tema cu vremea in mediterana..
hai ca am terminat si cafeaua si tot nu am inceput sa invat,maine la 8:30 am primul examen..hai tineti-mi pumnii,si pe 8 februarie va invit sa ma vedeti online,ca transmit ceremoria de acordare a diplomelor..daca nu mi-or da o pagina alba pe care sa scrie:"erai pe dc in loc sa inveti"!!!
si o sa incerc sa pun o poza doua in album,asa doar pt voi
va sarut!!
Coscos spune:
Ttik, multa bafta la examen(e). Si o sa treaca si licenta, si apoi. o sa iti amintesti cu nostalgie de toate incercarile astea studentesti.
Acum fetelor, eu intrai doar ca sa va intreb ceva, rapid: pe 22 Noiembrie se serbeaza Independenta in Liban, sau pe 14 Mai?
Sper ca poate cineva sa faca si in mintea mea lumina.
Va pup si fug.
anca67 spune:
Coscos,draga mea,e pe 22 noiembrie.Adica a fost ieri.
Bine mai fetelor de mai la nordul planetei asteia,asa frig ne trimiteti voi!?Pai acu' vreo saptamana erau 30 de grade afara si acum de-abia daca urca termometrul la un biet grad si ala zgarcit!Si mai e si vantul asta nenorocit,stiti voi ,vorba tiganului:sa fie cat de frig,numai vantul sa nu bata!!!!!!!!
Eu nu-mi pun atat de mult problema scufundatului,cat a zborului cu tot cu casa!
Numai bine si sanatate la toata lumea.
Catan spune:
Ttik sa speram ca ai scapat cu bine de febra examenelor.Felicitari ptr licenta?ca sint batrina si nu ma mai tine memoria.
Kris felicitari si sa fie intr-un ceas bun.
Maryam daca tot e moda aici cu incuscreala hai si noi sa ne facem cuscre?
Amoodel cum e bebelu tau?I-au mai trecut colicile?
Hannen printesa mica cum e ?????Pupici dulci
Dodo scumpa pe unde esti ca ne ingrijorezi.
Mary ce noutati mai ai?
Anca noi stam bine aici deci la minus un grad doua acolo nu mai conteaza nu?In Beirut erau ieri 8 gradeVa pup pe toate in cor.Ieri am facut un mesaj lungggg dar nu a mers bine internetul si nu l-a trimis
maryam spune:
Maryam daca tot e moda aici cu incuscreala hai si noi sa ne facem cuscre?
Daca e in trend...hai!!!Da` ce ne facem dc nu-s compatibili/ mai incolo?...chiar ca mi-era dor de tine,unde disparusi?
Va pup pe toate si dati-ne de veste!!!
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
Kehleyr spune:
Buna fetele,
Am o intrebare pentru voi. Discutam pe alt subiect despre semnificatia lui vineri 13 ca zi cu ghinion. Eu stiam ca vine de la ceva cu templierii, in fine, nu intru in detalii ca nu vreau sa va consum timpul. Dar cineva (nu de religie islamica) zicea ca si in religia islamica s-ar considera ca vineri 13 e cu ghinion, pentru ca ar fi ziua in care Adam si Eva au muscat din mar, si ziua in care a murit Adam. Asa e sau suntem total pe de alaturi?
Catan pana la urma ti-a zis medicul ceva de Rayan? Am mai citit eu subiectul vostru, dar parca nu ai mentionat...