Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)

Unde sint musulmancele mele(partea a 5a) | Autor: Catan

Link direct la acest mesaj

Felicitari Kris ,mult noroc in viata ,tot ce iti doresti sa se realizeze (si copiii frumosi si sanatosi in viitorul apropiat).
Maryam imi esti atit de draga ,imi imaginez ce faza ,dar totul e bine cind se termina cu bine.Hai sa-ti povestesc cu sotiorul meu plecam la un picnic si cu sora mea si niste prieteni si m-a trimis pe mine inainte.M-am dus eu grabita sa nu intirziem.Dupa vreo jumate de ora ,sun in disperare si nu-mi gasesc sotul acasa.Am crezut ca a uitat.Dar nu ,nu uitase ci a ramas pe afara a trintit usa la casa si cheile erau inauntrusi socrii mei erau si ei la munte.A venit in sort si in papuci pina la noisi am anulat si plecarea.
Dodo pe unde disparusi bre?
Coscos o sa strigam si pe tine urarile de nunta ().Hai sa va zic cum am reactionat la o nunta (mai la tara).O prietena m-a invitat la ea si aveau o nunta .O fata frumusica defel(,mireasa).Cind a venit ora darurilor sa cad sub masa .Mama fetei urla cit o tinea guraaa (ceva de genul lililiiiii, hahha si nu mai stiu eu ce zicea si arata aurul pe care mireasa la primit de la x si y si striga cit o tinea gura mireleeeee ,mireasaaaaa,,m-am distrata copios eram in faza de tranzitie cind nu intelegeam mare boaba din limba araba,dar le potriveam eu stiti voi surdul nu le aude dar le potriveste.
Hai ca iar m-am intins .
ieri am fost la dr i-am vaccinat .Iar am fugit cu aia mica la raidografie (din fericire nu mai are pneumonie ).I-am facut si Prevnarul si piciului vaccinul antigripal.Pupam dulce pe toate fetele Maryam,Aura <Dodo ,Tick ,Coscos ,Mari ,Anca ,Hannen <Madelaine(surioara mea )Denisa <kris miresuca noastra cea frumoasa.Daca am uitat pe cineva sa-mi fie cu iertare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

A salam aleikum!!
Maryam iubita,esti o comoaraAre dreptate Coscos,ne ungi sufletele cu vorbele tale.Iti multumesc din suflet pt. cuvintele frumoase
Krisz,felicitari,casa de piatra si cit mai curind citiva
Coscos draguta,in ce dificultate ma bagasiE greu de descris in cuvinte ce simti atunci cind nasti.Dupa momentul nasterii (cind nu simti decit durere sfisietoare) curiozitate si nerabdare sa-ti vezi cit mai curind copilul,atunci cind deodata totul se opreste in mod miraculos dupa ce bebelusul a fost expulzat,cind ii auzi primul tipat ...mie mi-au dat lacrimile,doar vroiam sa o tin in brate.Am vazut ca este fetita cind o tinea dr. de picioare(chiar cind a scos-p si a taiat cordonul)Vroiam sa o ating atunci,sa o miros ,sa o sarut ,sa admir creatia superba,cea mai frumoasa creatie a lui Allah.
Eu sunt fascinata de miracolul acesta al evolutiei intrauterine,o admir ,asa cum am facut si cu Amira si ma gindesc,cum e posibil ,cit de frumos,cit de greu ,cum se formeaza acest organism atit de complex,cum stau ei acolo in uter,ce simt,ce...ce...multe intrebari.
Nu stiu ca urmeaza sa se nasca,sa traiasca,ca de fapt de abia de acum in colo incepe viata.Probabil e asa ca in cazul celor care nu cred in viata de apoi,ei cred ca asta e viata,cea paminteasca,poate asa si bb,nu stie ca viata abia incepe .
Ma uit la piciorelele ei ,atit de micute,la calcaie si ii zic'' cu astea o inghesuiai pe mami in burtica'' .Si ce meciuri de fotbal avea
Cit am fost gravida ma gindeam daca voi iubi si acest copil la fel de mult ca pe Amira.Ce ginduri prostesti.Sotul meu imi zicea''odata cu copilul se naste si dragostea''.A avut dreptate!Nu-mi imaginez viata fara ea,parca o am de-o vesnicie,parca o stiu de o viata,ca si pe Amira.Mi-e imposibil sa cred ca nu le-am avut toata viata .Parca sunt ale mele ,nascute odata cu mine
Cred ca am luat-o rara.
Catanele,multa sanatate la pitici.
Dodo unde-mi umbli?Sper ca esti bine si te
Cite un la toate fetele,Amoodia(cum te simti,ce face bb?)Denisuca,Aura,Madeleine,ttik,Marie.....
Daca am omis pe cineva ,imi cer scuze,de vina a memoria

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca67 spune:

Salam aleicum,

Vin cu scutirea imediat!Am uitat sa cumpar pay-card pt. abonament si mi-au facut hrrst! la cuplare.Vad ca s-au petrecut muuulte de cand nu ne-am mai "vazut".
Nici nu stiu in ce ordine s-o iau.Sa incep cu cei mai mici membri ai forumului,asa,pt incurajare!Deci,Ysra bine ai venit pe lumea asta nebuna si intoarsa cu susul in jos si insha Allah,pana sa apuci si tu sa intelegi cam ce se petrece pe aici,sa fie mult mai bine decat acum!
Sa fii nastrusnica si mancacioasa spre bucuria parintilor tai.Iar voi sa aveti sanatate si putere sa va bucurati de copiii vostri!
Kris,sa ai "casa de piatra",oriunde va fi ea!Sa aveti intelegere,respect si iubire unul pentru celalalt!Si poate ne faceti o vizita,cat mai stai pe aici.
Aura,am o adresa,poate te ajuta la nedumerirea ta: www.islamqa.com
Este un site,dupa cum ii spune si numele,ca o "banca" de intrebari si raspunsuri din cele mai variate domenii.Este si in limba spaniola,printre altele.Mai este si site-ul programului de televiziune IQRA,unde poti adresa intrebari in limba engleza.
Catane,ma bucur pt micutul tau ca a iesit bine la analize si insha Allah sa fie si sa ramana sanatosi ca ni se rupe inima numai cand ii auzim ca tusesc putin!
Pentru toate fetele un gand bun si numai sanatate.
Aaa,uitasem,Kris,daca vrei sa te intorci in Romania tot pe uscat,sa stii ca este si varianta cu trenul,vagon de dormit pana-n Bucuresti,muuult mai odihnitor si nu mult mai costisitor decat nenorocitul ala de autocar.Daca te intereseaza,da un semn!
Va pup pe toate!Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisuca spune:

Salam aleykum, dragutele mele!
Iar am lipsit doua zile (dar am postat un mesaj luuung, ca sa nu imi simtiti lipsa) si deja ati umplut celalalt subiect! Sunt tare mandra de voi si ma bucur ca sunteti toate - sau aproape toate, ma rog, mai sunt si unele dragute care au scutire - asa de active. Chiar ca ar fi minunat sa ne putem intalni toate intr-o buna zi, dar cand o fi ziua aia... nu stiu!
Krisztina, Mabruk! Abia astept sa vii cu detalii! Sunt si eu alaturi de tine, chiar daca nu fizic! Si te ca sa iti mai treaca din emotii!
Va dulce pe toate si sper sa am mai mult timp de povesti maine ca azi iar sunt toti pe capul meu.
Sa fiti iubite si sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Fetelor , am ramas in urma cu cititul , imi puteti spune si mie unde gasesc Unde sint musulmancele mele(partea a 4a)?

Anca , multumesc mult pentru adresa, ma duc imediat sa vad ce gasesc.
Fetelor cum o mai duceti?
Cum a-ti petrecut sfirsitul de saptamina?
Eu sint bolnavioara, am o durere de cap ca nu pot cu ea si cred ca am racit caci nu pot sa inghit nimic, ma doare gitul imi lacrimeaza ochii etc...
Salutari tuturor fetelor de aici.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Tot in topicul asta,sper sa mai fie...si ai grija cu raceala,uite eu am un leac,vitamina C,2 panadol,ceai de tei,o baie fierbinte si gata...daca sunt cuminte trece.La noi in ultimul timp toate zilele sunt la fel,copii,mai ne facem ca muncim,cumparaturi,vizite scurte si cam atat!Da` cica o sa se schimbe cat de curand(dc va fi de bine va zic!)
Hannen,astept sa ne povestesti mai mult despre fetitele tale dragi,imi aduc aminte ca imi puneam(si de fapt imi pun si acum aceleasi intrebari!)si nu contenesc sa ma mir de miracolul care este tot acest proces al procreerii...ma ut la ei si nu-mi vine sa cred,unul mai are un cap si ma ajunge,iar celalat deja imi spune"nu pot am teaba,caut ceba",asa ca nu stiu decat ca traiesc un amalgam ciudat de sentimente,cateodata placut,cateodata incordat de ingrijorari si temeri dar Al hamdu ALLAH pentru orice ar fi!
Sper si ma rog la ALLAH sa fiti bine toate,sa aveti parte de liniste si de fericire,mi-as dori sa va stiu pe fieare dintre voi in pace,fericite,implinite si Inshaa ALLAH cu putina rabdare si mai ales cu deplina credinta asa va fi...Staudatukum ALLAH(adica va incredintez lui ALLAH!)

True repentance entails constant regret of your sins. Without remorse, good deeds, be they abounding, could be eclipsed by pride that follows piety. Remorse for a sin is superior to good works. Never forget your transgressions to save yourself from conceit.

-Al-Hujwiri, "The Kashf al-Mahjub"

quote:
Originally posted by aura 1974

Fetelor , am ramas in urma cu cititul , imi puteti spune si mie unde gasesc Unde sint musulmancele mele(partea a 4a)?
Anca , multumesc mult pentru adresa, ma duc imediat sa vad ce gasesc.
Fetelor cum o mai duceti?
Cum a-ti petrecut sfirsitul de saptamina?
Eu sint bolnavioara, am o durere de cap ca nu pot cu ea si cred ca am racit caci nu pot sa inghit nimic, ma doare gitul imi lacrimeaza ochii etc...
Salutari tuturor fetelor de aici.

cuerpo sano , mente sana

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krisztina spune:

Va multumesc pt felicitari fetelor dragi!!!azi la 20,30 trebuia sa fie logodna...dar din motive obiective s-a aminat...doar citeva zile,deci abia peste 2-3 zile va avea loc evenimentul.Verighetele le-am cumparat..sint minunate...Catan m-am distrat tare de povestea ta cu nunta aceea...cam asa sint eu acum...nu prea inteleg nimic dar le potrivesc si pina la urma iese ceva....cel mai dragut e cind ramin acasa cu soacra singura ....sa vedeti fetelor alea povesti de romana-arabeasca-englezeasca..maini-picioare.....imi vine sa rid eu de mine.
Anca draga,,,nu am venit cu autocarul,cred ca ai inteles gresit..am venit cu avionul,,din cluj pina in budapesta apoi de acolo cu malevul pina in damasc...dar am asteptat in aeroport in budapesta cam 5-6 ore..si de aceea am fost un pic obosita...apoi cind am ajuns pina dimineata am stat de povesti...Cind se mai linistesc apele te sun...deocamdata avem ceva treburi,vezi ca nici logodna nu o putem face deocamdata dar te sun curind.
Va pup pe toate,Hanneh a grija de mica comoara si inca odata multe felicitari si multe impliniri tie si familiei tale!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

prezent , prezent ..... prezent pentru toate zilele absente.
Hannen iubita iti doresc sa ai 2 fete sanatoase si sa va bucurati de ele.ce zici? ne facem de-o cuscreala?
kristina felicitari pentru logodna si inshallah sa aveti parte numai de clipe fericite impreuna.si eu am trecut prin emotiile trait de tine acum caci si eu prima nunta tot in syria am facut-o si nu intelegeam o boaba pe vremea aia si mai eram si singura intre ei, dar mi-a placut.
Koscos inshallah cand ai sa nasti o sa-ti amintesti de toate persoanele care te-au calcat pe bataturi si ai vrea sa boxezi pe careva dar imediat in secunda urmatoare te cuprinde un sentiment de iubire imensa pentru mica minune si simti ca ai muta si muntii din loc numai pentru a o sti in siguranta.pe mine m-au taiat pe viu ca nu au mai avut timp sa-mi faca anestezie(nu stiu daca asa se procedeaza de obicei) de imi venea sa o fac permanenta pe moasa aia, dar dupa ce l-a pus pe Omar pe pielea mea si l-am vazut cum statea saracutul nevinovat acolo si parca cerandu-ti sa-l protejezi uiti toata durerea.plangeam si eu si plangea si moasa iar maica-mea tremura toata ca nu a fost in stare sa taie cordonul ombilical atat de tare ii tremura mana de emotii caci am fost la un pas de moarte si eu si Omar dar alhamdulillah totul e bine acum.
fetelor eu tot cu depresia aia dupa nastere sunt ca parca nu pot scapa de ea. fetelor eu tot am citit de stafilococul ala auriu si vad ca sunt persoane care au facut tratamente ani intregi si nu au scapat de el, si ma gandesc cate sanse am sa stau cu epiziotomia deschisa???
va las acum ca cel mai mic dar si cel mai puternic in momentul de fata isi cere drepturile
va pup pe toate si sa va dea Allah tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Un pentru fetele mele!
Aura, subiectul "Unde sunt...(IV) e aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34538. Sper ca te simti ceva mai bine, ai grija sa nu faci gripa!
Krisz, noi inca iti tinem pumnii !!!
Amoodia, draguta, un si pentru tine si sper ca esti mai bine si tu. Bucura-te de puiutul tau!
Coscos, vezi ca nu ai semnat condica si e bai!!!
Cate-un dulce pentru toate fetele, revin mai incolo putin.
O zi buna sa aveti!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Denisuca, multumesc mult de tot.

Maryam esti o comoara , ce ma fac eu fara tine?
Amoodia cum o duci , dar fetita?
Krisztina, dar tu , cum a fost, casa de piatra si multa fericire.
Dodo ,Tick ,Coscos ,Mari ,Anca ,Hannen voi pe unde sinteti ...
Maryam cu ce pot inlocui panadol-ul ca nu stiu cum se numeste in spaniola? intreg.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Aura, uite aici Panadol pe un site in spaniola: http://www.gsk.com.mx/pconsumo/panadol.html . Trebuie sa fie si pe-acolo!

Denisa

Mergi la inceput